Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furcsa titkok a tehetségkutatókon

 

 

Két bombasztikus hír is van ma a tarsolyunkban. Kezdjük a fájdalmasabbal: Zámbó Krisztián úgy döntött lerántja a leplet a zenei világ álságos működéséről és feltárja az X-Faktorban vele megesett méltánytalanságok hátterét. Természetesen a könyv érdemi mondanivalóját fel kivájna kicsit turbózni néhány az apjával kapcsolatos sztorival is. Krisztián, aki folyamatosan hangoztatja, hogy már nagyon szeretne kilépni a papa árnyékából úgy látszik a végső búcsú előtt azért még egy bőrt csak le szeretne húzni az egyébként is busásan jövedelmező apai hagyatékról. Azt, hogy a könyvet ténylegesen ki fogja papírra vetni nem árulták el. Ez csak azért obligát kérdés, mert mi magunk is megírtuk nemrégen, hogy a különleges hangkibocsátásokra képes énekes háromszor is megbukott egymás után az iskolában. Ez persze nem zárja ki, hogy tökéletes leleplező művet alkosson. A tárgyalások már folynak a kiadókkal, így már csak az a kérdés, hogy a kíváncsi Jimmy rajongói hány milliót tolnak ismételten Krisztián zsebébe?

 

A haszontalan lurkó és a híres papa azokból az időkből

  A brutális Zámbó produkciók és amin az ország röhög

 Az ifjabb Zámbó keményen tolja az életet


A másik hir pedig szinte már szürrealisztikus. Maradva az X-Faktornál, ahol már eddig is  rendkívül különös dolgok történtek.

Képzeljük el, hogy kiderült a nyertes Oláh Gergő igen közeli rokona a TV2-n, a Megasztárban szintén a győzelemig jutott Radics Giginek. Ezt eddig hétpecsétes titokként kezelte mindkét csatorna, az okokat most ne is firtassuk, túl nagy fantázia igazán nem kell hozzá. Most, hogy Gergő megnyerte, amit lehetett persze már kiszivárgott a titok és most azon megy a polémia, hogy mekkora vesztesége ez a zeneértőknek, hogy az unokatesók nem énekelhetnek együtt a két csatorna konkurencia harca miatt. Elképesztő mennyire kicsi ez az ország. Ha jól emlékszünk volt már egy másik nyertes is (Gáspár Laci), akiről utólag derült, ki, hogy közeli rokonságban van a mostanra már kegyvesztett Győzikével, akinek esti showjában Radics Gigi már 2005 ben szerepelt. Ez már szinte követhetetlen. Gergő egyébként már Gigi salgótarjáni győzelmi buliján is fellépett, de már valamiért akkor is titkos volt a rokoni szál.

 

Igen, nekem Radics Gigi másod-unokatestvérem.  Érdekes, hogy ő megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, én pedig az RTL Klubét.  



Érdekes összefüggések, még ha remek a hang akkor is:


Radics Gigi a Győzike showban, Oláh Gergő győzelmi mámora, na de a titokzatos kapocs?




Végezetül még egy hírmorzsa a harmadik helyezettről is. Csobot Adél bár nem jutott be a döntőbe nincs elkeseredve, nemsokára elkezd dolgozni a főszereplésével forgatott filmben, de ami jelenleg a legnagyobb örömmel tölti el az az, hogy úgy néz ki ő is megkapja a magyar állampolgárságot. A Facebook oldalán tette közzé a hírt

 

Boldog vagyok. Most itthon, de nemsokára visszautazom már magyar állampolgárként. Ez annyira jó.

Csak vigyázz Adél nehogy még rólad is kifecsegjen valamit a szenzációs leleplezéseket ígérő Zámbó fiú!

 

 Csobot Adél pikáns képei, meg egy kis szexi előadás a múltból



9 Tovább

Brutálisan megverték VV Évát

 

 

Amúgy biztos vagyok benne, h nem volt még részed igazi szeretkezésben! Pedig addig nem is vagy igazi nő míg át nem élted a gyönyört!

 

(Tibor, a 60 éves szomszéd SMS-e aki betörte a koponyáját)

 

 

Először azt hittük már megint kitalált Évi valamit, hogy szerepelhessen az újságokban és ezért utólag meg is követjük. Nem volt igazunk. A lány állítása szerint úgy megverte a szomszédja, aki szerelmes belé, hogy koponyaalapi töréssel szállították kórházba. Éppen csak, hogy kijött tehát az előzőből a mellnagyobbító műtét után, ismét be kellett feküdnie a cseppett sem kellemes intézménybe.

 


Bemutatjuk az új ciciket, de azt is láthatjuk miből lett a cserebogár

Később a rendőrség is megerősítette a hírt, hogy valóban Baukó Éva az, akit súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak és az orvos hivatalból értesítette őket, miután konstatálta, hogy az egykori VV-s lányt nagyon komolyan megverték.

Igen, igaz, koponyaalapi sérülésem van, és kórházban vagyok. A rendőrök kihallgattak, őt elvitték,  és letartóztatták. A 60 éves tata volt az, a szomszédom. Visszajöttem egy videóklip forgatására, amivel pénzt kerestem volna. Megkértem a Tibit, hogy hadd alhassak nála 2-3 napig. Nem gondoltam volna, hogy meg fog verni.


CT-re vittek, és megröntgeneztek, kiderült, hogy koponyarepedésem van a homlokomnál. Nagyon rosszul vagyok, folyamatosan pánikolok. Nem tudom, meddig kell itt maradnom, de azt sem, hogy hová megyek utána. A kórház hivatalból értesítette a rendőröket, mert nyolc napon túl gyógyuló a sérülés, nem én hívtam ki őket.

 

Éva korábban már többször is panaszkodott a szomszédjára, aki annak ellenére, hogy a nagypapája lehetne egy percig sem tagadta, hogy szerelmes a lányba. A férfi arcát is felvállalva többször is nyilatkozott a TV-ben, ahol azt is elmondta, hogy Éva bizony többszörösen is bugyi nélkül vegzálta.

 

Én nem érzem, hogy zaklattam. Semmit nem vártam tőle. Ő nem véletlenül jött föl lenge, laza ruhában, és nem volt ittas. Lehet, hogy volt benne egy-két pohárral, de tök normális volt. Az, hogy megfogta a nemi szervemet, az nem is került bele a médiába. De az, hogy beleült az ölembe pucér seggel és táncolt, rajta (…), ez benne volt, ezt ki kell mondani, ezt vállalom. Tudom, hogy sokan megkérdőjelezik, pedig ez igaz. Ezt mi ketten tudjuk.

 

Többször aludt nálam, az összes alkoholt megitta, ami a lakásomban volt. Egyszer lenge ruhában jött, s észrevettem, hogy nincs rajta bugyi. Azt mondta, igen, és meg is mutatta. Aztán beleült az ölembe, majdnem végem is lett. Én nem zaklattam, gyakran beszélgettünk, lelkiztünk. Sokszor meg is nyílt nekem, másnapra azonban mindent elfelejtett, és ott folytatta, ahol abbahagyta. Biztos lehetett volna köztünk szex, de nem kezdeményeztem. Úgy nem szeretném, ha a nő ittas, és másnap én vagyok a szemét.

 

 

Igaz a hír, Éva bugyi nélkül izgatta a vérmes nagypapát:

 A 60 éves udvarló lerántja a leplet VV Éváról, de neki is van egy verziója


Ha igaz ez a verzió, akkor lehet, hogy most kicsit sok volt a szomszéd izgatása és az amikor szembesült, vele, hogy már megint nem jut be az álmai nőjébe, lehet, hogy elborult az agya.

 

Vasárnap este ugyanis Tibor féltékenységi rohamot kapott, mert nekem tetszik egy másik fiú a házból. Kizárt a lakásból, én meg a lépcsőházban dörömböltem, mert bent volt az összes cuccom, és be akartam jutni, de nem engedett. Aztán kijött, és kétszer megütött, úgy emlékszem, tenyérrel. Igaz, én is megkarmoltam. Már akkor kijöttek a rendőrök, de nem történt intézkedés.

