Dömsödi Gábor könyvet ír és ebben jelentős szerepet szán egykori barátjának és műsorvezető társának, az azóta más utakat választó Hajdú Péternek. Anno együtt vezették a NévShowR-t, ami azokban az időkben meglehetősen jó nézettséggel futott.

 

Dömsödi nem titkolja, hogy mostanában kicsit más véleményen van kollégájáról és a készülő könyvében is megírja, hogy szerinte Hajdút csak a pénz és a nézettség érdekli.

 

Tárgyilagosan írok róla, meg is sértődik majd. Ami érdekes benne, hogy lehet ekkora gigasztár az ő képességeivel? – mondja Dömsödi, aki szerint Hajdú kizárólag a saját körével találja meg a hangot, a „mélyértelmiséggel” már nem tud mit kezdeni. (ennél finomabban lebunkózni valakit már nem is lehetne. Szerk.) Jószívű, de ez csak addig tart, amíg nem érinti a pénztárcáját; valóban meghatódik egy-egy szívszorító történeten, de ahogy vége a felvételnek, lerázza magáról a terhet, mint kutya a vizet, s elsősorban a pénz és a nézettség érdekli. A könyvén dolgozó műsorvezető évek óta gyűjtögeti Hajdú megnyilatkozásait, mára már komoly dossziéja van belőlük.

 

Az egy más kérdés, hogy vajon mi a jócsodának ez a hatalmas felkészülés egykori kollégájából, de, hogy anyag lehet bőven az egy percig sem kérdéses. Hajdú Péter megjelenése óta az egyik legellentmondásosabban megítélt televíziós személyiség, aki extrém parkolási szokásaival, folyamatos média szereplésével profin tartja magát a köztudatban. Bár szeret szerepelni, mégis kifejezetten nehezményezte egykori barátjának azon szándékát, hogy nem éppen dicsérő módon szándékozik megemlékezni róla.

 

Viszont ha Péter valaminek nem örül, akkor jobb vigyázni. A készülő könyv bejelentése után napokkal máris nyilvánosságra került egy felvétel, ahol Dömsödi komoly veszekedésbe kerül Fásy Ádámmal, gyakorlatilag egymás szakmai tehetségtelenségén lovagolva. A műsorvezető szerint a felvételt Hajdú készítette titokban a telefonjával. Hogy vajon milyen szándékkal azt egyelőre titok övezi. A videón egyértelműen látszik, hogy a résztvevők nincsenek tisztában vele, hogy valaki stikában filmezi őket. Enyhén borgőzős állapotban osztják egymást. A felvételen természetesen arról is szó van, hogy a mostani ellenfelek közös műsora csak addig vitte a prímet, amíg Hajdú Péter is ott bábáskodott felette.

 

- Én meghalnék, ha benne vagyok egy olyan produkcióban, mint a NévShowR, ahol ragyogó a nézettség, és aztán kijössz egyedül és elbuksz! Én abbahagynám, azt mondanám: ez nekem nem megy.

- Ádám, neked tudod mi nem megy? A beszéd nem megy ba..d meg, egy ötvenperces műsort nem tudsz megcsinálni!


A tanulságos felvételt mindenki figyelmébe ajánljuk

A titkos felvétel és néhány egyéb Hajdú sztori


Az indulatoktól egyáltalán nem mentes videót nemrégen valaki feltöltötte a világhálóra. A két műsorvezető rendkívül durván támad rajta egymásra. Érthetetlen vajon kinek lehet érdeke egy ilyen csúfság nyilvánosságra hozása.

 


 Ajánló: