Hazatért a modell a hosszúra nyúlt vakációjáról. 45 órát utazott, hogy ismét közöttünk lehessen ebben az átok rossz időben. Mi meg ráadásul beszólogatunk neki. Sylvi nagy terveket forgat a fejében, a kint töltött idők alatt két ausztrál fotós segédletével saját bájait felhasználva naptárt készített nekünk. Mondhatjuk, hogy ma már a sarki ószeresen kívül mindenki kiad magáról egy kalendáriumot, de még mindig inkább az övét nézegessük, mint Kiszel Tünde nevével fémjelzett 3D-s remekműveket.

 

Bódi Sylvi megmutatja mi van a bugyi alatt, majd egy pálmafával él szerelmi életet 

Semmi más nem takarja a testét, csak a szempillafesték

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

A Bódi lánnyal egy gond van csupán, hogy a nyaralás mintha nem teljesen vált volna előnyére, persze lehet, hogy csak a hosszú repülés viselte meg, de akkor is saját maga adta tanúbizonyságát, hogy bizony felette is múlik az idő. Az egykori Playmate ugyanis nem szereti a sminkeket. Ezért posztolt is magáról egy képet csak úgy spontán. Szó, ami szó egyértelműen látszik is, hogy nem Skandináviában töltötte az elmúlt heteket, de valami hiba akkor is van a kréta körül. Ráadásul, valamiért a haját is beszőkítették, ami az előbbiekkel egyetemben olyan külsőt kölcsönöz neki, mintha egy speciális szexfilmből lépett volna elő, egy közel három órás élményanyag eljátszása után. Persze mi sem tudhatjuk pontosan, hogy mi is történ a nyaralás alatt, így az sem kizárt, hogy a szépség kicsit túlhajtotta magát valamivel és éppen ideje volt hazatérnie, mielőtt teljesen elveszítette volna hamvas bájainak maradékát.

 

Ilyen volt egykor sminkben és ilyen lett! Valamint egy kis ízelítő a jövő évi naptárfotókból:


Bódi Sylvi kissé mintha lerobbant volna

Rengeteg kalandban volt részem. Találkoztam denevérrel, óriási hullámokat lovagoltam meg. Tele vagyok sérülésekkel, vágásokkal is, hiszen a szörf nem veszélytelen sportág. Akkora hullámok voltak, hogy még egy deszkám is kettétört. Komoly bajom azonban nem esett, és minden sérülés eltörpül az élmény mellett, amelyet szereztem. Olyan energiák és behatások értek, hogy még­iscsak készítettem naptárat két ausztrál fotóssal, akik velünk voltak. Teljesen spontán jött az ötlet. Nagyon egyedi lett, igazi sellőnaptár.           

Lényeg a lényeg, hogy Sylvi még mindig meg tud lepni bennünket. Ez a tengerpartról folyamatosan küldözgetett aktfotóival sem volt másképpen. De ugyan melyik hazai modell merne egy ilyen képet kiposztolni magáról a Facebookra? Respect érte, bár ezek után most, hogy gyönyörködjünk felhőtlenül az eddigi és a nemsokára megjelenő erotikus képeiben? Csak ott fog egyfolytában zümmögni a bogár a fülünkben, ami folyamatosan összehasonlítja a sminkkel, (vagy számítógéppel) és az anélkül készült alkotásokat.

 

Kérünk Sylvi ne tedd ezt többet velünk!