.

Annyira ciki már az ifjú Zámbó szereplése, hogy bizony mostanra már elhomályosítja kedves rokona, Zámbó Árpád halhatatlan produkcióit is. A családnak újabban már kezd igen csak kellemetlen lenni, hogy a hangokat, amiket kiprésel magából egy-egy versenynapon, egyre kevésbé lehet komolyabb felindultság nélkül hallgatni. Az eddig harcos nagybácsik is látványos visszavonulót fújtak hirtelen és mára Tihamér és Árpi is siet kijelenteni, hogy unokaöccsük még nem teljesen érett meg arra, hogy egy országos sugárzású műsorban csillogtassa limitált képességeit. Viszont az apja rajongóit egyáltalán nem érdeklik a hamis hangok. Egyet akarnak csak és az az, hogy egy új király szülessék. Küldik is hát az sms-eket ezerszámra. Belső források szerint minden alkalommal többszörösét kapja, mint bármelyik vetélytársa. A nagybácsik is pontosan tisztában vannak ezzel, és lassan kezd kifejezetten égni az arcuk miatta.

 

 

Úgy tudom, hogy toronymagasan a gyerek kapja a legtöbb szavazatot, a többiek meg sem közelítik. Nem tudják legyűrni, akármilyen gyenge is Krisztián. Milyen kellemetlen lenne, ha a szavazatok után ő nyerné meg a műsort! Szerintem ez az RTL Klubnak is kínos lenne. Pedig természetesen nem ő a legjobb. Úgy gondolom, az lenne a korrekt, ha Antal Timi végezne az élen.

Árpi sem rejti véka alá, hogy akárcsak ő annak idején, Krisztián is csak halvány másolata lehet Jimmynek.

Megpróbálja kihozni magából a maximumot, de senki ne várja el tőle, hogy olyan lesz, mint a Jimmy, ez butaság. Az emberek kétszáz százalékot várnak el tőle, de nem fogja tudni teljesíteni.

 

Keresztes Ildikó is lassan meginogni látszik. Az eddig harcos anyaként viselkedő mentor olyan éles kritikákat kap a Facebookon, választása és szinte hisztérikus megnyilvánulásai miatt, hogy nem tagadja már kezd félni. Lassan ő is jobbnak látja a szavazókra mutogatni, ha Zámbó Krisztián énektudása és a folyamatos továbbjutása kerül szóba.

 

Leszögezném, ezek a versenyzők voltak adottak, közülük választottuk ki azokat, akik a leginkább használhatónak látszottak. De azért ne felejtsük, ez a verseny is olyan, mint egy párkapcsolat, csak akkor derül ki minden, ha már összeköltöztünk. Tudom, hogy Krisztián a képességei alapján nem marad alul, és mondom ezt úgy, hogy engem nem érdekelnek a felmenői, presszió sem volt rajtam a kiválasztásánál. Az meg, hogy most támadnak? Érdemes lenne megérteni, hogy a nézők szavaznak, nem én, én nem dobhatom ki a saját gyermekemet! Nevetséges, hogy egy szórakoztató műsor ilyen indulatokat vált ki. Megdöbbent az egész.

 

  A brutális Zámbó produkciók és amin az ország röhög

 

Eközben az énekes készül a következő megmérettetésre, támogatottsága teljes tudatában. Talán lesz annyi kurázsi benne, hogy a héten egyszerűen csak elpattogtatja az ujjával a Boci, boci tarkátés kíváncsian várja majd mekkora bevételt szerez vele a csatornának. Mert nem kétséges, hogy mostanság, ha Krisztián élő adásban fejen állva, mongolul szavalná el bármelyik apja által énekelt nóta szövegét, akkor is továbbjutna. Jimmy odafentről is képes segíteni a fiát. És ez nem is baj. Nem vele, nem velük van a probléma.

Krisztián barátnője a Facebookon indított keresztes hadjáratot a kedvese képességeit vitatókkal szemben. Ez a vita már olyant szint alá süllyedt, hogy nem is idézünk, belőle, de aki meg akarja tekinteni, miként vélekedik a hölgy, tessék csak bátran szemezgetni.

Zámbó Krisztián barátnőjének fotói, harca a Facebookon és Krisztián ominózus produkciója

Keresztes Ildikó pedig továbbra sem érti miért őt hibáztatják a történtekért. Van egyébként erre egy jó mondás. Ez vonatkozhat magára a műsort leadó csatornára, de az összes zsűritagra is.

 

 

Mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakított.

 

Hölgyeim és uraim, kellemes szimatolást!

 Ajánló: