A szoptatásnál, nekem óriási nagy cicim lett. Van olyan fotó, amin konkrétan nagyobb a mellem, mint a fejem.

 

(Bálint Antónia)

 

Régen hallottunk már Toncsiról valami izgalmasat. Igaz, hogy napi szinten szerepel a sajtóban, de elsősorban volt férjével kapcsolatos ügyei viszik a prímet, aki még a börtönből is igyekszik megkeseríteni egykori párja életét.

 

Az egykori szépségkirálynő, akitől anno azért vették el a koronáját, mert eltitkolt aktképei kiverték a zsűrinél a biztosítékot, most úgy döntött, hogy az csak előnyére válhat, ha ismét megmutatja bájait.  

 

Keményen edzettem, hogy így nézzek ki. Öt kilót már leadtam, de még ugyanennyitől szeretnék megszabadulni. Meg szeretném mutatni, hogy attól még, hogy valaki szül egy gyereket, nem kell kontyba fognia a haját és elrejtőznie a konyha mélyére. Egy nő igazán csak a szülés után tud kiteljesedni.

 

A megmutatásban nem is volt hiány. Antónia amit lehetett a fotós és egyben mi elénk is tárt. Amit meg nem lehetett, mert esetleg a kor már megtette a hatását, azokat a testrészeket fedje jótékony homály. Mindent a Photoshop-os varázskezek sem tudnak tökéletesen átvarázsolni. Kemény edzés ide, fogyókúra oda, az azért most sem vonható kétségbe, hogy a számítógépes szakemberek hosszú órákon át tisztították az képi anyagot, mielőtt azt a nyilvánosság elé tárták volna.

 

A sminknél figyelembe kellett vegyük Toncsi korát, de nagyon szép a bőre ahhoz képest, hogy már elmúlt negyvenéves.

 

Bálint Antónia elmondása szerint a lábfejéért és a szemeiért rajonganak legjobban a férfiak. Eme testrészei természetesen kiemelt szerepet kaptak a beállításoknál, de gondolva a többiekre más, izgalmasabb nézőpontból is elkattant a kamera.

 .


Kukkantsunk be a fotózásra és néhány izgalmas előzmény:


Bálint Antóni újra levetette a textilt

Általában a szememet dicsérik, de meglepő módon a lábfejemet is szokták. A férfiak egyébként gyakran meglepődnek rajta, hogy csak 36-os a lábam, de így is igazán nőiesnek tartják

 

Ha megnéztük a mostani képeket, igazán vétek lenne kihagyni a 18 éves Antónia sztriptíz videóit, amelyek hosszas bujkálás után végül mégiscsak előkerültek. A hamvas lány szépsége igazán megéri a rászánt perceket.

 

 

 Bálint Antónia titkos sztriptíz videója