Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zámbó Krisztiánt már a családja is szégyenli

.

Annyira ciki már az ifjú Zámbó szereplése, hogy bizony mostanra már elhomályosítja kedves rokona, Zámbó Árpád halhatatlan produkcióit is. A családnak újabban már kezd igen csak kellemetlen lenni, hogy a hangokat, amiket kiprésel magából egy-egy versenynapon, egyre kevésbé lehet komolyabb felindultság nélkül hallgatni. Az eddig harcos nagybácsik is látványos visszavonulót fújtak hirtelen és mára Tihamér és Árpi is siet kijelenteni, hogy unokaöccsük még nem teljesen érett meg arra, hogy egy országos sugárzású műsorban csillogtassa limitált képességeit. Viszont az apja rajongóit egyáltalán nem érdeklik a hamis hangok. Egyet akarnak csak és az az, hogy egy új király szülessék. Küldik is hát az sms-eket ezerszámra. Belső források szerint minden alkalommal többszörösét kapja, mint bármelyik vetélytársa. A nagybácsik is pontosan tisztában vannak ezzel, és lassan kezd kifejezetten égni az arcuk miatta.

 

 

Úgy tudom, hogy toronymagasan a gyerek kapja a legtöbb szavazatot, a többiek meg sem közelítik. Nem tudják legyűrni, akármilyen gyenge is Krisztián. Milyen kellemetlen lenne, ha a szavazatok után ő nyerné meg a műsort! Szerintem ez az RTL Klubnak is kínos lenne. Pedig természetesen nem ő a legjobb. Úgy gondolom, az lenne a korrekt, ha Antal Timi végezne az élen.

Árpi sem rejti véka alá, hogy akárcsak ő annak idején, Krisztián is csak halvány másolata lehet Jimmynek.

Megpróbálja kihozni magából a maximumot, de senki ne várja el tőle, hogy olyan lesz, mint a Jimmy, ez butaság. Az emberek kétszáz százalékot várnak el tőle, de nem fogja tudni teljesíteni.

 

Keresztes Ildikó is lassan meginogni látszik. Az eddig harcos anyaként viselkedő mentor olyan éles kritikákat kap a Facebookon, választása és szinte hisztérikus megnyilvánulásai miatt, hogy nem tagadja már kezd félni. Lassan ő is jobbnak látja a szavazókra mutogatni, ha Zámbó Krisztián énektudása és a folyamatos továbbjutása kerül szóba.

 

Leszögezném, ezek a versenyzők voltak adottak, közülük választottuk ki azokat, akik a leginkább használhatónak látszottak. De azért ne felejtsük, ez a verseny is olyan, mint egy párkapcsolat, csak akkor derül ki minden, ha már összeköltöztünk. Tudom, hogy Krisztián a képességei alapján nem marad alul, és mondom ezt úgy, hogy engem nem érdekelnek a felmenői, presszió sem volt rajtam a kiválasztásánál. Az meg, hogy most támadnak? Érdemes lenne megérteni, hogy a nézők szavaznak, nem én, én nem dobhatom ki a saját gyermekemet! Nevetséges, hogy egy szórakoztató műsor ilyen indulatokat vált ki. Megdöbbent az egész.

 

  A brutális Zámbó produkciók és amin az ország röhög

 

Eközben az énekes készül a következő megmérettetésre, támogatottsága teljes tudatában. Talán lesz annyi kurázsi benne, hogy a héten egyszerűen csak elpattogtatja az ujjával a Boci, boci tarkátés kíváncsian várja majd mekkora bevételt szerez vele a csatornának. Mert nem kétséges, hogy mostanság, ha Krisztián élő adásban fejen állva, mongolul szavalná el bármelyik apja által énekelt nóta szövegét, akkor is továbbjutna. Jimmy odafentről is képes segíteni a fiát. És ez nem is baj. Nem vele, nem velük van a probléma.

Krisztián barátnője a Facebookon indított keresztes hadjáratot a kedvese képességeit vitatókkal szemben. Ez a vita már olyant szint alá süllyedt, hogy nem is idézünk, belőle, de aki meg akarja tekinteni, miként vélekedik a hölgy, tessék csak bátran szemezgetni.

Zámbó Krisztián barátnőjének fotói, harca a Facebookon és Krisztián ominózus produkciója

Keresztes Ildikó pedig továbbra sem érti miért őt hibáztatják a történtekért. Van egyébként erre egy jó mondás. Ez vonatkozhat magára a műsort leadó csatornára, de az összes zsűritagra is.

 

 

Mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakított.

 

Hölgyeim és uraim, kellemes szimatolást!

 Ajánló:




13 Tovább

Hajdú Péter: Minden barátnőmet megcsaltam


"Nem kell mindenhez érteni, csak jó emberekkel kell körülvennünk magukat"

(Hajdú Péter)

Tényleg sok már Hajdú Péterből, de vagy a sors, vagy ő tesz róla, hogy le sem jöjjön a címlapokról. És ez neki aztán tényleg mindennel sikerül. Legyen az egy epésen egyszerű Facebook bejegyzés, vagy egy a szokásosnál erőlettebbre sikeredett Frizbi, esetleg gyönyörű feleségének Sarka Katának aktuális vetkőzése a címlapokon. Nincs olyan ember, aki ne ismerné el, hogy zseni ez az fiú.

 

 

Ma ismét egy zseniális fordulattal kápráztatott el bennünket a hazai bulvár pápa, akinek bejelentése mélyen sokkolta is a közvéleményt.

 

Szinte minden barátnőmet megcsaltam. Nem vagyok rá büszke, de azt gondolom, fiatalkorban, amíg az ember keresi az igazit, benne van a pakliban mindkét fél részéről. Nincs olyan füzet vagy napló sem, amelyben a hódításaimat vezettem. Csak fejben összesítettem néha hol tartok. Az utolsó mért adat jóval száz fölött volt. A sok nő között azért volt szerelem is. Például Bálint Antóniával, de kapcsolatuk csúnya véget ért. Antóniát pont Katával csaltam meg. Pontosabban Katával is.

 

 

Ez mondjuk pont azt jelenti, hogy a jelenlegi feleségét már akkor, azon frissiben megcsalta, de ne legyünk kukacosak. Értékeljük inkább ezt a példamutató kitárulkozást.

Nézzük meg a két riválist meztelenül:


 Bálint Antónia sztriptíz videója és fotói

Elég rapszodikus kapcsolat volt a miénk, és be kell vallanom volt több alkalom is, hogy félreléptem, de Antóniáért sem tenném tűzbe a kezem. Sőt, szinte biztosan tudom, hogy ő is megcsalt engem. Végvári Tibivel és Istenes Lacival megbeszéltük, hogy lemegyünk Balatonföldvárra a Pub-Lik nevű bisztróba szórakozni. A bisztró előtt Antónia szólt, hogy rosszul érzi magát, s szeretne visszamenni az apartmanba pihenni. Visszavittem és pedig elmentem a kollégáimmal bulizni. Odabent egyszer csak megláttam Katát. Nagyon jól nézett ki, nem volt még egy ilyen jó nő a teremben! Megpróbáltunk megismerkedni vele, Istenes Laci ment először oda hozzá jópofáskodni, de Kata elég hamar lerázta.

Majd én léptem oda valami rossz dumával. Próbáltam megfűzni menjünk ki sétálni a Balaton-partra, de nem ment bele. A számát viszont megadta. Másnap este megint elmentünk a Pub-Lik-ba, de már ott volt Antónia is velem. Egy kis idő elteltével megjelent Kata, Antónia azonnal kiszúrta, hogy potenciális rivális van a fedélzeten. Alig vártam, hogy hétfőn visszajöjjünk Budapestre, és felhívhassam Katát. Elkezdődött az árnyék életem. Még Antóniával voltam hivatalosan, de telefonon és SMS-ben Katáé volt a lelkem.

A jelenlegi feleség állítólag igen csak húzódozott eleinte a rosszhírű udvarlójától.

 

Emlékszem, lejött hozzám Albertirsára, akkor még a szüleimmel laktam. Ültünk a kocsiban, beszélgettünk miközben őt Antónia hívta. Csak hebegett-habogott neki. Egy idő után meguntam, és azt mondtam, nem leszek harmadik.

 


Nézzük meg a két riválist meztelenül:


Videók, képek Sarka Kata legújabb fotózásáról és a régebbi nem annyira szégyenlős felvételek



Na és most jön az orbitális poén. Bálint Antóniát akit, megcsalt a jelenkori magyar Adonisz, felhívták a Blikktől, mit szól ehhez a kis afférhoz. Mármint ahhoz, hogy Sarka Kata titokban randizott az akkor barátjával. Mit tesz Isten hát a két nő nem együtt készült éppen valahova?! Ennél jobb forgatókönyvet írni sem lehetne. Pont Hajdú Péter nem tudja, aki annyi virágszálat leszakított már, hogy az exet és a jelenlegi nőt sohasem szabad összeengedni? Hát akkor most mi lesz, hogy a régi megtudta, hogy a jelenlegivel csalta meg? Reméljük Peti minimum nem kapsz ma vacsorát ezért a sok huncutságért. Bár a nőket ismerve ebből még kisülhet valami komolyabb is.

Videó Sarka Kata erotikus fotózásáról

Ajánlott cikkek:


Bódi Sylvi majdnem meztelen

Igazi tahó-e Update Norbi?

Megdöbbentő: Japán horrorszex

Szexi barátnők a fürdőkádban

A 101 legjobb szexpozíció

0 Tovább

Ne szórakozz Hajdú Péterrel!

 

Dömsödi Gábor könyvet ír és ebben jelentős szerepet szán egykori barátjának és műsorvezető társának, az azóta más utakat választó Hajdú Péternek. Anno együtt vezették a NévShowR-t, ami azokban az időkben meglehetősen jó nézettséggel futott.

 

Dömsödi nem titkolja, hogy mostanában kicsit más véleményen van kollégájáról és a készülő könyvében is megírja, hogy szerinte Hajdút csak a pénz és a nézettség érdekli.

 

Tárgyilagosan írok róla, meg is sértődik majd. Ami érdekes benne, hogy lehet ekkora gigasztár az ő képességeivel? – mondja Dömsödi, aki szerint Hajdú kizárólag a saját körével találja meg a hangot, a „mélyértelmiséggel” már nem tud mit kezdeni. (ennél finomabban lebunkózni valakit már nem is lehetne. Szerk.) Jószívű, de ez csak addig tart, amíg nem érinti a pénztárcáját; valóban meghatódik egy-egy szívszorító történeten, de ahogy vége a felvételnek, lerázza magáról a terhet, mint kutya a vizet, s elsősorban a pénz és a nézettség érdekli. A könyvén dolgozó műsorvezető évek óta gyűjtögeti Hajdú megnyilatkozásait, mára már komoly dossziéja van belőlük.

 

Az egy más kérdés, hogy vajon mi a jócsodának ez a hatalmas felkészülés egykori kollégájából, de, hogy anyag lehet bőven az egy percig sem kérdéses. Hajdú Péter megjelenése óta az egyik legellentmondásosabban megítélt televíziós személyiség, aki extrém parkolási szokásaival, folyamatos média szereplésével profin tartja magát a köztudatban. Bár szeret szerepelni, mégis kifejezetten nehezményezte egykori barátjának azon szándékát, hogy nem éppen dicsérő módon szándékozik megemlékezni róla.

 

Viszont ha Péter valaminek nem örül, akkor jobb vigyázni. A készülő könyv bejelentése után napokkal máris nyilvánosságra került egy felvétel, ahol Dömsödi komoly veszekedésbe kerül Fásy Ádámmal, gyakorlatilag egymás szakmai tehetségtelenségén lovagolva. A műsorvezető szerint a felvételt Hajdú készítette titokban a telefonjával. Hogy vajon milyen szándékkal azt egyelőre titok övezi. A videón egyértelműen látszik, hogy a résztvevők nincsenek tisztában vele, hogy valaki stikában filmezi őket. Enyhén borgőzős állapotban osztják egymást. A felvételen természetesen arról is szó van, hogy a mostani ellenfelek közös műsora csak addig vitte a prímet, amíg Hajdú Péter is ott bábáskodott felette.

 

- Én meghalnék, ha benne vagyok egy olyan produkcióban, mint a NévShowR, ahol ragyogó a nézettség, és aztán kijössz egyedül és elbuksz! Én abbahagynám, azt mondanám: ez nekem nem megy.

- Ádám, neked tudod mi nem megy? A beszéd nem megy ba..d meg, egy ötvenperces műsort nem tudsz megcsinálni!


A tanulságos felvételt mindenki figyelmébe ajánljuk

A titkos felvétel és néhány egyéb Hajdú sztori


Az indulatoktól egyáltalán nem mentes videót nemrégen valaki feltöltötte a világhálóra. A két műsorvezető rendkívül durván támad rajta egymásra. Érthetetlen vajon kinek lehet érdeke egy ilyen csúfság nyilvánosságra hozása.

 


 Ajánló:



13 Tovább

Szexőrültek zaklatják az X-Faktoros lányokat

Döntse el mindenki maga mennyi lehet igaz a hírből és mennyi a kétségbeesett próbálkozás, hogy valahogy érdekesebbé tegyék a potenciális reklámzabálók számára a műsort. Lényeg a lényeg a műsorban szereplő, rendkívül szexisnek kikiáltott Csobot Adélt és Antal Timit már szatírok tömkelege zaklatja, bájaik annyira ellenállhatatlanok, hogy férfiak eszüket vesztve próbálnak a közelükbe jutni egy kis potya élvezet reményében.

Van néhány furcsa figura, akik teljesen odavannak Timiért és Adélért. Sokszor észrevesszük, hogy itt strázsálnak a Corvin-sétányon, ahol a versenyzők laknak. Az még ijesztőbb, hogy néhányukat már arcról ismerjük, mert rendszeresen visszatérnek.

 

Egy visszafogott megjelenésű (Ez most mit jelent? Ronda mint a bűn, vagy bamba, mint egy lamantin? Szerk.)25 év körüli srác például egyik nap korán reggel érkezett. Be akart menni Csobot Adélhoz. Azt mondta, mindenképp személyesen kell találkoznia vele. Természetesen nem jutott be. Nem adta fel, az ajtó előtt posztolt. Nem sokkal később, amikor Adél és még pár ember a stábból sietve jött ki az épületből, megpróbálta őt feltartóztatni, de a többiek szóltak, hogy engedje el. Szerencsére nem erőszakoskodott. A fiú végül késő estig a ház előtt várta, hogy a imádottja  visszatérjen.

 

 

Elképesztő a lányok vonzereje. Szinte már hihetetlen. Bár azt mondják mindenki megtalálja a maga rózsáját.

 

Ismerünk arcról már olyat is, aki csak azért jön, hogy láthassa egy pillanatra Adélt. Órákig vár, hetente többször is, majd amikor Adél kijön, meg sem szólítja. Aztán elmegy. Nem egy volt, aki szexuális ajánlatot tett. Timinek is már többször tettek szóban ajánlatot, a rajongók őt is egyfolytában ostromolják. Egy ideje már fel is hívtuk az őrök figyelmét, minden apró jelre figyeljenek, sőt meg is erősítették a szolgálatot, hogy még véletlenül se legyen semmi gond.

 

A szexbombákat tehát folyamatosan zaklatják a kiéhezett férfiak. A lányok csendes belenyugvással néznek a további rajongói atrocitások elébe, elvégre ez is hozzátartozik a showbizniszhez. Bár mindkét erdélyi lányban kialakult egy kis félelemérzet, eddig nem érezték úgy, hogy emiatt fel kellene adniuk a versenyt és sürgősen valami más foglalkozás után nézni.

 

A szexi lányok szexi titkai

Szerintem nincs ezzel semmi probléma, a rajongók között van néhány olyan, akik szeretnének átlépni egy bizonyos határt, de tudom, nincs okom aggodalomra, mindig vannak fanatikusok.


  Csobot Adél combfixe, Ördög Nóri bugyija és egyéb nyalákságok a műsorból


A rajongók nagy többsége tudja, hol a határ. Persze vannak elvakultabbak is, de tudom, tartani tőlük sem kell.

 

7 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek