Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VV Anikó elcsábította nős főnökét

 

 

 

Baukó Éva már egy ideje pedzegette, hogy a VV4 szépsége azért került be az Éjjel Nappal Budapest című napi sorozatba az RTL-en, mert sikerült eléggé közeli viszonyt kialakítania a rendezővel. Sokáig úgy hittük csak az irigység beszél belőle, mert neki ez idáig nem sikerült a tűz közelébe jutnia. Hihetetlen módon azonban tényleg igaz a hír. Olyannyira, hogy a férfi már el is vált Anikó kedvéért és nem is titkolják, hogy mi van közöttük.

 

 

A múlt hét végén egy visegrádi hotelben pihentem a családommal, amikor észrevettem, hogy az Éjjel-nappal Budapest szereplője, az egykori VV Anikó is ott fürdik a medencében. Ráadásul nem volt egyedül. Korábban olvastam róla, hogy Anikó a nála jóval idősebb főnökével jár, és amikor megláttam őket együtt, azonnal csináltam pár képet. Mindenki számára egyértelmű volt, hogy ők együtt vannak, hiszen el sem engedték egymást egész nap, folyamatosan együtt voltak, csókolóztak, és láthatóan nagyon jól érzeték magukat.

 

 

Az Anikónál sokkal idősebb férfi tényleg egy prominens személyiség a kereskedelmi csatornánál és amellett, hogy rendezi a sorozatot egyértelmű beleszólása is van személyi döntésekbe. Hogy melyik volt előbb a tyúk, vagy a tojás azt lehet találgatni, de sajnos a fentiek fényében egy picikét kétségbe kell vonnunk, hogy kizárólag Anikó színművészeti képességei voltak döntőek amikor szerepére kiválasztották.

 


 

Hol vannak már azok az idők, amikor Anikó meztelenül zuhanyozott, vagy a takaró alatt elégítette ki Szandikát. Ez ugyan a múlt, de mi azért nem felejtünk. Lássuk hát ezek mellett, hogyan kényeztette a protekciós lányt az RTL-es barátja a titokban készült szállodai felvételeken:


Többnyire nem sok ruhában kapták lencsevégre 


.

Egyébként a befolyásos férfi a volt feleségét is egy általa készített műsorban nézte ki. Úgy látszik ez szokása, ha párválasztásról van szó.

 

 

Harmincnégy éves voltam, amikor megnősültem. Elég rég­óta ismerem a feleségemet, még a Győzike-show-ban gyakornokoskodott.  

 

 

 Reméljük Anikó nem jár úgy mint elődje, vagy akár ő maga a sorozatban:

VV-Nádai Anikó szexel, majd repül

.

Anikó régebben egyáltalán nem csinált titkot belőle, hogy szexuálisan vannak problémái. Nevezetesen az, hogy a gyönyörű lány képtelen az orgazmusra. A férfiakat ez úgy látszik cseppet sem zavarja, ő pedig nagykanállal habzsolja a lehetséges hímeket, ami tényleg mintha jót tenne a karrierjének. 

 

 

0 Tovább

Bálint Antónia a fenekét mutogatja


 

 

„Érdekes elfoglaltság lehet szabadidőben a saját hátsóját fotózgatni!”

 

(Komment)

 

 

 

Antónia kezdetnek kiposztolta a fenekét, amit egy olyan cérnatanga lett volna hivatott eltakarni, ami arra sem elegendő, hogy pillangó hámot készítsenek belőle. Ez így elsőre elég jópofának tűnik. Sok fiatal celeb csinálja hasonlóképpen. Okkal, vagy ok nélkül de kitesznek egy sikamlósabb fotót, ami talán egy kicsit segít bent maradni a könnyen felejtő rajongók emlékezetében. Persze valami kerettörténet mindig kell hozzá. Ennek nagymestere Bódi Syilvi, akinek a fantáziája nem ismer határokat, ha meztelen fotókhoz kell indokot kreálni.

 

Antónia is gondolkozott, hogy vajon mi lenne a jó sztori, hogy előre megfontolt szándékkal villanthasson egyet. Végül úgy döntött fogyása ürügyén teszi fel popsijáról a bizonyító erejű képeket. Ki is tette, majd várta a kellemes reakciókat. Legnagyobb megdöbbenésére, a rajongók egyáltalán nem voltak elragadtatva, hogy a 44 éves anyuka utánozni próbálja a tinik módszereit. Kapott is hideget, meleget.

"Olyan büszke vagyok rá, hogy így lefogytam! 10 kg mínusz."

 

A reakciók viszont ezzel szemben inkább afelé mentek, el, hogy a bemutatott képek hatására az olvasók egy része egyre inkább növekvő nemi vágyának adott hangot, míg a másik csoport szerette volna szembesíteni az egykori szépségkirálynőt a korával és, hogy a kiposztolt feneke kapcsán vajon milyen benyomások érhetik a kislányát.

 

Volt már egy-két különleges esete Toncsinak, de a mostani cukrosnéni megmozdulása nem igazán jött be:

Antónia 44 éves feneke, ami nem jött be a rajongóknak, de van itt még más is

.

„Olvastam, hogy állítólag tanga bugyiban mutattam meg a fenekemet. no! először is, láttam a képeket, egyiken sem látszik a fenekem. ill. az egyiken oldalról. Másodszor, és ha látszódna, akkor mi van?? De nem látszik, egyébként meg sokan raknak fel magukról fürdőruhás képet, abban nincs semmi rossz. Ettől a kislányomnak sem lesz rosszabb. Akkor is imádom, és nagyon édes kis élete van, vigyázok rá, ő nekem a legfontosabb a világon.
És igenis büszke vagyok rá, hogy így lefogytam. Lehet, hogy más meg sem hízik, sajnos én meghíztam. És ezzel sokan vannak így…”

 

Persze mi Kiszel Tünde óta tudjuk, hogy megy ez. Antónia is csak követi elődje jól bevált receptjét. Csinálj valamit, amin lehetőleg minél többen kiakadnak, azután meg te háborodj fel a méltatlan reakciókon. Ez így minimálisan három címlapot hozhat havonta. A megélhetéshez ennyi éppen elegendő.

 


Bálint Antónia 43 évesen újra levetkőzött

 

Egyébként, meg tényleg mit is kell felháborodni, azon, ha Toncsi megszórja a közösségi oldalakat kissé korosodó meztelen testének dokumentációival. Aki akarta eddig is mázsaszám találhatott róla olyan felvételeket, ahol, igaz huszonévesen, de még az a kis cérna sem takarja el szenzációs bájait.  

 

   Bálint Antónia titkos sztriptíz videója

-

0 Tovább

Kiderült Rippel Ferenc alkoholizmusa

 

Árnyalódik Rippelék naponta változó sztorija. Teljes bizonytalanságban voltunk eddig, hogy mi okozhatta az eddig szimpatikusnak tűnő páros elhidegülését. Egy ideig tartotta magát az a vélemény, hogy egyszerűen nem bírta ki a házasságuk azt a tényt, hogy Rippel Feri rávette sok évvel fiatalabb feleségét, hogy bújjanak ágyba más nőkkel is. Akkoriban ugyan az asszony alítása szerint ez neki simán belefért, de szakemberek szerint ez később könnyedén megbosszulhatta magát.

 


Nem kevés buja videó és fotó készült a szende artistafeleségről:


Lássuk, hogyan szabadul, meg Vivien a kamerák előtt intim ruhadarabjaitól!

Erre most a nemzet lelkiismerete, az első számú oknyomozó riporterünk, aki dögkeselyű módjára csap le mások nyomorúságára, kiderítette, hogy bizony az artista nem csak, hogy szerette, ha többen melegítik az ágyát, hanem a kapcsolat vége felé masszív alkoholistává is vált, ami megint segítette elő a békés családi együttlétet.

 

 

Egy normális gondolkodású ember számára amúgy felfoghatatlan, hogy némely pár miért csinál teleregényt életének intim részeiből és miért haknizza végig, a cseppet sem büszkeségre okot adó történeteivel a médiát? Ha meg már megtette, akkor miért fanyalognak, ha később viszontlátják az elmondottakat imitt, amott?

 

Nehéz elképzelni, hogy Rippelék rá lennének szorulva a Hajdú Péter által fizetett fellépti díjra. Az sem túl valószínű, hogy valamiféle kéjes öröm lenne számukra, egy országos csatornán ecsetelni, milyen mennyiségű bort gurított le esténként a torkán a férj, vagy mi vitte rá az ifjú szépséget, hogy megossza szerelmének kidolgozott testét más nőkkel is.

 

Elkezdtem inni. Két-három, vagy hat hónapig, nem is emlékszem. Vivi próbált jó útra téríteni, hiába. Elaltattam a gyermekemet, elővettem a boromat, beültem a számítógép elé és ittam…

 

Vivien azt nem kommentálta, hogy valóban csak ilyen rövid ideig tartott volna párja alkoholizmusa, de nehezményezte a férje életvitelét. Ha otthon volt is, hajnali négyig emelgette az üveget, ha meg hosszas külföldi tartózkodás után hazatért abban sem volt semmi köszönet.

 

 

Az elmúlt másfél évben úgy éreztem, senki vagyok a férjem mellett. Nagyon boldogtalan voltam. Nem tudtam már tolerálni azt, hogy egy hónapig nem láthatom, mert külföldön van. Amikor este hazajött, sokszor már aludtunk a kisfiammal. De előfordult, hogy nem is foglalkozott velünk, leült a számítógép elé vagy kiment a műhelybe barkácsolni.

 

A fiatal lány még megpróbálta megmenteni a házasságát az ősi női módszerrel. Hazaköltözött a mamához és vitte a kisfiát is. Azt remélte férje majd bűnbánóan rohan utána, mert rájön, hogy nem élet az élet nélküle. A számítása nem jött be, hiába várta, hogy ura egy csokor virág kíséretében bekopogjon az ajtón.

 

Most is gyomoridegem van. Számomra óriási csalódás volt, hogy Feri ilyen könnyen elengedte a családját. Nem küzdött értünk, és ezt nem tudom neki megbocsátani soha. Amikor elköltöztem a kisfiunkkal otthonról, azt hittem, belátja, mit veszített, és foggal-körömmel harcol majd értünk, de nem így lett.

 

A modern Flinstone család tagjai, a kezdeti negédeskedés után majdnem a stúdióban estek egymásnak, mikor a feleségből az újrakezdés lehetőségének kapcsán kibukott a keserűség. Rippel ekkor érezte úgy, hogy veszélybe kerülhet a renoméja és mielőtt valami visszafordíthatatlan történt volna kiborult asszonyába fojtotta a szót.

 

-Nem tudnám ezt a fél évet megbocsátani. Soha többé!

 

-Ennek a beszélgetésnek itt van vége. Mi mindent elmondtunk, amit szerettünk volna!

 

Pont a legérdekesebb résznél szakadt meg tehát a szappanopera. Mi meg csak ülünk és találgatunk, ugyan mi történhetett még az eddig elmondottakon felül, amit már maga az érintett is ennyire szégyell?

 


Vajon mi volt az a nagy titok? Persze akad itt egy, két lehetőség:


A vég és a kezdet



A házaspár egyik tagja sem titkolta, hogy mióta külön költöztek mindkettőjüknek volt már testi kapcsolata. Mindezt tették pusztán azért, mert úgy érezték ránk is tartoznak ezek a fontos információk.

.

1 Tovább

Stohl András ismét megmenekült

 

 

Jogerősen is kimondta a bíróság, hogy lehúzásgyanús annak az idős embernek a 12 milliós kártérítési igénye, akit Stohl letarolt a legutolsó baleseténél.

 

Az ismételten megkért szakértői vélemény ugyanis teljes egészében kizárta, hogy a karambol következtében komoly egészségkárosodása keletkezett volna Pali bácsinak. Ennek ellenére ő és az ügyvédje is azt állították korábban, hogy gyakorlatilag menni is alig tud, amióta az illuminált színész nekik kormányozta az autóját.

 

Abban az időben az egész család folyamatosan adta az interjúkat és bánatosan ecsetelték mekkora veszteség érte őket, mióta a papa nem képes, sem a kertben, sem a piacon dolgozni. Buci szerencséjére azonban „valaki” még időben lefényképezte a huncut kis öreget, aki, amikor azt hitte senki sem látja, nagyon is vidáman járt-kelt, sőt teljes erőbedobással munkálkodott a kertjében. Többek között ennek hatására is kért aztán új szakvéleményt Ruttner György, Stohl akkori, azóta sikkasztással megvádolt ügyvédje. Az új vélemény már azt támasztotta alá, hogy bizony lehet a háttérben egy kis érdekgyanús szimulálás is. 

Titkos felvétel készült a kamuzó öregről

 

A felháborodott család és az ügyvédjük természetesen nem nyugodott bele az ítéletbe és folytatták keresztes hadjáratukat a vélt igazukért és a vonzó 12 millióért, ami szerintük járt volna nekik.

 

Elsősorban azt szerették volna, hogy a megismételt szakértői vizsgálat mondja ki, hogy igenis maradandó károsodást szenvedett Pali bácsi és a csökkent munkaképessége miatt járna neki a kárpótlás. A felperes számára kicsit szerencsétlen módon a bíróság ugyanazt a szakértőt rendelte ki az ismételt vizsgálatra, mint azelőtt. Nem is okozott nagy meglepetést, hogy az ugyanarra a döntésre jutott, mint korábban. Stohl András így végképp megnyugodhat, mert ha kiderült volna, hogy mégis csak ö rokkantotta le az idős embert, akkor még néhány évre mehetett volna vissza a rácsok mögé.

 

Hiába tettünk indítványt, hogy a vizsgálatot ne az a szakértői intézet végezze, mint a büntetőeljárás során, a bíróság mégis ugyanazt jelölte ki. A friss szakértői vizsgálat eredménye így természetesen megegyezik az előzővel: csak öt fokkal tér el Pali bácsi lábának mozgástere. Mindez ugyanakkor ellentmond az ügyfelem rehabilitációs kezelését végző intézmény véleményének.

 

Az ügyvéd persze prüszköl dühében, hogy a sok éves munkája hiába való volt. Strasbourgba szándékozik vinni az ügyet és a bíróval is van egy kis elszámolnivalója. Nem is titkolja véleményét, hogy tisztességtelen eljárásban veszítette az ügyet.

 

Ha más eredmény született volna, azzal a szakértői intézet a saját, korábbi álláspontját hazudtolta volna meg. Kifogással élünk majd, sőt a bíró ellen is kizárási indítvánnyal élünk. A jelek szerint a látszatát is elkerülik a tisztességes eljárásnak. Ha kell, Strasbourgig, az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmegyünk!

 

Állítólag az ítélet hírének hallatán az idős áldozat összeomlott, mert biztosra vette, hogy igazat ad neki a bíróság.

3 Tovább

Egy ártatlan képviselő meghurcoltatása

 

 

 

 

Aki esetleg még nem hallott volna róla, Balogh József egy parlamenti képviselő, ráadásul Fülöpháza polgármestere és a saját maga által alapított Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületének elnöke. Ami pedig a legfontosabb van neki egy vak komondorja. Ez a fajta állat akkor is nagyon veszélyes, ha épek a látószervei, de az övé ebben az állapotban még arra is képes volt, hogy politikailag tönkretegye gyanútlan gazdáját.

 

A férfi élettársát nemrégen engedték ki a kecskeméti kórházból, ahová azután került, hogy egy esti közös iddogálás után hazafelé menet átesett az ármányos komondoron és agyba-főbe törte magát. Legalábbis a képviselő úr ezt vélelmezi, mert nem érzi életszerűnek a nő vádjait, mármint, hogy ő verte volna meg tökrészegen imádottját.

 

Úgy éltünk, mint bármely magyar család, voltak koccanások, nem tagadom, a jobboldali vidéki értékrendet képviselem. Nem nagyon feküdtünk le úgy este aludni, hogy haragban maradtak volna.

 

 

A gond ott kezdődik, hogy közben jelentkezett az előző asszony, aki hosszú riportban ecsetelte, hogy mit kellett anno átélnie és, hogy milyen komoly sérülései voltak férje mellett, pedig nekik még vak kutyájuk sem volt.

 

Balogh sem állit keveset.  Szerinte a volt felesége egy gondosan kitervelt zsarolási hadműveletet hajt végre, amikor azt mondja, hogy 25 éven keresztül ütötte verte őt. Néha a lapáttal, néha csak úgy visszakézből, de ha kedve úgy hozta a disznópörkölővel próbálta meg kidekorálni fegyelmezetlen asszonyát. Na most ez mind hazugság. A képviselő szerint a volt neje 2 millió forintot követelt tőle, hogy magában tartsa a kitalációit. Mivel a jelentős összeget nem kapta meg, most a komondor támadása után ő is csatlakozott a vérét akaró balliberális média uszító hadjáratához.

 
 

Egy alkalommal zsírkeverő kanállal vert úgy össze, hogy az első csapásra beszakadt a fejem, a következőre a kézfejem tört el, a harmadikra pedig a térdem ment szét. Ekkor arra kényszerített, hogy az orvosnak mondjam azt, hogy a vetőgépről esett le. Egy másik alkalommal pedig egy 25 literes alumínium tejeskannával vert véresre. Akkor négykézláb másztam el a szomszédig, ők ápoltak.

 

 

A további érdekesség az, hogy a rendőrség is nyomoz. Egyelőre nem azért, mert valaki orrcsonttörést és koponyalapi sérülést okozott a képviselő élettársának. (igaz is egy komondort nem lehet eljárás alá vonni) Nem, a nyomozás zsarolás kísérlete miatt indult, ismeretlen tettes ellen. Ugyanis, amikor lement a tévében a volt feleség által előadott véres sztori, a közös gyerekek annyira felháborodtak az asszony vádjain, hogy állítólag rögtön Balogh József segítségére siettek.

 

A gyerekeim végignézték. Eljöttek hozzám, miután látták ezt, és azt mondták, hogy apa, ha beleegyezel, ha nem, mi most bemegyünk a rendőrségre, és feljelentést teszünk anya ellen.

 

Úgy mondják ez meg is történt április 30-án, 20 óra 27 perckor. A csemeték feljelentették a saját anyjukat, mert álláspontjuk szerint igaztalanul vádolja a papát.

 

Lássuk a hihetetlen történeteket pro és kontra:

Na most verte, vagy nem verte?

Balogh József mindenesetre kilépett a frakciójából, mert várható volt, hogy páros lábbal rúgják ki onnan. A képviselői mandátumáról viszont nem mond le. Persze nem anyagi megfontolásból. Egyszerűen nem akarja cserbenhagyni a választóit, akik egykoron beléhelyezték a bizalmukat és továbbra is meg vannak győződve az ő családcentrikusságáról.

 

Egyébként indult is egy blog a képviselő védelmében. Bár a  szakértők szerint azt valószínűleg egyvalaki készíthette (ugyan ki…?). A felület meg is nevezi, hogy ki áll az egész lejárató kampány mögött. Na és most tessék megkapaszkodni: az elvetemült kombinátor nem más. mint Gyurcsány Ferenc, aki ezen az aljas módon szeretne fogást találni politikai vetélytársain.

 

Egyébként mi is úgy értesültünk, hogy Gyurcsánynak van egy titkos komondor tenyészete, ahol három hónapos korukban meg is vakítják az állatokat. Hogy ennek vajon mi értelme lehet?

0 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek