Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Előkerült Fekete Pákó titkos pornófilmje

 

 

Add ide a didit! Az anyád úristenit! Úgy látszik a fekete gyöngyszem teljesen komolyan gondolta a felhívást és a egykori dalának szövegét is megtörtént események ihlették.

Szinte hihetetlen, hogy ennyi időre volt szükség, hogy az aranytorkú afrikai énekes lebukjon. Szinte már rasszizmusba, hajlik ez a megkülönböztetés. Erejét megfeszítve dolgozik a kamerák előtt szerencsétlen Pákó és éveknek kell eltelnie, hogy egyetlen magyar is megtekintse fáradságos munkájának gyümölcsét.

 

Na a lényeg ezek után az, hogy mit szól az érintett, hogy végre kiszivárgott az eddig gondosan titkolt munkássága?

 

Nem fogunk senkinek sem meglepetést okozni, ha eláruljuk, hogy Pákó teljes mértékben meg van lepődve azon, hogy egy olyan valaki, aki az ő tökéletes hasonmása ilyesmire vetemedett és volt annyi bőr az arcán, hogy a sárba tiporja az ő eddig tökéletes renoméját.

 

A baj csak az, hogy aki már egyetlenegyszer is látta Pákó egyik-másik csak rá jellemző arckifejezését, az pontosan tudja, hogy ezt a fizimiskát leutánozni legfeljebb fénymásolóval lehetne. Ettől függetlenül persze csodák mindig is vannak. Azt mondják egy európainak, minden kínai egyforma. Lehet, hogy a Pákó hasonmás is csak annyira hasonlít az eredetire, mint zebra a másik naposcsibére és csak a mi felületes arcanalizáló képességünk a korlátja az igazság felismerésének.

 

Egyébként meg, most őszintén. Ugyan mi a csudát szégyell ezen egyáltalán? A most napvilágra került plusz információ vajon melyik ponton ronthatná az eddig róla kialakult közvélekedést?

 

Mi persze tudjuk, hogy hol lelhető fel az eredeti felvétel, ahol a kicsit fiatalabb Pákó teljes beleéléssel dolgozik egy fehér bombázón. Akiben kétségek merülnek fel az bátran tanulmányozza a filmet és döntse el maga, hogy most akkor egy genetikai csodával állunk szemben, vagy esetleg az azóta énekesi karrierbe kezdett egykori szereplő emlékezete lett az idő haladtával kicsit hiányos.

 

Pákó egyébként mindig is szeretett dicsekedni, hogy mekkora parafenomén is ő az ágyban. Nos hát, aki megtekinti a filmben nyújtott teljesítményét, az a továbbiakban lehet, hogy kettővel osztja majd el a didikirály kijelentéseit.

"A didi hófehér
A didi kőkemény
A didi bombajó
A didi jóóó!!!"

 

Fekete Pákó extra filmes szereplései




.

1 Tovább

Bódi Sylvi mégis megmutatja bájait

 

 

Akiket eddig súlyos kétségek gyötörtek, azok most bátran kifújhatják a visszatartott levegőt, mert Sylvi kijelentette mégis lesz naptár, ráadásul a szokásos pucsítós képekkel, mert a pasik már csak ilyenek, ezt zabálják. Persze láthatunk majd egyéb képeket is, mert a modell szerint egyáltalán nem az a cél, hogy az eladási számokat az ő kecses meztelen fenekének látványával tornázzák fel.

 

 

 

Ez a naptár a szörfös élményeimről szól. Olyan pillanatokat örökítettünk meg, amiket muszáj megmutatnom másoknak is. Jó, persze kellett bele egy-két szexi, pucsítós kép is a pasiknak, de ez a naptár alapvetően nem a pucérkodásról szól. Ráadásul 2014 májusáig fog tartani, mert áprilisban leszek harminchárom éves, akkor lépek a krisztusi korba.

 

Vagyis már attól sem igazán, mert szörfözés közben sokat tanultam magamról. Állandóan feszegettem a saját ­ha­tá­rai­mat, és sokszor kerültem életveszélyes helyzetbe. Volt úgy, hogy a deszkám eltört és beleállt a hátamba, mikor lesodort róla a hullám. Annyi sérülésem van már, de mindegyikhez fűződik valami élmény. Az ­egyi­ket Balin szereztem, a másikat Hawaiin. A lábamon terül el a világtérkép.

 

 

Szerencsére előzetesek már kikerültek az internetre, így aki nem tud várni, vagy esetleg nem kíván pénzt áldozni Bódi Sylvi meztelen fotóira, az sem marad néznivaló nélkül.

Bódi Sylvi legfrissebb kendőzetlen bájai

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni

Megtörtént az elképzelhetetlen, együtt a három grácia tökéletesen meztelenül

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem 



Azt se bánnám, ha megsérülne az arcom, vagy maradna rajta valami forradás, ha előtte egy jó hullámot lovagoltam meg. Amit modellként el lehetett érni, úgy gondolom, azt elértem.


.

Zimány Linda különleges meztelen videói és a megjelenő képek

Beuska munkásságának kellemes gyümölcsei


2 Tovább

Részegen, késsel támadt VV Éva


Fotó: Photoshopbriganti



Ebben az évben sikeresebb leszek mint valaha!(…) 2013 az én évem lesz!
(VV Éva, Facebook)


Iszonyú erővel tombolt a cirkusz alatt, később már alig állt a lábán, állandóan kapaszkodott valamibe, és majdnem elájult.
(Az egyik szemtanú)

Eddig is voltak, akik azt jósolták, hogy BB Éva után VV Éva lesz a Valóságsohw-kat követő történések következő pszichiátriai áldozata. Mi a magunk részéről folyamatosan szurkoltunk, hogy ne így legyen, de úgy látszik a szkeptikusoknak lassan mégiscsak igazuk lesz.


A lány már hetek óta Budapesten van, annak ellenére, hogy visszaköltözött Békéscsabára, mert nem tudta fizetni az albérletét. Így most jobb híján alkalmi ismerőseinél húzza meg magát a fővárosban. Néhány naponta váltogatja a szóba jöhető szállásadókat, több, kevesebb szerencsével.

A legfrissebb hírek szerint utolsó barátnőjére, aki befogadta, szombati éjszaka folyamán késsel támadt, szinte önkívületi állapotban. Az ok prózai: a lány egy olyan erős gyógyszer és alkohol keverék hatása alatt állt, hogy a később a helyszínre érkező rendőrök azonnal a legközelebbi detoxikálóba szállíttatták, mert félő volt, hogy a végén sokkal komolyabb baja esik.

VV Éva dokumentált részeg megmozdulásai



Hála egy éles szemű fotósnak, egy kandi fotó is van a korházból. Éván tényleg látszik, hogy szinte az eszét vesztett állapotban van. Persze mi van akkor, ha ez is csak olyan trükk, mint az állítólagosan véletlenül kibuggyanó mellbimbója?


VV Éva a Detoxban, és a buggyani szerető mellbimbó 



Ha nincs észnél a fiatalember, aki rendőrt hívott, itt bizony vér folyhatott volna! Az a valóságshow-s lány üvöltött, negyed tizenegy után kezdődött a cirkusz, konyhakéssel fenyegette, kergette a lakásban a másik lányt, Katát, aki sikítva menekült. Borultak a bútorok, hatalmas törés-zúzás volt. Amikor VV Éva megjelent a házban, a szomszédomnak azt mondta, 15 éve barátnője Kata, hozzá jött, egy ideig itt lesz, mert nincs hová mennie. Nem is tudom, hogy élhetnek a csöpp egyszobás lakásban, ahol csak egy ágy fér el.

Iszonyú erővel tombolt a cirkusz alatt, később már alig állt a lábán, állandóan kapaszkodott valamibe, és majdnem elájult. Teljesen zilált volt, egyfolytában cigizett és telefonált, a mentős ott állt és vigyázott rá.
(Az egyik szemtanú)


VV Évát szerette volna orvosa benntartani, de a lány, ahogy kissé magához tért, úgy éjféltájban egyszerűen megszökött a korházból. Igen ám, de hova tudott menni késő éjszaka? A történtek csavarja, az, hogy a szökevény jobb ötlete nem lévén egyszerűen visszament a korábban majdnem megkéselt barátnője lakásába és ott töltötte az éjszakát.


Éva jelenleg nem nyilatkozik a történtekről, de feltehetően még nem is nagyon lenne ereje hozzá.

Éva részegen az RTL-ben (ezért rúgták ki), VV Szandika és Anikó erotikus  felvétele

Bemutatjuk az új ciciket, de azt is láthatjuk miből lett a cserebogár

VV Éva leszbikus kalandjának bizonyítéka

A cicik és a furcsa kép, ami túlontúl is megmozgatja a fantáziát


5 Tovább

Botrány a meztelenkedő időjósaink miatt

 

Előző cikkünkben még csodálkozásunknak adtuk hangot, amiatt, hogy a szilveszterkor indított pucér időjárás-jelentés csak úgy minden probléma nélkül futhat kis hazánkban.

Most azért ideje korrigálni az elhamarkodott megállapításunkat. Az igazság az, hogy addig nem probléma, ha egy volt vagy jelenlegi pornós talkshow-ban, sorozatokban szerepel, amíg jó kislányként viselkedik. Toleráns, még ha kicsit álszent nemzet vagyunk mi. A Pro 4-en történtek azonban mára már a politikusoknál is kiverték a biztosítékot. Elsőként Rétvári Bence kereszténydemokrata államtitkár háborodott fel azon, hogy pusztán a nézettség növelésének érdekében a nőket meztelenkedésre „kényszerítenek”, ráadásul nem is hajnali kettőkor, amikor már csak az igazán aberráltak vetemednek arra, hogy ilyen undorítóságokat nézzenek.

Közönségesnek és megalázónak tartja, amit látott a képernyőn. Az persze nem világos, hogy miért lenne megalázó azoknak a lányoknak egy ilyen műsorban szerepelni, akik azt megelőzően díjakat kaptak a pornó műfajában történő kiemelkedő teljesítményükért. Mindegy véleménye mindenkinek lehet.

.

 Sáfrány Emese az egyik hölgy, akinek az alábbi portfoliójában láthatjuk a visszafogott riszálásától kezdve, a meztelen balettozásán át azt is, amikor egy óriási négeren lovagol zsokékat megszégyenítő ügyességgel:


Az egyik időjósunk másodállásban


Mészáros Dóra korábbi munkássága

Előre tudható, hogy itt még nem áll meg a dolog és különböző politikai formációk fogják zászlójukra tűzni az esetet, abból az aspektusból értelmezve amely jelen idő szerint a legalkalmasabb a nép megszólítására.

Na de mit szólnak a meztelen konkurenciához a régi motorosok? Németh Lajos először is siet leszögezni, hogy nem érzi, hogy követnie kellene a születőben lévő trendet és egyelőre nem kívánja hasonló módon jelezni a várható hőmérsékletet. Magyarán: még egy ideig a gatyájában marad, kérjenek is tőle bármit a profit éhes szerkesztői. Ennek ellenére nem érzi, hogy a pucér pornósok triumvirátusa veszélyeztetné a munkáját.

Férfiszemmel nézem a lányokat, kíváncsi vagyok rájuk, de tőlük nemigen tudja meg a néző, hogy milyen idő lesz. Ez a műsor színesíti a palettát, bővíti a választékot. Attól nem tartok, hogy miattuk munka nélkül maradnánk. Ha jön az ónos eső, a nézők tőlünk fognak ezután is tájékozódni.

Oké, Lajos de aztán ne csodálkozz majd, ha egyszer arra mész be a munkahelyedre, hogy Istenes Bence egy ehető zsinórtangában pózol a tükör előtt és próbálja memorizálni, hogy mi a különbség az anticiklon és az antikvitás között!


Három adás, három hölgy, ha valaki nem látta volna

Időjárás-jelentés Pro 4 módra 


Réz András már kicsit árnyaltabban fogalmaz. Ő sem szándékozok az alapján döntést hozni a napi ruhaviseletéről, amit a lányok mondanak.

Még a 70-es években a Monty Python sorozatban volt egy híradó-paródia, amelyben meztelen hírolvasók mondták a híreket. Ez mára valóság lett. Ami nem feltétlenül baj, csak épp ezután alighanem egyre kevesebben gondolják azt, hogy amit a tévében mutatnak, valóságos.

Rendben, de ha esetleg tényleg valami szabályt sértenek az adásban vetkőző, meteorológusnak álcázott sztriptízelő lányok, akkor miért nem tesz valamit a médiahatóság? Nos ennek nagyon egyszerű oka van. Korábban annyit bírságolták már a Mónika show és egyéb nyalánkságok miatt a csatornákat, hogy most már ugyanazok a tulajdonosok, sokkal rafináltabban hoznak létre új vállalkozásokat. Egész egyszerűen külföldön jegyzik be azokat, így a Nemzeti Hírközlési és Médiahatóságnak annyi joga sincsen egy vélt vagy valós jogsértés esetén, hogy küldjön egy homlokráncolós ejnye-bejnyét.

 

Külföldön bejegyzett médiaszolgáltatásra nem terjed ki a médiatörvény hatálya, ezért a csatornával kapcsolatban felmerülő problémákat nem vizsgálhatjuk.

 

Ezen tökéletes üzleti modell alapján már csak idő kérdése, hogy a mostani legnézettebb kereskedelmi csatornákat is átalakítsák és vasárnap délelőttönként élő egyenes adásban adjanak közvetítést valahonnan Indiából az éppen soron következő csoportos nőerőszakolásról. Egyértelmű, hogy nagyobb számú közönsége lenne, mint amiről a ValóVilág kapcsán akárcsak álmodni mertek valaha is. Kérdés csak az, hogy mikor jön majd el ez az idilli állapot, már ha a csatornák, nézettségen alapuló anyagi gyarapodását tekintjük meghatározónak.

 

A bombázó időjós meztelen képei és néhány vérforraló időjárás-jelentés

Az új időjósok nem szégyenlősek

Visszatérve az eredeti vágányra, nem annyira katasztrófa ez, hogy néhány hölgyike hivatásszerűen vetkőzik egy kábelcsatornán, miközben egy nagycsoportos óvodás szintjén próbálnak valami tréfásat mondani. Aki meg tényleg az időjárásra kíváncsi, hát ugyan kapcsoljon már máshová és ne tegyen úgy mintha csak fedetlen keblek sokkoló látványával lenne lehetséges tájékozódnia arról, hogy másnap esernyőt vigyen-e magával a hivatalba, vagy szalmakalapot.

 

Lenne még mondanivalónk, de bocs kezdődik az adás…

.

Ha a fenti videók nem lettek volna elegendőek:

Hargitai Beuska munkásságának kellemes gyümölcsei

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni

Megtörtént az elképzelhetetlen, együtt a három grácia tökéletesen meztelenül

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

Zimány Linda különleges meztelen videói és a megjelenő képek

Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem

14 Tovább

Pornóztak időjárás-előrejelző lányaink

 

 

 

 

 

Tudták hogy pornóztam is, azt mondták, hogy ez őket nem nagyon érdekli…

 

Eddig nem volt esélyem megmutatni mennyire vagyok értelmes…

 

A szilveszter éjszakai adás úgy megterhelt agyban, hogy otthon maradtam.

 

 

Néhány napja adtunk hírt róla, hogy ezentúl esténként vetkőző lányokat nézhetnek az időjárásra kíváncsi nézők már itthon is. Három lány váltja majd egymást kellemes körforgásban. Az eddig is tudható volt, a Pro4 úgy csodafegyverei nem apácazárdában fényesítik a kilincset. Az  erkölcscsőszöknek mégis némi fennakadást okozhat, hogy a TV2 érdekeltségi körébe tartozó csatorna munkatársai csakis olyan lányokban tudtak gondolkodni a szereplőválogatáson, akik az ágyat használják munkaeszközként, főzőkanalat pedig csak nagyon speciális beállításoknál és legfeljebb alaklomszerűen fognak a kezükbe. Még van valaki, aki képes azt állítani, hogy prűd ez az ország. Ugyan már! Gyakorlatilag nem lehet úgy elhajítani egy követ a hazai médiában, hogy a dobálózó ne találjon szilikonmellen egy volt, vagy jelenleg is aktív szexmunkást. Évtizedek óta büszkén hangoztatjuk, hogy köztudomásúan a magyar lányok a legszebbek a világon. Nehéz objektív igazságot tenni, de a szexiparban biztosan túltelítettség van a hölgyeinkből. Szeretnek is a külföldi pornóproducerek nálunk keresgélni.

 

Aleska Diamond, vagyis Sáfrány Emese az egyik hölgy, akinek az alábbi portfoliójában láthatjuk a visszafogott riszálásától kezdve, a meztelen balettozásán át azt is, amikor egy óriási négeren lovagol zsokékat megszégyenítő ügyességgel:


Az egyik időjósunk másodállásban



Nagyon nehéz, nehezebb mint sejtettem. Nem a kamera zavar, hanem amikor beállok a green boxba, rengeteg dologra kell figyelni. Rengeteg idegen szót kell használnom, amit eddig szinte nem is hallottam, nem is használtam.

 

A lányok szerint egyértelműen nehéz a feladat és aki azt hiszi, hogy csak úgy ledobálni a ruhát az objektív előtt nem igényel különleges profizmust az csúnyán téved. Persze nagyon sokat segít nekik, hogy ha más aspektusban is, de már évek óta szabadulnak meg a felesleges csipkétől hivatásszerűen a kamerák előtt.

 

Mészáros Dóra, azaz Dorothy Black véleménye, de régen ő sem fogta vissza magát, mert a lenti kínálatban ő is kiemelten szem előtt tartja, hogy meglegyen a napi kielégülése:

Csináljon a magyaroknak erotikus műsort a lógófülű, beteg szamár! Nem érdemlik meg.


Mészáros Dóra korábbi munkássága

Könnyűnek tűnik, de nem az. Figyelni arra, hogy ne legyek pösze, jó irányba mutogassak, mert ugye greenboxban vagyunk, ne gesztikuláljak. És akkor még vetkőzzek is. Ilyet nem csináltam még soha. A szöveg egy részét fejből kell mondanom, egy részét olvasnom kell. Miközben vetkőzöm, a hátunkon van a mikroport, figyelni kell arra, hogy az antennába ne gabalyodjak bele, ne húzzam le, ne rántsam le, amikor levetkőzöm. És ha levettem a ruhát, akkor sincs vége a feladatnak: arra kell ügyelnem, hogy essem orra benne. A nézők nem látják, de egy szoknyát rugdosok, és még arra is figyelni kell, hogy ne lógjak ki a képből.

 

 

A három időjósból kettő közismert pornószínésznő. Most rendkívüli módon örülnek is a kiugrási lehetőségnek, mert az egyetlen problémájuk a másik foglalkozásukkal, hogy ajkaik egyéb elfoglaltsága miatt nem tudják belső kvalitásaikat tökéletesen a nézők elé tárni. Egyedülálló élmény például, hogy végre egy produkcióban a saját hangjukat is hallathatják az eddig méltatlanul mások hangján nyögdécselni kénytelen szépségek.

 


A bombázó időjós meztelen képei és néhány vérforraló időjárás-jelentés

Az új időjósok nem szégyenlősek

 

A felnőttfilm-forgatás eredményéből nem látják, hogy milyen ember vagyok én. Itt pedig meg tudom magam mutatni. Amellett, hogy félmeztelenül látnak, sokkal elérhetőbb is vagyok, a saját hangomon szólalok meg. Eddig nem nagyon volt esélyem a felnőttfilmekben megmutatni, hogy mennyire vagyok értelmes, intelligens, és itt erre van lehetőségem. Nem érzem hátránynak, sőt, pozitívnak gondolom azt, hogy pornószínésznőként itt vagyok, kicsit olyan, mintha próbálnánk végre levetkőzni az előítéleteket.


Próbáljuk mi, de tényleg. Egyelőre csak az előítéleteket, aztán majd meglátjuk a többit. A jó példa mindig ragadós.


 

Hargitai Beuska munkásságának kellemes gyümölcsei

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni

Megtörtént az elképzelhetetlen, együtt a három grácia tökéletesen meztelenül

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

Zimány Linda különleges meztelen videói és a megjelenő képek

Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem 

9 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek