Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zimány Linda ismét a Playboyban

  Fotó: Playboy

...aktban nem lennék hiteles, mert szégyenlős vagyok.



Lindáról nemrégen már megemlékeztünk abból az alkalomból, hogy lecserélte Dzsudzsák Balázst egy másik anyagilag nemkülönben potens fiatalemberre. Ezúttal azonban ennél érdekesebb dolgok is történtek vele, ráadásul úgy, hogy még ő maga sem tudott róla.

 

Ő került ugyanis a dél-afrikai Playboy jövő januári számának címlapjára. Erről valamiért őt elfelejtette értesíteni a kiadó. Ez persze nem egyedi eset, mert ha egy képsorozat jól sikerül, akkor az körbe vándorol a világon és ahol lehet kifacsarnak még egy kis pénzt belőle. A mostanra a fekete kontinensre is eljutott nyálcsorgató fotók eddig már bejárták Szerbiát, Dél-Amerikát és még jó néhány egyéb országot, ahol persze mit sem tudnak a magyar modell eseménydús életéről. A januárban megjelenő számba az itthon 2010-ben készített sorozat került, amelyen a párductestű lány fekete fehérben bódítja az olvasókat.

 


Szerencsére be tudjuk mutatni, hogyan készültek a különleges képek. A videókon nem csak azt láthatjuk, hogyan vetkőzi le Linda tökéletesen a gátlásait, hanem megcsodálhatjuk az eddig elrejtett testrészeit is:


Zimány Linda különleges meztelen videói és a megjelenő képek




Megtörtént az elképzelhetetlen, együtt a három grácia tökéletesen meztelenül

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem 



3 Tovább

Karácsonyra: Hajdú Péter v. Orbán Viktor

.

Mivel a közpénzből finanszírozott MTV-n már nem lehetne olyan politikai riportműsort leadni, amit néhány ezer embernél többen megnéznének, ezért valakinek az a szenzációs ötlete támadt, hogy, ha a miniszterelnök karácsonykor a tömegekhez kíván szólani, akkor erre a legalkalmasabb közvetítési forma az, ha a Hajdú Péter nevével fémjelzett Frizbiben adja át mondanivalóját.

 

Az ideát lehetne minősíteni, vagy vitatkozni róla, de nincs értelme. Minden politikai felhang nélkül azonban csak meg kell jegyezni, hogy aki szerint bármely pártnak, politikai irányzatnak pozitív megítélést adhat, ha HP-nek adja karácsonyi interjúját, az még nyugodtan beiratkozhat egy továbbképzési kurzusra Thürmer Gyulához.

 

Na de mirólunk lehet tudni, hogy mindig kukacosak vagyunk. Ugyan, most az egyszer miért ne lehetne az ország száguldó riporterére bízni egy kiemelkedő szakmai feladatot? Elvégre őt is csak anya szülte nem?

 

Persze bizonyos kvalitások még egy ilyen ünnepi beszélgetéshez is szükségeltetnek, amikor a miniszterelnök, mint atya a gyermekeihez néhány meleg hangú szólamban szilárdítja meg a választókban, a beléje vetett bizalmat. Most mit is tesz ilyenkor egy szakmailag képzett riporter? RIPORTER. Igyekszik a megengedhető keretek között a maximális udvariasságot nem feledve, néhány komolyabb kérdést feltenni, amivel azt a látszatot kelti, hogy az egész beszélgetést nem próbálták el legalább hatvanszor. Hogy a nézőben meglegyen az az illúzió, hogy a politikai mesterkedések ellenére a rátermett riporter azért csak képes egyet-egyet odaszúrni a kisemberek nevében.

 

Péterünk felvezetésében lelkendezve bejelentette, hogy a miniszterelnök elfogadta a meghívását a Frizbibe. Eközben persze nem rogyott le alatta a szék. Sőt olyan bamba pátoszt sikerült varázsolnia az arcára, ami minimum egy nívó díjat érdemelne. Az nem zavarta, hogy a Frizbi stúdiója helyett Orbán Viktor dolgozószobájában ül és közben olyan testtartásban feszeng, amit a saját stúdiójában legfeljebb egy erőteljes gyomorgörcs esetén tudna abszolválni. A miniszterelnökben azért volt legalább annyi kültelki csibészség, hogy a beköszöntőt hallva mosolygott egy olyat, amikor a pszichiáter hallgatja Pistike sztoriját az óvónéni sokadszorra lehúzott bugyijáról.

 

Na de félre a pikírt megjegyzésekkel! A mór megteszi a kötelességét a mór majd mehet máskor is Mohamedhez. HP persze azért a látszat kedvéért próbált kemény kérdéseket is feltenni. A köztudottan komoly szónoki képességekkel megáldott riportalanyának ezek az alibi próbálkozások Kb. annyi nehézséget okoztak, mint vak lónak lefejelni a tűzfalat. A műsor csúcspontja egyébként minden bizonnyal az volt, amikor a nehéz életéről közismert Hajdú az iránt érdeklődött, hogy vajon a hozzá hasonló kisemberek sorsa mikor javul jelentősen. Eközben ismételten nem szakadt le alatta sem a födém, sem az arcából egy jelentős darab. A nézők egy része pedig talán elégedetten dőlt hátra:

 

Hát mégis igaz, a mi Péterünknek is vannak anyagi gondjai. Ezek szerint tényleg nem volt pletyka, amit a zöldségesnél rebesgetnek, hogy már a napi pedikűrt is meg kell gondolnia. Hiába, lám őt is pofozza az élet!

A miniszterelnök persze megnyugtatja a sorstársaiért aggódó riportert és felvázolja a Kánaánhoz vezető legbiztosabb utat. Péter könnyes szemekkel hátrahanyatlik és a bőrfotel kárpitjába temetkezve elmorzsol egy hálás könnycseppet. Hát mégis van remény. Látják kedves nézőink! Én a legteljesebb mértékben meg is nyugodtam. Lesz már miből befizetnem Dáciám következő részleteit.

A kalácsképű megmondóember végezetül cinkosan kikacsint a kamerák mögé, ahol azért árgus szemekkel nézik mennyire képes korrektül teljesíteni a rábízott feladatot. Oké Petikém. Nem volt ez rossz. Legalábbis nem volt annyira átlátszó, mint Obersovszky Péter, Schmitt Pál interjúja, aki seggnyalásban annyira elvetette a sulykot, hogy másnap a BBC táviratban gratulált, mert azt hitték, hogy az év legjobb politikai kabaréjának voltak szem és fültanúi.

 

Hajdú Péter felért szakmájának csúcsúra

A riportot senki sem hagyja ki. Mert biztosak vagyunk benne, hogy voltak olyan elvetemültek, akik inkább a szaloncukorra koncentráltak és nem Hajdú Péter belpolitikai debütálására. Azt viszont most megígérhetjük, hogy ha bepótolják a mulasztást, akkor a látottakat sohasem fogják elfelejteni.  Ugyanis szakmai csúcsára érkezett a TV2 üstökös riportere, akárcsak annak csatornája, amely nem volt rest a frekvenciáját és nem éppen töretlen nimbuszát adni a produkcióhoz.

 

Köszönöm az interjút Miniszterelnök Úr! Elmehetek?


Nem régen történt:


Videók, képek Hajdú Péter feleségének legújabb fotózásáról és a régebbi nem annyira szégyenlős felvételek

16 Tovább

Kibuggyant VV Éva mellbimbója

 

 

Erős fájdalmaim vannak, fájdalomcsillapítókat kapok, berepedt és bevérzett a koponyám. Szörnyen érzem magam.

(Mielőtt a díva elindult a felvételekre)


Jól megfizettek a videó klipért. Ami szép, az meg szép.

(A hölgy véleménye intim részei közszemlére bocsátásával kapcsolatban)

 

 

 

Évát miután agyba-főbe verte szexre éhes egykori szomszédja, viharos gyorsasággal elhagyta a kórházat. Sietős volt a dolga, mert komoly munka várt rá. Egy hazai énekes, egy bizonyos Barna Barnabás klipjében kellett lenge öltözetben a végzet asszonyát hitelesen alakítania. Ez végre egy kis pénzt is hozz a konyhára. Hihetetlen módon ugyanis, amióta vége a hakniknak a lány folyamatosan komoly anyagi problémákkal küszködik. Még a 60 ezer forintos albérletét is képtelen volt finanszírozni, ezért egy ideig megpróbált közösen lakni néhány másik lánnyal a költségek megosztása céljából. Ennek ugye tudjuk milyen vége lett. Vagy az egyik, vagy a másik, de harapott és ütött, így a lakótársi idillnek hamar vége szakadt. Tibi szomszédhoz meg már ugye nem lehet menni, mert vagy dugni akar, vagy összeveri szerencsétlen Baukó lányt, esetleg egyszerre mindkettő. Szerencsére az óriásira felfújt új kebleinek köszönhetően egy kis keresethez jutott most, ami talán annyira elég lesz, hogy néhány napig ne kelljen megalázó módon bekéredzkednie éjszakai szállásért valahová.

