"Nem kell mindenhez érteni, csak jó emberekkel kell körülvennünk magukat"

(Hajdú Péter)

Tényleg sok már Hajdú Péterből, de vagy a sors, vagy ő tesz róla, hogy le sem jöjjön a címlapokról. És ez neki aztán tényleg mindennel sikerül. Legyen az egy epésen egyszerű Facebook bejegyzés, vagy egy a szokásosnál erőlettebbre sikeredett Frizbi, esetleg gyönyörű feleségének Sarka Katának aktuális vetkőzése a címlapokon. Nincs olyan ember, aki ne ismerné el, hogy zseni ez az fiú.

 

 

Ma ismét egy zseniális fordulattal kápráztatott el bennünket a hazai bulvár pápa, akinek bejelentése mélyen sokkolta is a közvéleményt.

 

Szinte minden barátnőmet megcsaltam. Nem vagyok rá büszke, de azt gondolom, fiatalkorban, amíg az ember keresi az igazit, benne van a pakliban mindkét fél részéről. Nincs olyan füzet vagy napló sem, amelyben a hódításaimat vezettem. Csak fejben összesítettem néha hol tartok. Az utolsó mért adat jóval száz fölött volt. A sok nő között azért volt szerelem is. Például Bálint Antóniával, de kapcsolatuk csúnya véget ért. Antóniát pont Katával csaltam meg. Pontosabban Katával is.

 

 

Ez mondjuk pont azt jelenti, hogy a jelenlegi feleségét már akkor, azon frissiben megcsalta, de ne legyünk kukacosak. Értékeljük inkább ezt a példamutató kitárulkozást.

Nézzük meg a két riválist meztelenül:


 Bálint Antónia sztriptíz videója és fotói

Elég rapszodikus kapcsolat volt a miénk, és be kell vallanom volt több alkalom is, hogy félreléptem, de Antóniáért sem tenném tűzbe a kezem. Sőt, szinte biztosan tudom, hogy ő is megcsalt engem. Végvári Tibivel és Istenes Lacival megbeszéltük, hogy lemegyünk Balatonföldvárra a Pub-Lik nevű bisztróba szórakozni. A bisztró előtt Antónia szólt, hogy rosszul érzi magát, s szeretne visszamenni az apartmanba pihenni. Visszavittem és pedig elmentem a kollégáimmal bulizni. Odabent egyszer csak megláttam Katát. Nagyon jól nézett ki, nem volt még egy ilyen jó nő a teremben! Megpróbáltunk megismerkedni vele, Istenes Laci ment először oda hozzá jópofáskodni, de Kata elég hamar lerázta.

Majd én léptem oda valami rossz dumával. Próbáltam megfűzni menjünk ki sétálni a Balaton-partra, de nem ment bele. A számát viszont megadta. Másnap este megint elmentünk a Pub-Lik-ba, de már ott volt Antónia is velem. Egy kis idő elteltével megjelent Kata, Antónia azonnal kiszúrta, hogy potenciális rivális van a fedélzeten. Alig vártam, hogy hétfőn visszajöjjünk Budapestre, és felhívhassam Katát. Elkezdődött az árnyék életem. Még Antóniával voltam hivatalosan, de telefonon és SMS-ben Katáé volt a lelkem.

A jelenlegi feleség állítólag igen csak húzódozott eleinte a rosszhírű udvarlójától.

 

Emlékszem, lejött hozzám Albertirsára, akkor még a szüleimmel laktam. Ültünk a kocsiban, beszélgettünk miközben őt Antónia hívta. Csak hebegett-habogott neki. Egy idő után meguntam, és azt mondtam, nem leszek harmadik.

 


Nézzük meg a két riválist meztelenül:


Videók, képek Sarka Kata legújabb fotózásáról és a régebbi nem annyira szégyenlős felvételek



Na és most jön az orbitális poén. Bálint Antóniát akit, megcsalt a jelenkori magyar Adonisz, felhívták a Blikktől, mit szól ehhez a kis afférhoz. Mármint ahhoz, hogy Sarka Kata titokban randizott az akkor barátjával. Mit tesz Isten hát a két nő nem együtt készült éppen valahova?! Ennél jobb forgatókönyvet írni sem lehetne. Pont Hajdú Péter nem tudja, aki annyi virágszálat leszakított már, hogy az exet és a jelenlegi nőt sohasem szabad összeengedni? Hát akkor most mi lesz, hogy a régi megtudta, hogy a jelenlegivel csalta meg? Reméljük Peti minimum nem kapsz ma vacsorát ezért a sok huncutságért. Bár a nőket ismerve ebből még kisülhet valami komolyabb is.

Videó Sarka Kata erotikus fotózásáról

Ajánlott cikkek:


Bódi Sylvi majdnem meztelen

Igazi tahó-e Update Norbi?

Megdöbbentő: Japán horrorszex

Szexi barátnők a fürdőkádban

A 101 legjobb szexpozíció