 

 

A rendőrség a nem sokkal a bejelentés után kiszállt a helyszínre és kihallgatta a feltételezett elkövetőt. Éva szerint letartóztatták, a rendőrség szerint elengedték a férfit, mert nem volt egyértelmű, hogy ő verte volna agyba-főbe a lányt. Végül aztán az újabb kórházi kihallgatáson csak le esett a tantusz a rend éber őreinek és tényleg őrizetbe vették a brutális vénembert, aki búcsúszavaiban azt sérelmezte legjobban, hogy amíg ő szállást adott Évának, az volt annyira pofátlan, hogy nem vele, hanem egy másik szomszéddal feküdt le. Ja és egyébként is már máskor is megpofozta a lány, most minek ez a cirkusz?

 

Én csak megpróbálok neki mindig segíteni, most is befogadtam. Ő meg átjár a Ferihez, lefeküdni vele? Igaz, a lépcsőházban elcsattant egy-két pofon, de három biztosan nem. Még én vagyok a rossz, aki mellette állok? Érdekes, korábban is adtam neki egyszer egy pofont, abból nem lett ügy, semmi.

Éva brutális szomszédjának fényképe és Facebook lapja

Ezek szerint a Tibor, a 60 éves kéjenc, aki néhány pofonnal szeretett volna ismét egy kis tekintélyt szerezni magának már azt is elismerte, hogy nem először történt hasonló eset. Ezúttal lehet kicsit nagyobbat ütött a kelleténél, na de az már tényleg a világ legnagyobb szemtelensége, hogy neki mutogatja Éva a primőr paradicsomot, aztán meg másnak kínálja fel fogyasztásra.

 

 

Éváról már annyi videó gyűlt össze, hogy lassan egy egész estés filmet lehetne csinálni a botrányaiból. Az alábbi kisfilmek közül bármelyik alkalmas arra, hogy a nyugalmat megzavarja, de éppen ezért is ajánljuk őket.

VV Éva leszbikus kalandjának bizonyítéka

A cicik és a furcsa kép, ami túlontúl is megmozgatja a fantáziát

Éva részegen az RTL-ben (ezért rúgták ki), VV Szandika és Anikó leszbikus felvétele, 18+ videó

VV Éva full részeg interjúja, VV Anikó teljes meztelenségében megcsodálható 

VV Éva dokumentált részeg megmozdulásai

4 Tovább

X-Faktor, avagy minden jó, ha vége van

 

 

Bréking:

Brutálisan megverték VV Évát

Papírforma szerint végződött a vetélkedő, egyben a szavazók nagy örömére ismét a 77 magyar népmese egyik fejezetében érezhettük magunkat. Hát mégis lehetséges, hogy a szegény ember legkisebb fia elindul szerencsét próbálni és végül hazaviszi a királylányt meg a fele királyságot.

 

Királylány helyett most mondjuk egy utazás, meg egy kocsi jár, igaz jogsi még nincsen hozzá, de ha lesz idő, akkor meglesz az is. A 12 milliónak jó helye van, Gergő eddig ugyanis közmunkásként próbálta meg eltartani feleségét és két gyermekét. Még ha kicsit előre megkomponáltnak is tűnik a sztori, akkor sem vitathatjuk el, hogy olyasvalaki nyert, akinek tényleg jól jönnek a nyeremények és a későbbi fellépésekért járó gázsik. Énektudása is magasan a többi próbálkozó felé emelte, így aztán mondhatjuk, hogy minden jó, ha jó a vége. A szavazás állása az adás során ugyan többször is megfordult, de persze csak a végeredmény számít.

Igaz Keresztes Ildikó a szokásos siralmas arckifejezésével közölte is, hogy reklamálni fog a licensz tulajdonosnál, amiért nem lehet döntetlent hirdetni. Ez persze elég érdekes szituációt szülne a monstre sok órás finálé és a több millió forintnyi bezsebelt SMS díjak után, amikor Ördög Nóra angyali mosollyal közölné, hogy márpedig hiába volt az egész, nincs döntés. Fel lehet osztani a nyereményeket. Szerencsére Keresztes Ildikó véleménye annyira nem játszik szerepet egy ilyen kérdésben, annál is inkább, mert ha rajta múlna egyszerűen eldöntenék az elsőbbséget a mentorok egymás között, egy sima bőgőversennyel, amiben Ildikó egyértelműen két vállra fektetne bárki fiát.