 

Nagyon örültem ennek a munkának, és külön megtisztelőnek érzem, hogy azért esett rám Barnabás választása, mert anno én voltam a kedvence a VV-ben. A forgatás remek volt, háromféle szettben álltam kamera elé.

 

 

A forgatás alatt a VV díva szexi mozdulataival és testével azon nyomban el is varázsolta a legényt, így nem kizárt, hogy lesz itt még valami folytatás a későbbiekben. Egy apró, de annál kellemesebb baki történt csak a munka alatt. A jelmeztervezők megfeledkeztek ugyanis arról, hogy Évi nemrégen erőteljes mellnagyobbodáson ment keresztül és bizony a ciciknél 2 számmal kisebb méretű ruhát adtak a törtető lányra. (Szándékosságot feltételezni sem merünk.) Nem is volt baj, amíg Évi nem kezdete el illegetni magát úgy isten igazából. A friss emlők nem tűrve a bezártságot, egy kis szabadságra vágyva el-el kezdtek kikandikálni. A végleges anyagban természetesen ez a kis baki nem lesz benne, de hála a szemfüles fotósoknak mi is megnézhetjük, hogy a stáb tagjai mit láttak, amikor Éva meredő mellbimbói egyre jobban és előbújtak rejtekükből. A néhány órás forgatás alatt pikáns jeleneteket is rögzítettek. Az egyik ilyenben csúsztak ki a szoros fűző alól a mellbimbók, furcsa módon azt mondják ezt már csak akkor vették észre, amikor visszanézték a vágott anyagot.

A képeket megtekintve döntsük el, hogy véletlen lehetett-e, hogy kibújtak a kis édesek?

(Bónusz: beleshetünk a fülledt videó egyik erotikus pillanatába)


VV Éva kikandikáló mellbimbója (szándékos, vagy véletlen?)



További hírek, a brutális szomszéd házatájáról, aki szerelmi őrületében kiosztott néhány 8 napon túl gyógyuló pofont hősünknek.

Éva brutális szomszédjának fényképe és Facebook lapja

 A 60 éves udvarló lerántja a leplet VV Éváról, de neki is van egy verziója


Nos ez a reciprok gentlemant újabb hirtelen felindultságában ezúttal megkérte áldozata kezét. Vagy azért, mert tényleg már maga sem tudja mit csinál, vagy esetleg abban reménykedik, hogy így könnyebben megússza majd az esetleg rá váró rácsos élményeket.

 

 

Bemutatjuk az új ciciket, de azt is láthatjuk miből lett a cserebogár

VV Éva leszbikus kalandjának bizonyítéka


Éva részegen az RTL-ben (ezért rúgták ki), VV Szandika és Anikó erotikus  felvétele

VV Éva full részeg interjúja, VV Anikó teljes meztelenségében megcsodálható 

VV Éva dokumentált részeg megmozdulásai

 

3 Tovább

Bódi Sylvi csúnyább mint valaha

 

Hazatért a modell a hosszúra nyúlt vakációjáról. 45 órát utazott, hogy ismét közöttünk lehessen ebben az átok rossz időben. Mi meg ráadásul beszólogatunk neki. Sylvi nagy terveket forgat a fejében, a kint töltött idők alatt két ausztrál fotós segédletével saját bájait felhasználva naptárt készített nekünk. Mondhatjuk, hogy ma már a sarki ószeresen kívül mindenki kiad magáról egy kalendáriumot, de még mindig inkább az övét nézegessük, mint Kiszel Tünde nevével fémjelzett 3D-s remekműveket.

 

Bódi Sylvi megmutatja mi van a bugyi alatt, majd egy pálmafával él szerelmi életet 

Semmi más nem takarja a testét, csak a szempillafesték

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

A Bódi lánnyal egy gond van csupán, hogy a nyaralás mintha nem teljesen vált volna előnyére, persze lehet, hogy csak a hosszú repülés viselte meg, de akkor is saját maga adta tanúbizonyságát, hogy bizony felette is múlik az idő. Az egykori Playmate ugyanis nem szereti a sminkeket. Ezért posztolt is magáról egy képet csak úgy spontán. Szó, ami szó egyértelműen látszik is, hogy nem Skandináviában töltötte az elmúlt heteket, de valami hiba akkor is van a kréta körül. Ráadásul, valamiért a haját is beszőkítették, ami az előbbiekkel egyetemben olyan külsőt kölcsönöz neki, mintha egy speciális szexfilmből lépett volna elő, egy közel három órás élményanyag eljátszása után. Persze mi sem tudhatjuk pontosan, hogy mi is történ a nyaralás alatt, így az sem kizárt, hogy a szépség kicsit túlhajtotta magát valamivel és éppen ideje volt hazatérnie, mielőtt teljesen elveszítette volna hamvas bájainak maradékát.

 

Ilyen volt egykor sminkben és ilyen lett! Valamint egy kis ízelítő a jövő évi naptárfotókból:


Bódi Sylvi kissé mintha lerobbant volna

Rengeteg kalandban volt részem. Találkoztam denevérrel, óriási hullámokat lovagoltam meg. Tele vagyok sérülésekkel, vágásokkal is, hiszen a szörf nem veszélytelen sportág. Akkora hullámok voltak, hogy még egy deszkám is kettétört. Komoly bajom azonban nem esett, és minden sérülés eltörpül az élmény mellett, amelyet szereztem. Olyan energiák és behatások értek, hogy még­iscsak készítettem naptárat két ausztrál fotóssal, akik velünk voltak. Teljesen spontán jött az ötlet. Nagyon egyedi lett, igazi sellőnaptár.           

Lényeg a lényeg, hogy Sylvi még mindig meg tud lepni bennünket. Ez a tengerpartról folyamatosan küldözgetett aktfotóival sem volt másképpen. De ugyan melyik hazai modell merne egy ilyen képet kiposztolni magáról a Facebookra? Respect érte, bár ezek után most, hogy gyönyörködjünk felhőtlenül az eddigi és a nemsokára megjelenő erotikus képeiben? Csak ott fog egyfolytában zümmögni a bogár a fülünkben, ami folyamatosan összehasonlítja a sminkkel, (vagy számítógéppel) és az anélkül készült alkotásokat.

 

Kérünk Sylvi ne tedd ezt többet velünk!

 

 

 

0 Tovább

Bálint Antónia 43 évesen is levetkőzött

 

A szoptatásnál, nekem óriási nagy cicim lett. Van olyan fotó, amin konkrétan nagyobb a mellem, mint a fejem.

 

(Bálint Antónia)

 

Régen hallottunk már Toncsiról valami izgalmasat. Igaz, hogy napi szinten szerepel a sajtóban, de elsősorban volt férjével kapcsolatos ügyei viszik a prímet, aki még a börtönből is igyekszik megkeseríteni egykori párja életét.

 

Az egykori szépségkirálynő, akitől anno azért vették el a koronáját, mert eltitkolt aktképei kiverték a zsűrinél a biztosítékot, most úgy döntött, hogy az csak előnyére válhat, ha ismét megmutatja bájait.  

 

Keményen edzettem, hogy így nézzek ki. Öt kilót már leadtam, de még ugyanennyitől szeretnék megszabadulni. Meg szeretném mutatni, hogy attól még, hogy valaki szül egy gyereket, nem kell kontyba fognia a haját és elrejtőznie a konyha mélyére. Egy nő igazán csak a szülés után tud kiteljesedni.

 

A megmutatásban nem is volt hiány. Antónia amit lehetett a fotós és egyben mi elénk is tárt. Amit meg nem lehetett, mert esetleg a kor már megtette a hatását, azokat a testrészeket fedje jótékony homály. Mindent a Photoshop-os varázskezek sem tudnak tökéletesen átvarázsolni. Kemény edzés ide, fogyókúra oda, az azért most sem vonható kétségbe, hogy a számítógépes szakemberek hosszú órákon át tisztították az képi anyagot, mielőtt azt a nyilvánosság elé tárták volna.

 

A sminknél figyelembe kellett vegyük Toncsi korát, de nagyon szép a bőre ahhoz képest, hogy már elmúlt negyvenéves.

 

Bálint Antónia elmondása szerint a lábfejéért és a szemeiért rajonganak legjobban a férfiak. Eme testrészei természetesen kiemelt szerepet kaptak a beállításoknál, de gondolva a többiekre más, izgalmasabb nézőpontból is elkattant a kamera.

 .


Kukkantsunk be a fotózásra és néhány izgalmas előzmény:


Bálint Antóni újra levetette a textilt

Általában a szememet dicsérik, de meglepő módon a lábfejemet is szokták. A férfiak egyébként gyakran meglepődnek rajta, hogy csak 36-os a lábam, de így is igazán nőiesnek tartják

 

Ha megnéztük a mostani képeket, igazán vétek lenne kihagyni a 18 éves Antónia sztriptíz videóit, amelyek hosszas bujkálás után végül mégiscsak előkerültek. A hamvas lány szépsége igazán megéri a rászánt perceket.

 

 

 Bálint Antónia titkos sztriptíz videója

1 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek