Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bódi Sylvi tovább meztelenkedik

 

 

Egyre jobban döngeti az ajtónkat a tél, igazán nem csoda, hogy a hölgynek nem nagyon akaródzik hazajönni a 35 fokos indonéziai kánikulából. A meghatározhatatlan státuszú kiruccanás csak nyúlik, mint a rétestészta.  Közben Sylvi vagy nagyon unatkozik, vagy csak egyszerűen fél, hogy ha két napnál tovább nem közöl magáról egy újabb aktot, akkor még elfelejtik az itthoni hímek.

 

Így, vagy úgy, de halvány esélyünk sincsen, hogy ne értesüljünk a friss, bugyi nélküli akciókról. Az tisztán látszik, hogy a fotókat, nem egy eldobható kis fényképezőgéppel csinálta a szálloda éppen ráérő takarítónénije. Így a spontán nyaralás és a profin porciózott pucér alkotások valószínűleg egy jól megtervezett szisztéma szerint kerülnek elibénk.

 

De mit is számit ez, amikor a kezdeti szolid képeket egyre jobban überelő, igazán profin megkomponált képekben gyönyörködhetünk. Itt van például ez a legújabb. Sylvi fontosnak tartotta egy elképesztő szexis fotóval bemutatni, hogy ő bizony még mindig nem szorul sminkre. Nem is használ mostanság semmi ilyesféle úri huncutságot. Persze, hogy ezt a dicsérendő szokását, miért a pompás alfele kendőzetlen közszemlére tételével kívánta alátámasztani, az nem tisztázott. De kit érdekelnek a zavaró részletek? A habokból kiemelkedő sellőn tényleg nyoma sem látszik bármilyen púdernek, testén ott is megcsillan a napfény, ahová többnyire csak a nőgyógyásza nyer bepillantást. Egy kis kémiai segédletet egyedül a szempillája kap, amit naponta kétszer ken be valamilyen csodaszérummal. A képet nézve azonban garantáltan századrangúvá válik, hogy most akkor dúsabban az a pilla, avagy sem.

 .

A bugyi most aztán tényleg lecsúszott, Bódi Sylvi gondoskodik a rajongói élvezetéről:


Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem 

Több, mint egy hónapja nem volta rajtam smink. Köztudott, hogy azon modellek közé tartozom, akik a természetesség hívei, így bátran vállalom az arcom smink nélkül is. Az égvilágon semmi dekorkozmetikumot nem hoztam magammal erre az útra!

Egyetlen dolog amit magammal hoztam az a (x.y.) szempillaerősítő szérum. Naponta 2x kenem a pilláimat és ezáltal még szebbek és erősebbek lettek!

 

Az egyetlen nyitott kérdés most már csak az, hogy ha még egy-két hétig ott marad a forróságban a vastag szempillájú szépség, miként tudja majd ezt a képet felülmúlni? Bár ezt gondoltuk akkor is, amikor egy pálmafával élt meztelenül szerelmi életet és akkor is amikor egy kóbor kiscicával tudta csak betakarni elsődleges nemi azonosítóját.

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni


Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...


 



2 Tovább

3 év börtön a részegen vezető Nócinak?

 

 



Elszakadt egy cérna, és olyan helyzetbe kerültem, amelyből abban a pillanatban úgy éreztem, nincs kiút.

 

(Nóci, miután kijózanodott)

 

 

Azt mondja Nóci, hogy súlyos válságba jutott az élete és ezért aludt el meglepetésszerűen az M0-ás közepén. Nem tagadja ő, hogy kicsit mélyebben nézett a pohár fenekére, mielőtt beült az autójába, de több információval nem tud szolgálni, mert totális filmszakadása van. Pedig annak az autósnak lehetett volna igencsak komoly magánéleti problémája, amelyik szerencsétlenségére éppen akkor siet hazafelé, amikor a VV egykori műsorvezetője a belső sávban kívánta egy kicsit álomra hajtani a szőke fejecskéjét.

 

Mostanában összecsaptak a fejem felett a hullámok, úgy gondoltam, nincs más megoldás, kicsit ki akartam ereszteni a gőzt, elfelejteni a problémákat. Persze tudom, hogy ez egyáltalán nem mentség arra, hogy ittasan ültem a volán mögé. Hatalmas szerencse, hogy nem történt baleset, ezerszer átgondoltam, mi lett volna, ha valaki ott fentről nem vigyáz rám ennyire. És talán pontosan ennek köszönhetőn megpróbálom ebből az irányból megközelíteni a problémát, kaptam egy újabb esélyt. Magam mögött kell hagyni a múltat, mindazt, ami idáig vezetett, és tiszta lappal indulni.

 

Nóci az egykor ünnepelt szexbomba tényleg nem panaszkodhatott korábban. Meztelen testét számtalan jobbnál jobb felvételen örökitették meg, miközben elhalmozták a jobbnál jobb állásajánlatokkal. Mintha csak egy furcsa fátum üldözné az egykor volt ValóVilág-os műsorvezetőket. Mindannyian tudjuk milyen módon végződött Sthol András kalandja, aki szintén úgy próbált meg autót vezetni, hogy arra a legkevésbé sem volt alkalmas. Amelyikünk vezetett már autót, vagy ivott picit többet a kelleténél, abban azért biztosan felvetődik a kérdés: ugyan mennyit is kell legurítani  ahhoz, hogy egy a Nóciéhoz hasonló eset megtörténhessen?

Innen is óriási köszönet annak a sofőrnek, aki menetközben is észlelte, hogy a szőke nők sztereotípiájának megtestesítője békésen horkol a záróvonalon, várva, hogy valaki 100 km/h sebességgel hátulról megkoccantsa a lökhárítóját.

 

Czifra Noéminak és a többi arra járónak is valóban hatalmas szerencséjük volt. Elméletben ugyan 3 év börtönt is kaphat a pár perces szundiért, de nem valószínű, hogy ilyen súlyos retorziót kapna a későbbiekben, főleg annak tükrében, hogy volt kollégája nem csak aludt az autójában, hanem letarolt vele néhány embert, de az az eset is csak 10 hónapot ért a bíróságon.  Ha pedig egy másik autós tényleg belerohant volna, szinte biztos, hogy nem is lett volna szüksége tárgyalásra az egykori szexi műsorvezetőnek.


Nóci pár éve még az egyik ügyeletes szexbomba volt, előszeretettel dobta le a bugyiját a fotósok legnagyobb örömére:

Nóci meztelen fotói, plusz egy kis verekedés élő adásban 

Jelenleg nagyon bánja a történteket és biztosit bennünket arról, hogy többé hasonló eset nem fog előfordulni. Ez már csak azért is valószínű, mert a rendőrség még a helyszínen elvette az öntudatlan lány hajtási engedélyét. Persze, mint tudjuk az autó benzinnel és nem jogosítvánnyal megy.

 

3 Tovább

VV Éva már prostikat ver?

 

 

Azt eddig is tudtuk, hogy ha Évi kicsit bedühödik, vagy esetleg kicsit túlitta magát, akkor bizony hajlamos az erőszakra. De mióta új mellei elkészültek mintha teljesen megváltozott volna. Sehol egy balhé, még csak egy kis verekedés sem. Most azonban úgy tűnik egyszerűen csak rápihent a folytatásra. Az egyik lakótársa, -aki Éva szerint egyébként egy országos ribanc- a sajtóhoz fordult segítségért, mert az egykori VV-s lány össze-vissza verte.

 

.

Bemutatjuk az új ciciket, de azt is láthatjuk miből lett a cserebogár

VV Éva leszbikus kalandjának bizonyítéka

 

Egyik pillanatban még ölelgetett, puszilgatott és mondta, hogy mennyire szeret, majd pár perccel később, miközben elkezdtem készülődni, mert indultam a páromhoz, nekem rontott. Először csak csúnyán beszélt, aztán annyira bedühödött, hogy a hajamat tépte és a karomat akarta megharapni. A kiskutyámat pedig felemelte és erősen megszorította. Szegényke hangosan visított. Hirtelen felindulásból történt mindez, szerintem biztos, hogy részeg volt. Szerencsére ott volt egy ismerősöm, akinek sikerült lefognia és gyorsan el tudtam jönni. Hajnali négykor el kellett hagynom miatta a lakásom. Szerintem féltékenységből csinálta ezt, hiszen tudta, hogy a barátomhoz megyek. Később persze bocsánatot kért, de nem lehet nála tudni, hogy mikor kezd el dühöngeni, hiszen beteg. Azóta félelemben élek.

 

 

A lakótársam ***  BARBARA-aki egyébként Olaszországban volt tudjuk mi-, nem azért költözött el, mert megvertem volna, hanem , mert nem volt egy forintja sem és nem tudta fizetni a lakbért! A hajtépés és a harapdálás sem igaz, én kiabáltam vele, mert a csajszika bulémiás és mindent belehány a budiba! Az utolsó csepp volt a pohárban már, hogy a kajámat is felzabálta és belehányta! Minden nap ivott, randalírozott, idegen pasikat cipelt fel a lakásba! A csajról annyit kell tudni , h féltékeny rám celeb szeretne lenni, már szerepelt a frizbiben, h valami G*** nevű strici "futatta"! A szememben oly kedves volt, meg így szeret úgy szeret stb, országos ribanc 20 évesen.

 


A lánynak egyébként tényleg volt furcsa kalandja Olaszországban egy illuzionistával:



A harapás bizonyítéka, az áldozat fotói és a leányzó különös olaszországi kálváriája



Éva szerint az egész verésből egy árva szó sem igaz, legfeljebb annyi, hogy kicsit kiabált a lánnyal, de az is egy hónapos sztori már.

 

Ha az a csoffadt 40 kilós nőt én megverem, annak nyoma kellett volna hogy legyen! Ez a veszekedős sztori meg egy hónappal ezelőtt volt, h kiabáltam vele!  
Ezek a nők mind irigyek és féltékenyek! Azért vannak pasi barátaim…

 

Szegény Barbara azóta félelemben él. Természetesen ezt is sürgősen nyomtatásba diktálta, hogy dokumentálva legyenek a vele történt iszonyatok.

 

Azt írta vasárnap reggel, hogy meg fog találni, és nagyon meg leszek verve, meg hogy álszent vagyok. Erre én reagáltam, hogy fizesse ki a szekrényt, amelyet tönkretettek, de csak annyi volt a reakciója, hogy „tudod mikor.

 

Éva részegen az RTL-ben (ezért rúgták ki), VV Szandika és Anikó erotikus  felvétele

VV Éva full részeg interjúja, VV Anikó teljes meztelenségében megcsodálható 

VV Éva dokumentált részeg megmozdulásai




Éva azóta szintén új helyre költözött. Ezúttal egy férfi lakótárssal próbálkozik, mert azok nem irigyek és jobban kijön velük. Reméljük, hogy az illető nem egy cingár 40 kilós fickó, mert ha esetleg a vádak mégis igazak, akkor a legközelebbi dühöngésnél csak meg kellene, hogy tudja védeni magát valahogy. De ha nem, az sem baj. Remek címlap lesz az is, amikor a védtelen férfi, hatalmas monoklival pózol majd a támadás után.

0 Tovább

Bodi Sylvi hófehér melle a napsütésben

 

 

 

„… tökéletesen megértem, hogy elegük lett az országból…”

 (Bodi Sylvi az itthoni helyzetről)

 

 

 

Vágtuk a centit és izgultunk, mert közeledett a nap, amikor Sylvi végre hazatér. Erre most bejelenti, hogy az itthoni hidegre való tekintettel meghosszabbítja Indonéziai tartózkodását és kárpótlásul ígér egy kis meglepetést a Facebookon.

 

Azok, akik pedig már nem bírnak magukkal és mindennél jobban vágynak egy újabb pucér képre a nyaraló modellről nem maradnak le semmiről, természetesen a menetrendszerűen érkező új fotó most sem maradhat el.

 

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni

Ezúttal a pálmafára csavarodott kép és a bugyi nélkül, cicával fotózott punci után itt az új gyöngyszem. Bódi Sylvi a tengerparton, kicsit vizesen, de annál érdekesebb pózban mutatja meg bájait. Az rövid vizsgálódás után világossá válik, hogy a monokinizést nem igazán kultiválja és vetkőzni csak az objektív előtt szeret. Barnára égett bőrén ugyanis olyan kontrasztot alkotnak hófehér mellei, mint amikor egy alagútban hirtelen megjelenik az expressz vonat fényszórója.

Csak csemegének, mutatunk egy hamar eltávolított kommentet is az új képpel kapcsolatban. A hozzászólás készítője enyhén szólva erőteljes rosszallását fejezi, ki a modell magamutogatásával és barátnőivel kapcsolatban.

.


Hófehér cici, utálkozó komment, és további extra indonéziai fotók:

A legújabb szexi fotó és a pirított ribancok 

 

Eredeti terv szerint holnap után megkezdtem volna a két napon át tartó hazautazásomat, de annyira jó a csapat és hihetetlenül jól érzem magam itt, hogy hosszabbítottam. :))) Holnap érkezik egy komolyabb swell és a jövő heti előrejelzés is igen ígéretes, bőven lesz részünk méretes hullámokban, így eszem ágában sincs hazamenni! :D Plusz készülök valamire... ;))) Meglepetés lesz... :)

 

Ha így kell lennie, hát legyen, valahogy még csak kitartunk addig. Amennyiben a beígért meglepetés pedig ismételten egy ruha nélküli flash lesz, hát kibírjuk azt is.

Ez a mutogatás úgy látszik kezd szokásává válni. Emlékszünk még amikor Sylvi rúdtáncolni ment és a lelkes fotósok előtt "véletlenül" egy olyan figurát mutatott, ahol szintén nem sok minden takarta el a vélhetőleg gyönyörű csúnyáját?


Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

..

0 Tovább

Pataky Attila a káromkodó fénylény

 

 

Őszintén megmondva én hányok…!

(Részlet a beszélgetésből)

 

 

Balhé a Mokka stúdiójában, avagy lehet egymás úgy is elküldeni a kedves mamába, hogy felületes szemlélő mindössze két mosolygó embert lát?

 

Pataky Attila egy fénylény. Isteni mivoltát egyre gyakrabban hangoztatva szeretné már elfelejteni azokat az időket, amikor zálogházat üzemeltetett. Sajnos vannak még mindig olyan emberek, akiknek soha semmi nem elég és folyamatosan belekötnek a jó útra lépni szándékozó rockerbe.         

 

Fenyő Iván valahogy nem érti miként egyeztethető össze mások nyomorúságából való jövedelemszerzés és a Pataky által egyre inkább képviselni szándékozó misszionárius vonal. Ezért lett is neki néhány rázósabb kérdése. A Mokkába látogató zenésznek halvány fogalma sem volt, hogy kérdezője milyen témát szándékozik feszegetni. Ő csak egy vidám mikulásnapi traccspartira számított, mire ez az elvakult alak nem nekitámad? Nem is vette jó néven az illetlen kérdéseket. A folytatásban az is szóba került, hogy legalább 3 olyan videó is kering a neten, ahol Pataky Attila kifejezetten mocskos szájjal szidja a saját rajongóit.

 


A fénylény, ha elengedi magát, ocsmányabbul káromkodik, mint egy kocsis


Ezeket vajon hogyan lehet párhuzamba tenni azzal mély vallásos meggyőződéssel, amit mostanában hirdetsz?

 

Ha ok nélkül támadnak meg, akkor nem tudok szent ember lenni - feleli sejtelmesen a láthatólag viszkető marokkal mosolygó énekes.

 

A riporterként elég keményen kérdező Fenyő azt sem igazán tudta hova tenni, hogy az Edda frontembere nyíltan hirdeti hogy egykor elrabolták az ufók. Bár hamarosan kiderül, hogy Pataky Attilával még ez lenne a legkisebb baja.

.

Te most fénylény vagy, vagy zálogház tulajdonos? Aztán Pataky Attila elmondja, hogyan rabolták el az ufók (megéri megnézni)

 

 A parázs összecsapás a Mokkában, és egy kis mese az ufókról


Az Edda frontembere a rendszerváltás után Miskolc első zálogházát nyitotta meg, amelyet országosan több hasonló intézmény követett. Az énekesnek Egerben, Pécsett, Miskolcon, Kazincbarcikán és Budapesten is voltak zálogházai, melyeknek éves összbevételei akár a százmillió forintot is elérhették…

"12 éves voltam, amikor a gömbvillám belecsapott a mellettem álló jegenyefába. Nem sokkal később megkerestek az ufonauták. Azt hittem, mentem szörnyethalok, mert nem tudhattam, jó vagy rossz szándékkal közelednek. Sokan vannak, akik szívesen átélnének az enyémhez hasonló találkozásokat, de én senkinek sem javaslom."

"Külsejük megfelel annak a képnek, ami a legtöbb ember fejében él. Bőrük szürkés, fejük pedig nyújtott. Ugyanakkor különböző fénylények is elkísérik őket, akiknek nincs testük"


Ajánló:

Bodi Sylvi hófehér melle a napsütésben

 

5 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek