Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új szerelme miatt esik ki Csobot Adél?

 

Adél, akit némelyek a magyar Marilyn Monroe-nak aposztrofálnak retteg, mert kiderült titkos kapcsolata az RTL-es Istenes Bencével, akit egyszer valaki viccből ügyeletes szépfiúnak nevezett és valahogy rajta maradt az elnevezés.

 

A lány most attól tart, hogy a szinglisége miatt vele szimpatizáló szavazói esetleg elpártolnak tőle. Ő is szerette volna a jól bevált receptet követni, amit elődei, pl.Vastagh Csaba is sikerrel hasznosított. Nem számit, ha van párod csak nem szellőztesd, mert különben veszíthetsz a rajongótáborodból.

 

Nagyon ideges Adél, hogy amiatt, hogy pont most derült ki, egy párt alkotnak Bencével, majd elpártolnak tőle a rajongói. Bár nagyon boldog szerelmével, ez a legfontosabb szombat számára. Az nem zavarja, hogy fény derült a titkukra, de az annál inkább, hogy a sorsdöntő adás előtt nem sokkal buktak le. Ha itt jól teljesít és továbbjut, akkor a 2012-es ­X-Faktor dobogósai között végez. Ennél nagyobb tétje még sohasem volt a hét végi szereplésének, de attól fél, ez esetleg ro­ssz színben tünteti fel őt a nézők szemében, kevesebben szavaznak rá, és számára véget érhet a verseny.

 

Van, aki szerint inkább fordított a helyzett. A szkeptikusak úgy vélik az is egy ésszerű alternatíva, hogy a fiatal lány egyszerűen egy kis protekciót szeretne a csatornánál ezért lett hirtelen szerelmes a Bencébe. Persze ez esetben talán választhatott volna magának potensebb mentort is.

 

Adél combfixe, Ördög Nóri bugyija

Lényeg a lényeg Adél cseppet sem örül, hogy kiszivárgott a kapcsolat híre. De akkor vajon miért járkáltak folyamatosan kézen fogva a székházban és mi okból csattantak el a kis puszik a fellépések előtt?

 

 

A székházban szinte nyílt titok, hogy együtt járnak. Rendszerint együtt ebédelnek, és már teljesen természetes mindenki számára, hogy olykor kézen fogva sétálnak a folyosón. Bence az élő show-k alatt mindig keresi az alkalmat, hogy Adéllal legyen, a számok előtt pedig megöleli, és sok sikert kíván neki egy puszival. Arra viszont kínosan ügyelnek, mióta tudják, hogy több van köztük barátságnál, hogy az After X-ben, a beszélgetések alatt a nézők semmit se vegyenek észre a kettőjük kapcsolatából.


.

Adél bár még csak 18 éves, de már vannak szextitkai, Bence pedig... hát igen, ő sem titkolja, hogy a Balatonon szereti tapizni a lányokat, sőt meg is mutatja:

Csobot Adél szexi titka, Bence és a csupasz hátsók

 

Istenes Bence egyébként mintha szívesen követné Hajdú Péter, egykori jól működő ötletét. Barátnőit előszeretettel választja a képernyőről, így ha róla nem is beszélnének sokat, legalább választottjai kapcsán szóba kerül.

 

 

Csak nagyon kivonatosan:

 

Elsőként a Csillag Születik nyitó szériájában feltűnt Kovácsovics Fruzsival jött össze, majd a Viva tévénél töltött időszak alatt műsorvezető társával, Iszak Eszterrel.  Tavaly pedig a ValóVilág 4. szépségével, Anikóval tett próbát a fiatalember. Reméljük Adél sem táplál túlzó reményeket, bár azért természetesen mi is bízunk benne, hogy a románc legalább a vetélkedő végéig kitart majd.

9 Tovább

Szándékosan felgyújtotta a vendége arcát

Valóban borzalmasan ijesztő jelenetnek lehettek szemtanúi nemrégiben egy Tv stúdió munkatársai. A Dominikai Köztársaságban történt, hogy egy bűvész vélhetőleg valamilyen elmeprobléma hatása alatt egy trükk bemutatásának ürügyén egész egyszerűen felgyújtotta az egyik vendég arcát. A bűvész úgy tett a műsorban, mintha meg akarná áldani a vendéget és annak a feleségét kérte meg, hogy öntsön a kezébe az előre kikészített folyadékból. A gyanútlan asszony ezt meg is tette a férj pedig csukott szemmel várta a csodát.

 

Az pedig be is következett, de egyáltalán nem úgy, ahogy az áldozat és a körben álló technikai személyzet várta. A tényleg sokkoló képeken egyértelműen látszik, hogy a bűvész szántszándékkal egyszerűen lángra lobbantotta a férfit, aki kínjában a földön fetreng, amíg a többiek a segítségére nem sietnek és végül sikeresen el nem oltják a tüzet.

Hála a gyors közbelépésnek a férfi nem sérült meg maradandóan, de azóta is súlyos fájdalmai vannak. Hogy lelkiekben mit élhetett át azt elképzelni is nehéz. A folytatás természetesen a bíróságon, ahol majd azt kell eldönteni, hogy a tettes szándékosan avagy egy munkahelyi baleset folytán változtatta élő fáklyává az egyesült államokbeli, szintén bűvészként tevékenykedő Wayne Houchin-t.

Nem beszéltünk össze, nem volt átverés, de egészen biztos, hogy szándékosan csinálta. Ha nem lett volna ott az asszisztensem, és nem reagál a másodperc törtrésze alatt, rosszabbul is végződhetett volna. A feleségem, Frania és a nézők sokkot kaptak a látványtól.



A szintén bűvész áldozat valamikor egész jóképűnek volt mondható az égés azonban nagyon nem tett jót a fizimiskájának.

(Bónusz videó, a bűvész élő adásban véletlenül kettéfűrészeli a saját feleségét)

A két bűvész viadalából hatalmas égés lett

 

 

 

3 Tovább

VV Éva közszemlére tette új melleit

 

 

 

Türelem rózsát terem. Ez esetben pedig, aki képes volt kivárni, az most igazi premier plánban csodálhatja meg Baukó Éva mesterségesen feljavított melleit. Annak ellenére, hogy azt nyilatkozta, hogy éppen csak egy kicsinykét lett megnövelve, hát bizony azt kell mondjuk, hogy a változás több , mint jelentős. Köszönet az orvosnak, a szponzoroknak, a beszállítóknak, és mindenkinek, aki támogatta Évi ilyen szintű megújhodását.

 

.

Bemutatjuk az új ciciket, de azt is láthatjuk miből lett a cserebogár

VV Éva leszbikus kalandjának bizonyítéka



Azt már megírtuk, hogy a cicik hatására a pénz áramlás is beindulni látszik a lány életében. Persze ehhez az is kell, hogy hetente azért legalább egy helyen bemutassa a nagyra nőt kicsikéket. Az upgrade-nak hála Éva már a lányok körében is igen nagy népszerűségnek örvend, úgy tűnik a fenti bizonyitékokból, hogy ezt az adódó lehetőséget is maximálisan kihasználja.

Éva részegen az RTL-ben (ezért rúgták ki), VV Szandika és Anikó erotikus  felvétele

VV Éva full részeg interjúja, VV Anikó teljes meztelenségében megcsodálható 

VV Éva dokumentált részeg megmozdulásai

0 Tovább

Saját apja alázza Hajdú Pétert

 

 

„Iszonyatos érzés azt olvasni az újságok címlapjain, hogy én milyen rossz apa voltam, hogy az én fiam soha nem számíthatott rám, és hogy tőlem soha nem kapott semmit.”

 

„A fiamnál önteltebb emberrel még nem találkoztam!”

 

 

(Hajdú Péter 84 éves édesapja)

 

 

 

Pedig már majdnem tudtunk azonosulni az angyalszerű egyszerűséggel mosolygó Hajdú Péter képével, aki csak a szebbre és jobbra vágyik. Nem utolsósorban a Frizbi béli munkásságát is csak is arra tette fel, hogy segítsen megfáradt, embertársainak lelkileg megnyugodni.

A műsorvezető szerint nehéz élete volt azelőtt, többek között azért, mert a saját apja soha nem állt mellette, sőt még egy kis pénzt is sajnált tőle, amikor pedig igen nagy szüksége lett volna rá. A papa viszont teljesen mást állit, ráadásul 20 évre visszamenőleg mindent elkönyvelt, amit a fiára költött (fura nem?) és bárkinek meg is tudja mutatni a kiadásokat.

 

A papa most 84 éves és kicsit sem jól jön neki, hogy ennyi idősen megállítják a közértben és felróják neki, amiért nem gondoskodott a fiáról. Nem kizárt persze, hogy van valóságalapja a történteknek, de azért vajon melyikünk írna könyvet arról, hogy az édes apukája mekkora egy Harpagon volt azelőtt? Nos igaz, Hajdú Péter könyvében vannak egyéb információk is, de ezelőtt maga sem tagadta, hogy bármilyen hírrel hajlandó bekerülni a bulvárba, ha arra lehetősége adódik.

 

Péter nem arról, híres, hogy sokat vacillálna, ha a címlapokra lehet kerülni, jó példa erre a felesége körüli állandó felhajtás. Ha Sarka Kata csak kicsit is lejjebb tolja a bugyiját, tuti, hogy a „névtelen” fülesek nyomán legalább egy tucat újságíró kattogtatja majd a gépét az esemény közepette.

