A sokk szinte leirhatatlan és ez most nem is hangzatos túlzás. Ugyan mi lesz a bulvárra éhes olvasóval ezután? Mindenki Győzikéje megsértődőt, mert a magyar bíróság esőfokon felfüggesztett börtönt ítélt neki, anélkül, hogy méltányolta volna a jó népért tett kimagasló tetteit.

Soha, de soha többé nem fogjuk látni többé a képernyőn erre ünnepélyes ígéretet tett. Aki eddig titokban a show folytatását várta az immár örökre le kell mondjon a különleges élvezetekről.

Gáspár Győző ezennel példát statuál, mégpedig saját magával. Igaza is van. Gyöngyöt márpedig nem vetünk disznók elé! Ugyan mi végre feszüljön ő meg a közönségért, ha azok egy cseppnyi jóindulatot sem tanúsítanak irányában és már az első adócsalásánál csúnyán beszólogatnak neki. Mert ha még ez a sokadik eset lenne, akkor oké. De persze akkor sem venné örömmel, ha folyamatosan piszkálnák, na de még csak egyszer botlott meg és a rátámadó horda így is majdnem széttépte az egész családot.

 

Győzikét elvesztettük. Legyen ez tanulság mindenkinek és ha legközelebb valamelyik bitang celeb kissé áthágja a törvény korlátait és pusztán azért keresi a kiskapukat, hogy jobb életet teremtsen családjának, hát ne piszkáljuk már annyira. Mert a végén még üres címlappal kell majd a standokra szállítani a Blikket. Akkor pedig ugyan miről fogunk beszélgetni a reggeli kávé mellett?

 

Győzike méltó módon kívánt elköszönni és szerette volna felolvasni az általa írt búcsúverset, de ez többszöri próbálkozásra sem sikerült. Mint mondta ez a diszlexiája miatt van, ezért végül a nézők kedvéért feliratozta a készséges szerkesztő, hogy senki sem maradjon le a magvas gondolatokról.

.

Győzike verssel dönti romba a reményeket, de felesége előtte levetkőzik

Figyelem! Ne felejtsük el ez az utolsó alkalom, ráadásul azon felül, hogy egy eredeti Gáspár verset élvezhetünk, egy-két igen izgalmas dolgot is elárul az önmagát frissiben nyugdíjazott showman.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Milliós nyaraláson buktak le Győzikéék

Győzike után köpnek az utcán

Győzike és a tökéletes adócsalás

Győzike pofátlanul menti a vagyonát