Bréking:

Brutálisan megverték VV Évát

Papírforma szerint végződött a vetélkedő, egyben a szavazók nagy örömére ismét a 77 magyar népmese egyik fejezetében érezhettük magunkat. Hát mégis lehetséges, hogy a szegény ember legkisebb fia elindul szerencsét próbálni és végül hazaviszi a királylányt meg a fele királyságot.

 

Királylány helyett most mondjuk egy utazás, meg egy kocsi jár, igaz jogsi még nincsen hozzá, de ha lesz idő, akkor meglesz az is. A 12 milliónak jó helye van, Gergő eddig ugyanis közmunkásként próbálta meg eltartani feleségét és két gyermekét. Még ha kicsit előre megkomponáltnak is tűnik a sztori, akkor sem vitathatjuk el, hogy olyasvalaki nyert, akinek tényleg jól jönnek a nyeremények és a későbbi fellépésekért járó gázsik. Énektudása is magasan a többi próbálkozó felé emelte, így aztán mondhatjuk, hogy minden jó, ha jó a vége. A szavazás állása az adás során ugyan többször is megfordult, de persze csak a végeredmény számít.

Igaz Keresztes Ildikó a szokásos siralmas arckifejezésével közölte is, hogy reklamálni fog a licensz tulajdonosnál, amiért nem lehet döntetlent hirdetni. Ez persze elég érdekes szituációt szülne a monstre sok órás finálé és a több millió forintnyi bezsebelt SMS díjak után, amikor Ördög Nóra angyali mosollyal közölné, hogy márpedig hiába volt az egész, nincs döntés. Fel lehet osztani a nyereményeket. Szerencsére Keresztes Ildikó véleménye annyira nem játszik szerepet egy ilyen kérdésben, annál is inkább, mert ha rajta múlna egyszerűen eldöntenék az elsőbbséget a mentorok egymás között, egy sima bőgőversennyel, amiben Ildikó egyértelműen két vállra fektetne bárki fiát.

 

Oláh Gergő nem igazán hitt már benne, hogy lehet még esélye a zenei szakmában, utoljára még a család miatt megpróbálkozott ugyan, de úgy gondolta itt sem lesz másképpen, mint a TV2-nél, ahonnan már elég hamar kitessékelték. Most  azonban egy rétestészta hosszúságúra nyújtott utolsó adakozáson a nézők végül is őt választották a legjobbnak, így most már a jövője biztosítva van.

 

 

Hosszú volna felsorolni, mi mindenre költeném el a pénzt. Bár szerintem még egy darabig albérletben lakunk majd Karancslapujtőn, küzdeni fogok azért, hogy elinduljon a folyamat, hogy saját lakáshoz jussunk. Szeretném a pénzt félretenni, gyűjteni, hogy aztán vehessünk egy ingatlant. Aztán persze vásárolnék nagyon sok olyan dolgot, amire már régóta vágyunk, például szép bútorokat, a gyerekeimnek vennénk ruhákat, játékokat, mindent, amit csak szeretnének. A feleségemet is sok mindennel meglepném.

 

Gergő miután kihirdették a győztest percekig térdre rogyva zokogott. Nehezen tudta csak elhinni, hogy teljesült az álma. A győzelmi dalát is halhatóan a könnyeivel küszködve énekelte el.

 

A győzelmi mámor, a dalok, Ördög Nóra továbbra is ordít

A második helyezett, Antal Tímea sem kell, hogy búslakodjék, ő megkapta az év női hangja címet, amivel megint csak el lehet boldogulni néhány hónapig. Igaz a régi motorosok már csak ha meghalják, a zenei tehetségkutató kifejezést hupililát hánynak, mert szerintük már senki sem hívja őket fellépni, amióta a kereskedelmi tévék vagonszámra ontják az új sztárokat. Harmadik helyezet mint tudjuk Csobot Adél lett, aki a nagymamáktól már régen megkapta a cukiság közönségdíját. Ő sem fog munka nélkül maradni, az egyértelmű. Az egyszerű kislányból a stylistok hetek alatt a pedofilok álmát gyúrták össze. Mindent a szavazatokért. Ráadásul mivel egyelőre még levetkőzni nem hajlandó, (még nem jött meg a visszautasíthatatlan ajánlat) a lapok elkezdték publikálni a tinédzserkori fürdőruhás fotóit, amin azért már látszanak a csábos idomok. Igaz ezeket ő maga rakta ki a Facebook oldalára így egy szava sem lehet, ha az idős bácsikák órákat töltenek a monitorok előtt a nyálukat csorgatva, miközben álmodozva szemlélik a kis fiatal testét. Friss hír még, hogy Adél főszerepet kapott Neményi Ádámtól, aki jó néhány magyar sikerfilmet jegyzett már.

 

 

Adéllal nem most kezdtünk el beszélgetni. Amikor először megláttam, úgy gondoltam, hogy képernyőre, színpadra és filmre termett. A következő zenés filmben szeretném Adélt is látni mint főszereplő. Nyáron kezdjük el forgatni. Szikora Robi életéről szól majd a film, ebben lesz ő a női főszereplő.

 

 Csobot Adél pikáns képei, meg egy kis szexi előadás a múltból

 

 

Összességében: szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi!

 

Azt azért reméljük a bejelentett folytatásban egy kicsit több teret adnak az igazi tehetségeknek és a szerkesztők kicsit jobban összekapva magukat segítenek majd elfelejtenünk Zámbó Krisztiánt és társait. Ugyanis, bár néha ez nem volt teljesen egyértelmű, de ez a műsor nem egy paródia verseny volt, hanem egy zenei tehetségkutató és most itt a hangsúly elsősorban a tehetségen és nem a kutatáson lenne.