Hajdú Péter felesége is örömmel beszált a család fejének népszerűsítésébe, ha vetközni kell, hát vetkőzni kell:

Videók, képek Sarka Kata legújabb fotózásáról és a régebbi nem annyira szégyenlős felvételek


A szexi feleség legújabb fotói, persze lesz a a régebbi ütősekből is, valamint az a bizonyos botrányos fotózás

Húsz évre visszamenőleg meg tudok mindent mutatni, most meg azt vágja a fejemhez, hogy én nem adtam semmit? Az a bizonyos vita is – ami miatt nem beszélünk két éve – a pénz miatt pattant ki. Volt ugyanis egy telek, amit évekkel ezelőtt vettem a fiamnak. Hitelt vettek fel, hogy építkezhessenek rá, aminek a törlesztését is én fizettem, aztán egyszer csak eladták a telket, anélkül, hogy tudtam volna róla.

Nem értem, miért állít olyat, hogy nem volt apaképe. Az édesanyjával elváltunk, de nem miattam ment tönkre a kapcsolatunk. Péter 13 éves volt, amikor elköltöztem, ettől függetlenül nem hanyagoltam el. Bármire szüksége volt, megkapta, még az újságíróiskolát is én fizettem. Úgy érzem, hogy amióta pénze van, egyszerűen hálátlan lett, és bármit is mondok, nem hallja meg.

 

Hajdú egyszer és mindenkorra le szeretné zárni a vitát. Utoljára annyit jegyzett meg, hogy pénzt inkább adott, mint kapott.

 

Anyám 12 éves korom óta egyedül nevelt, ennek ellenére, amint úgy álltam anyagilag és megtehettem, segítettem apámnak. Többször volt, hogy az új családjának a külföldi nyaralását én finanszíroztam. Édesanyám mindig is megpróbált jó kapcsolatot ápolni velük, olyannyira, hogy félmillió forinttal segítette édesapám nevelt fiának autóvásárlását, így megdöbbenve hallom édesapám állításait. Jó egészséget kívánok neki, és ezennel ezt a történetet lezártnak tekintem egyszer és mindenkorra.

 

A papa szerint fia egy öntelt alak és hosszú élete során ekkora felfuvalkodott hólyagot még ő sem látott. Már pedig, ha ő ezt mondja, mi igazán nem vitatkozhatunk vele.

 

Nem hiányzott ez a felhajtás, de nem is szeretnénk csendben tűrni Péter állításait. Fáj, hogy ilyeneket mond a fiam, de be kell látnom, hogy nála önteltebb emberrel még nem találkoztam. Sajnálom, hogy ide jutott a kapcsolatunk, szeretném látni az unokáimat, szívesen elfelejteném a múltat, de nem hiszem, hogy nekem kellene bocsánatot kérnem.

 


 

4 Tovább

Kapaszkodjunk, Győzike örökre visszavonul

 

A sokk szinte leirhatatlan és ez most nem is hangzatos túlzás. Ugyan mi lesz a bulvárra éhes olvasóval ezután? Mindenki Győzikéje megsértődőt, mert a magyar bíróság esőfokon felfüggesztett börtönt ítélt neki, anélkül, hogy méltányolta volna a jó népért tett kimagasló tetteit.

Soha, de soha többé nem fogjuk látni többé a képernyőn erre ünnepélyes ígéretet tett. Aki eddig titokban a show folytatását várta az immár örökre le kell mondjon a különleges élvezetekről.

Gáspár Győző ezennel példát statuál, mégpedig saját magával. Igaza is van. Gyöngyöt márpedig nem vetünk disznók elé! Ugyan mi végre feszüljön ő meg a közönségért, ha azok egy cseppnyi jóindulatot sem tanúsítanak irányában és már az első adócsalásánál csúnyán beszólogatnak neki. Mert ha még ez a sokadik eset lenne, akkor oké. De persze akkor sem venné örömmel, ha folyamatosan piszkálnák, na de még csak egyszer botlott meg és a rátámadó horda így is majdnem széttépte az egész családot.

 

Győzikét elvesztettük. Legyen ez tanulság mindenkinek és ha legközelebb valamelyik bitang celeb kissé áthágja a törvény korlátait és pusztán azért keresi a kiskapukat, hogy jobb életet teremtsen családjának, hát ne piszkáljuk már annyira. Mert a végén még üres címlappal kell majd a standokra szállítani a Blikket. Akkor pedig ugyan miről fogunk beszélgetni a reggeli kávé mellett?

 

Győzike méltó módon kívánt elköszönni és szerette volna felolvasni az általa írt búcsúverset, de ez többszöri próbálkozásra sem sikerült. Mint mondta ez a diszlexiája miatt van, ezért végül a nézők kedvéért feliratozta a készséges szerkesztő, hogy senki sem maradjon le a magvas gondolatokról.

.

Győzike verssel dönti romba a reményeket, de felesége előtte levetkőzik

Figyelem! Ne felejtsük el ez az utolsó alkalom, ráadásul azon felül, hogy egy eredeti Gáspár verset élvezhetünk, egy-két igen izgalmas dolgot is elárul az önmagát frissiben nyugdíjazott showman.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Milliós nyaraláson buktak le Győzikéék

Győzike után köpnek az utcán

Győzike és a tökéletes adócsalás

Győzike pofátlanul menti a vagyonát




4 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek