Két bombasztikus hír is van ma a tarsolyunkban. Kezdjük a fájdalmasabbal: Zámbó Krisztián úgy döntött lerántja a leplet a zenei világ álságos működéséről és feltárja az X-Faktorban vele megesett méltánytalanságok hátterét. Természetesen a könyv érdemi mondanivalóját fel kivájna kicsit turbózni néhány az apjával kapcsolatos sztorival is. Krisztián, aki folyamatosan hangoztatja, hogy már nagyon szeretne kilépni a papa árnyékából úgy látszik a végső búcsú előtt azért még egy bőrt csak le szeretne húzni az egyébként is busásan jövedelmező apai hagyatékról. Azt, hogy a könyvet ténylegesen ki fogja papírra vetni nem árulták el. Ez csak azért obligát kérdés, mert mi magunk is megírtuk nemrégen, hogy a különleges hangkibocsátásokra képes énekes háromszor is megbukott egymás után az iskolában. Ez persze nem zárja ki, hogy tökéletes leleplező művet alkosson. A tárgyalások már folynak a kiadókkal, így már csak az a kérdés, hogy a kíváncsi Jimmy rajongói hány milliót tolnak ismételten Krisztián zsebébe?

 

A haszontalan lurkó és a híres papa azokból az időkből

  A brutális Zámbó produkciók és amin az ország röhög

 Az ifjabb Zámbó keményen tolja az életet


A másik hir pedig szinte már szürrealisztikus. Maradva az X-Faktornál, ahol már eddig is  rendkívül különös dolgok történtek.

Képzeljük el, hogy kiderült a nyertes Oláh Gergő igen közeli rokona a TV2-n, a Megasztárban szintén a győzelemig jutott Radics Giginek. Ezt eddig hétpecsétes titokként kezelte mindkét csatorna, az okokat most ne is firtassuk, túl nagy fantázia igazán nem kell hozzá. Most, hogy Gergő megnyerte, amit lehetett persze már kiszivárgott a titok és most azon megy a polémia, hogy mekkora vesztesége ez a zeneértőknek, hogy az unokatesók nem énekelhetnek együtt a két csatorna konkurencia harca miatt. Elképesztő mennyire kicsi ez az ország. Ha jól emlékszünk volt már egy másik nyertes is (Gáspár Laci), akiről utólag derült, ki, hogy közeli rokonságban van a mostanra már kegyvesztett Győzikével, akinek esti showjában Radics Gigi már 2005 ben szerepelt. Ez már szinte követhetetlen. Gergő egyébként már Gigi salgótarjáni győzelmi buliján is fellépett, de már valamiért akkor is titkos volt a rokoni szál.

 

Igen, nekem Radics Gigi másod-unokatestvérem.  Érdekes, hogy ő megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, én pedig az RTL Klubét.  



Érdekes összefüggések, még ha remek a hang akkor is:


Radics Gigi a Győzike showban, Oláh Gergő győzelmi mámora, na de a titokzatos kapocs?




Végezetül még egy hírmorzsa a harmadik helyezettről is. Csobot Adél bár nem jutott be a döntőbe nincs elkeseredve, nemsokára elkezd dolgozni a főszereplésével forgatott filmben, de ami jelenleg a legnagyobb örömmel tölti el az az, hogy úgy néz ki ő is megkapja a magyar állampolgárságot. A Facebook oldalán tette közzé a hírt

 

Boldog vagyok. Most itthon, de nemsokára visszautazom már magyar állampolgárként. Ez annyira jó.

Csak vigyázz Adél nehogy még rólad is kifecsegjen valamit a szenzációs leleplezéseket ígérő Zámbó fiú!

 

 Csobot Adél pikáns képei, meg egy kis szexi előadás a múltból