Fotó: Bors

.

A Frizbi atyja is ember, neki is szüksége van egy kis pihenésre. Persze nem ő lenne, ha a szolid balatoni nyaralás alkalmával ne tudna valami csemegét szolgáltatni az eseményekre éhes olvasóknak.

 

A család Balatonföldváron töltötte a vakációt, ahol van is egy nyaralójuk. Az otthoni luxus ellentéte a kis házikó, ahol mindössze két szobán kell osztozniuk Katával és a gyerekekkel. Senki nem panaszkodik azonban emiatt. Tulajdonképpen ez már amolyan egzotikumnak számit, Kata el is mondja, hogy úgy érzi magát, mint a régi szép időkben, amikor még ekkora lakásban laktak, mert a mostani már akkora, hogy ha találkozni akarnak azt is külön meg kell szervezni.

 .

Ilyen luxusban élnek Hajdú Péterék 

.


Földváron kétszobás nyaralónk van, vagyis itt tényleg együtt vagyunk. Nem úgy, mint otthon, amikor ki-ki elvonul a szobájába. Laktunk kétszobás lakásban is régen, ezért ha lejövünk ide, mindig az az időszak jut eszembe.

 

 

A nyaralás ideje alatt a Balaton Soundon is tiszteletét tette a házaspár, természetesen a VIP részlegen. Persze azért senki ne várja el tőlük, hogy mezei emberként bulizzanak. A szemtanúk szerint egy jól megtermett testőr biztosította a felhőtlen szórakozást és a biztonságukat az esetlegesen jelen lévő potenciális veszélyforrásokat kiszűrendő.

 

Szombaton este Hajdú Péterrel és nejével futottam össze a Balaton Soundon, akikről megint kiderült, hogy nagyon fontos emberek. A házaspár egy testőr kíséretében mászkált a bulihelyen.

 

Azonban ahogy az már lenni szokott, amikor tényleg szükség lehetett volna az extra védelemre, sem a férj, sem a marcona testőr nem voltak a közelben. A gyanútlan Sarka Katát ugyanis nemzetközi atrocitás érte. Éppen interjút adott, amikor egy tájékozatlan holland fesztiválozó arra vetemedett, hogy alaposan megtapizza az ügyvezető asszony fenekét. Óh, megfogtad a seggem!- riadt meg az szexi áldozat, majd a  kamera egyenesesben közvetítette a további eseményeket. A kedélyek megnyugvásával később még tanúi lehetünk, annak, hogy Kata a tömeg kellős közepén leveszi a melltartóját. A videó megtekintésekor bepillanthatunk a VIP részlegben megforduló hírességek bulizós pillanataiba.

.

A szép feleséget bizony atrocitálták

 

.

Hajdú Péter mondta, nem mi: Gyakorlatilag én vagyok itt egyedül józan.