 

Oláh Gergő nem igazán hitt már benne, hogy lehet még esélye a zenei szakmában, utoljára még a család miatt megpróbálkozott ugyan, de úgy gondolta itt sem lesz másképpen, mint a TV2-nél, ahonnan már elég hamar kitessékelték. Most  azonban egy rétestészta hosszúságúra nyújtott utolsó adakozáson a nézők végül is őt választották a legjobbnak, így most már a jövője biztosítva van.

 

 

Hosszú volna felsorolni, mi mindenre költeném el a pénzt. Bár szerintem még egy darabig albérletben lakunk majd Karancslapujtőn, küzdeni fogok azért, hogy elinduljon a folyamat, hogy saját lakáshoz jussunk. Szeretném a pénzt félretenni, gyűjteni, hogy aztán vehessünk egy ingatlant. Aztán persze vásárolnék nagyon sok olyan dolgot, amire már régóta vágyunk, például szép bútorokat, a gyerekeimnek vennénk ruhákat, játékokat, mindent, amit csak szeretnének. A feleségemet is sok mindennel meglepném.

 

Gergő miután kihirdették a győztest percekig térdre rogyva zokogott. Nehezen tudta csak elhinni, hogy teljesült az álma. A győzelmi dalát is halhatóan a könnyeivel küszködve énekelte el.

 

A győzelmi mámor, a dalok, Ördög Nóra továbbra is ordít

A második helyezett, Antal Tímea sem kell, hogy búslakodjék, ő megkapta az év női hangja címet, amivel megint csak el lehet boldogulni néhány hónapig. Igaz a régi motorosok már csak ha meghalják, a zenei tehetségkutató kifejezést hupililát hánynak, mert szerintük már senki sem hívja őket fellépni, amióta a kereskedelmi tévék vagonszámra ontják az új sztárokat. Harmadik helyezet mint tudjuk Csobot Adél lett, aki a nagymamáktól már régen megkapta a cukiság közönségdíját. Ő sem fog munka nélkül maradni, az egyértelmű. Az egyszerű kislányból a stylistok hetek alatt a pedofilok álmát gyúrták össze. Mindent a szavazatokért. Ráadásul mivel egyelőre még levetkőzni nem hajlandó, (még nem jött meg a visszautasíthatatlan ajánlat) a lapok elkezdték publikálni a tinédzserkori fürdőruhás fotóit, amin azért már látszanak a csábos idomok. Igaz ezeket ő maga rakta ki a Facebook oldalára így egy szava sem lehet, ha az idős bácsikák órákat töltenek a monitorok előtt a nyálukat csorgatva, miközben álmodozva szemlélik a kis fiatal testét. Friss hír még, hogy Adél főszerepet kapott Neményi Ádámtól, aki jó néhány magyar sikerfilmet jegyzett már.

 

 

Adéllal nem most kezdtünk el beszélgetni. Amikor először megláttam, úgy gondoltam, hogy képernyőre, színpadra és filmre termett. A következő zenés filmben szeretném Adélt is látni mint főszereplő. Nyáron kezdjük el forgatni. Szikora Robi életéről szól majd a film, ebben lesz ő a női főszereplő.

 

 Csobot Adél pikáns képei, meg egy kis szexi előadás a múltból

 

 

Összességében: szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi!

 

Azt azért reméljük a bejelentett folytatásban egy kicsit több teret adnak az igazi tehetségeknek és a szerkesztők kicsit jobban összekapva magukat segítenek majd elfelejtenünk Zámbó Krisztiánt és társait. Ugyanis, bár néha ez nem volt teljesen egyértelmű, de ez a műsor nem egy paródia verseny volt, hanem egy zenei tehetségkutató és most itt a hangsúly elsősorban a tehetségen és nem a kutatáson lenne.

 

 

 

3 Tovább

Csobot Adél repült az X-Faktorból

 

Vége a sokadik döntőnek. Azon már senki sem akad fent, hogy döntő általában egy szokott lenni, ha csak ez lenne a legnagyobb bajunk, üsse kő!

Maga a műsor sem érdemel sok szót, megmaradt énekesek a szokásos színvonalon gyilkolták le a dalokat. Természetesen a mentoroknak ismét nem volt érdemi kritikájuk. Ez is már védjegye lett a szériának, mintha valamiféle varázs füldugót kapnának a szerződésben rögzített milliók mellé a saját versenyzőikkel szemben még inkább süketnek bizonyuló zenei döntnökök.

 

Ördög Nórát már lassan annyira megutáljuk az SMS-eket követelő üvöltözése miatt, hogy ne is lepődjön meg, ha jövő héten valaki az utcán minden különösebb kérés nélkül a zsebébe csúsztat 300+áfát, mert inkább szó nélkül fizet az ember, csak ne kezdje újra a csontszárazra szikkad alkoholistákhoz hasonló tarhálását. Értjük mi, hogy kell a pénz így karácsony előtt, mindenki a piacról él, na de azért lehetne ezt elegánsan is csinálni, nem pedig ennyire közönséges módon.

 

 

A nap brutális fordulata természetesen az volt, hogy semmiféle fordulat nem történt. Nagyjából egy hónapja mindenki pontosan tudja előre, hogy ki fog kiesni a következő döntőben. Ezúttal Adéltól kellett búcsút vennünk, aki énektudását tekintve bármelyik 8. osztályos énekóra sztárja lehetett volna, de, hogy pusztán a Marilyn Monroe-hoz való hasonlóságát erőltetve, miért is kellett idáig promótálni arra csak egy ésszerű magyarázat van:

Az össze ilyen műsorban komoly bevételt ad a határon túliak szavazata, és ha némely esetben a kis aranyos csak olyan hangokat tud kipréselni a torkán, amilyeneket csak Zámbó Krisztián és Zámbó Árpi közös duettjén élvezhetnénk, hát isten neki fakereszt.

 

 

Csobot Adélnak természetesen sansza sem volt a továbbjutásra. Na nem azért mert a kis dalos pacsirta kvalitásai elromlottak volna. Nem, a megirt forgatókönyv szerint már napok óta ment a média gőzhenger ellene. Először csak az RTL-es bájgúnárral Istenes Bencével boronálták össze, ami már önmagában elegendő lett volna hozzá, hogy akár Tina Turnert is kiejtsék a nézők miután elképzelik a párocska enyelgését a hálószobában.

Csobot Adél szexi titka, Bence és a csupasz hátsók

De persze biztosra kellett menni, ezért pár napja azt is kiderítették, hogy a lánynak van már egy másik fiúja is otthon Romániában. A szerencsétlen srácot meglepetésszerűen ásták elő az újságírók, sőt még annak mama is nyilatkozott. Na most akkor mi is van? Adél és a sajtósa kétségbeesetten tagadott, nincs itt semmiféle barát, de hát ez már annyira átlátszó és gusztustalan volt, hogy a szerelmes rajongó fiúcskák bezárták a szívüket és a pénztárcájukat, ezzel kiesésre ítélve a tisztán PR módszerekkel felszínen tartott lányt.

 .

Csobot Adél utoljára még alkotott, amit tudott

 

.

Maradt Antal Tímea és Oláh Gergő. Ha most kezdődne a műsor, akkor még mondhatnánk is, hogy vannak jó hangok, ebből még lehet is valami. De így a végén már nyújtsanak is bármilyen teljesítményt, akkor is az év leggyengébben megrendezett, a leggyengébb szereplőkkel, nem utolsó sorban mentorokkal futtatott pénzkunyeráló sorozatát kellett végigszenvednünk.

 

Adél combfixe, Ördög Nóri bugyija

Aki szerint, pedig a véleményünk túlságosan sarkos az kapcsolódjon be pár perc erejéig a tengerentúli eredeti adásba.

 

Ja azt hallottuk már, hogy Zámbó Krisztián szerelmi kapcsolata válságba jutott miután kiesett az X-Faktorból? A barátnője ugyanis nem nagyon zokon vette az énektudását illető kritikákat. No comment!

A nyertes dalok, egy brutális bónusz produkció és Zámbó Krisztián borzalmas kálváriája:

Ez a jelenlegi műsor jelene, múltja és jövője

 

12 Tovább

Zimányi Linda újabb milliomos pasija

 

Nos igen. Szegény Dzsudzsák Balázs lapátra került, mert ki az ördög akarna nő létére olyan a távoli vidékekre járni, ahol még a vajaskenyérre is jakvajat kennek.

 

Az új hímet úgy hívják, hogy Kedves Ferenc. Aki kicsit is nyitott füllel közlekedik a celebek világában, biztosan hallott már róla. Az egyik ismertetőjele, hogy bőven van neki mit a tejbe aprítani, a másik, ami még inkább fontos, hogy előszeretettel gyűjti ágyába a modellszerű, ámde az anyagiakat sem megvető lányokat.

 

Nyílt titok, hogy Linda és Ferenc egy. Hónapok óta találkozgatnak egymással, ha éppen nincsenek együtt, akkor is folyamatosan SMS-eket küldenek egymásnak. Linda pedig egy szűkebb körben nyíltan beszél erről, nem is értem, hogyan tudott ez ennyi ideig titokban maradni?

(Ismeretlen, de azért jól értesült informátor)

Csak két kapitális skalpot hadd említsünk: Bódi Sylvi és Debreczeni Zita akik tulajdonképpen egyfajta munkakapcsolatban is vannak a mostani barátnővel. Ez a kedves Kedves Ferenc ezek szerint gyakorlatilag már a szakcsoortot nagy részét fel is próbálta. A férfiú amellett, hogy úgy tűnik zseni a szerelmi hódítások terén, egyáltalán nem smucig. Amikor kiadja a szépségek útját többségük egy kisebb fajta vagyonnal lesz gazdagabb. Bódi Sylvi jégpályát, Debreczeni Zita lakást kapott búcsúpuszi helyett. Lakás alatt természetesen ne egy 8. kerületi kis panelt értsünk. Anyagilag is megéri tehát az új baráttal tölteni az időt Lindának. De persze ez semmit sem nyom a latban. Szívesen randizna ő bármelyik jóképű lakatoslegénnyel is a csepeli munkásszállóról, de azok annyira félénkek, hogy egyszerűen nem merik leszólítani, amikor a HÉV-en zötyögnek a Boráros tér felé.

 

A közös divatcégükben tulajdonosként szerepel még Horváth Éva és Dukai Regina, így a milliomos playboy előtt még mindig ott áll kihívás. Mi a magunk részéről teljes erőbedobással szurkolunk neki. Mert ha egyszer tényleg sikerül az összes nőt magáénak tudni az öt közül, akkor James Bond is elmehet a sóhivatalba. Onnantól kezdve a kisiskolások nem Nintendót, hanem Kedves Ferenc álarcot kérnek karácsonyra, mert ennél menőbbet már kishazánkban elképzelni sem lehet. Csak azt nem tudjuk még elképzelni egyelőre, hogy a lányok, amikor találkoznak, hogyan is néznek egymásra, ha szóba kerül, hogy szép sorban  engedik az ágyukba a másik által levetett királyfit?

.

Az eddigi hóditásokban az is közös, hogy a bugyijuk már azelőtt lekerült róluk, hogy a Ferenc odaért volna:

Megtörtént az elképzelhetetlen, együtt a három grácia tökéletesen meztelenül

Persze azért irigyeljük is kicsit Ferit, mert az előzőekhez hasonlóan Zimányi Lindának is van pár olyan fotója és videója, amitől egy egészséges férfiembernek igazán pajzán gondolatai támadhatnak.

A másik hölgyről is van ez-az, aki már megjárta a hadak útját:

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem 



10 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek