Adél, akit némelyek a magyar Marilyn Monroe-nak aposztrofálnak retteg, mert kiderült titkos kapcsolata az RTL-es Istenes Bencével, akit egyszer valaki viccből ügyeletes szépfiúnak nevezett és valahogy rajta maradt az elnevezés.

 

A lány most attól tart, hogy a szinglisége miatt vele szimpatizáló szavazói esetleg elpártolnak tőle. Ő is szerette volna a jól bevált receptet követni, amit elődei, pl.Vastagh Csaba is sikerrel hasznosított. Nem számit, ha van párod csak nem szellőztesd, mert különben veszíthetsz a rajongótáborodból.

 

Nagyon ideges Adél, hogy amiatt, hogy pont most derült ki, egy párt alkotnak Bencével, majd elpártolnak tőle a rajongói. Bár nagyon boldog szerelmével, ez a legfontosabb szombat számára. Az nem zavarja, hogy fény derült a titkukra, de az annál inkább, hogy a sorsdöntő adás előtt nem sokkal buktak le. Ha itt jól teljesít és továbbjut, akkor a 2012-es ­X-Faktor dobogósai között végez. Ennél nagyobb tétje még sohasem volt a hét végi szereplésének, de attól fél, ez esetleg ro­ssz színben tünteti fel őt a nézők szemében, kevesebben szavaznak rá, és számára véget érhet a verseny.

 

Van, aki szerint inkább fordított a helyzett. A szkeptikusak úgy vélik az is egy ésszerű alternatíva, hogy a fiatal lány egyszerűen egy kis protekciót szeretne a csatornánál ezért lett hirtelen szerelmes a Bencébe. Persze ez esetben talán választhatott volna magának potensebb mentort is.

 

Adél combfixe, Ördög Nóri bugyija

Lényeg a lényeg Adél cseppet sem örül, hogy kiszivárgott a kapcsolat híre. De akkor vajon miért járkáltak folyamatosan kézen fogva a székházban és mi okból csattantak el a kis puszik a fellépések előtt?

 

 

A székházban szinte nyílt titok, hogy együtt járnak. Rendszerint együtt ebédelnek, és már teljesen természetes mindenki számára, hogy olykor kézen fogva sétálnak a folyosón. Bence az élő show-k alatt mindig keresi az alkalmat, hogy Adéllal legyen, a számok előtt pedig megöleli, és sok sikert kíván neki egy puszival. Arra viszont kínosan ügyelnek, mióta tudják, hogy több van köztük barátságnál, hogy az After X-ben, a beszélgetések alatt a nézők semmit se vegyenek észre a kettőjük kapcsolatából.


.

Adél bár még csak 18 éves, de már vannak szextitkai, Bence pedig... hát igen, ő sem titkolja, hogy a Balatonon szereti tapizni a lányokat, sőt meg is mutatja:

Csobot Adél szexi titka, Bence és a csupasz hátsók

 

Istenes Bence egyébként mintha szívesen követné Hajdú Péter, egykori jól működő ötletét. Barátnőit előszeretettel választja a képernyőről, így ha róla nem is beszélnének sokat, legalább választottjai kapcsán szóba kerül.

 

 

Csak nagyon kivonatosan:

 

Elsőként a Csillag Születik nyitó szériájában feltűnt Kovácsovics Fruzsival jött össze, majd a Viva tévénél töltött időszak alatt műsorvezető társával, Iszak Eszterrel.  Tavaly pedig a ValóVilág 4. szépségével, Anikóval tett próbát a fiatalember. Reméljük Adél sem táplál túlzó reményeket, bár azért természetesen mi is bízunk benne, hogy a románc legalább a vetélkedő végéig kitart majd.