Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kinek a pénzéből dőzsöl Bódi Sylvi?

 

 

 

Érdekes kérdést feszeget mostanában a pihent agyú bulvár. Az élete virágjában lévő gyönyörű modell, aki többnyire csak akkor van itthon, ha az már végképp elkerülhetetlen, vajon mi a bánatos fityfenéből tud folyamatosan utazgatni? Ki finanszírozza a milliós utazásokat, nyaralásokat? Vagy csak egyszerűen Sylvi talált egy olyan jól jövedelmező mellékállást, amivel könnyedén kifizethetőek a milliós repülőjegyek és a több hónapos trópusi nyaralások?

Na persze erre a rosszindulatú kommentelők kivétel nélkül rögtön felhozzák a dubaji témát. Mintha egy széplánynak másmilyen lehetősége nem is lenne arra, hogy havonta súlyos milliókat keressen. Na jó, de akkor most tényleg, miből utazgat folyamatosan a 32 éves modell és tölti idejét olyan helyeken ahová egy átlagos magyar egyszer az életben, jó ha 10 napra eljuthat.

Az egyik héten Las Vegasban tűnik fel Hugh Hefner Playboy rendezvényén, előtte Mikronézián, kicsit később Indonézia, de Tahiti bársonyos fövenyéről is küldött nekünk kerek popsijáról néhány képet a szerencsés leányzó. Szóval ki állja a cechet?

 

Az amerikai utak meghívások voltak, az egyik hoszteszmunka volt egy kaszinó kiállításán, a másik pedig ugye a nyuszis buli. Ha kimegyek egy ilyenre, fizetik a költségeimet. Részt veszek még egyéni kívánságokra szervezett szörfös utazásokon is, és emiatt nagyon szerencsésnek mondhatom magam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy a VIP Surf Tour arcaként ilyen szép helyekre eljuthatok.

 Sylvi isteni tájakról posztolja meztelen képeit, ha meg itthon van, hát felmászik a rúdra és széttárja lábait:


Vetkőzni kell, hogy ne felejtsenek el
Egzotikus helyek, pálmafák ruha semmi, de jó is meztelenül elnyúlni rajtuk
Ó, ha azok a rudak beszélni tudnának

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...

A három barátnő a testével sokkolja a férfiakat
Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem 


Kifogta az aranyhalat Sylvi. Amerikából küldik neki az első osztályú repjegyeket, fizetik az ötcsillagos szállodákban a szállását. Bőkezű kaszinók adják kézről kézre, mivel Amerikában elképesztő hiány van bombázó, 19 éves lányokból, akik tized áron elvállalhatnák ugyanazt a munkát. Hiába no, születni tudni kell. Mi a magunk részéről kifejezetten örülünk, hogy ilyen jól megy neki. Elvégre mi is lehetne nagyobb érzés annál, mint, hogy valaki bejárja a világot és egy fillért sem kell fizetnie érte.

 

 

 

 

 

 

3 Tovább

Ilyen luxusban élnek Hajdú Péterék

 

Első ízben engedett bebocsátást új otthonába a Frizbi műsorvezetője és felesége. A 300 négyzetméteres, többszintes családi házában forgatták ugyanis a Hal a tortán legújabb részét.

 

Ganxsta Zoli álla esett le leginkább, akinek az egész lakása akkora, mint a sztárpáros nappalija. Ráadásul a ház asszonya Sarka Kata ahogy átlépték a küszöböt egy házirendet adott a kezébe, amin jól érhetően le voltak írva azok az elvárások, amiket illik majd betartani a kacsalábon forgó házban.

 

A sznob szó elég csúnya, éppen ezért nem is ezt használnám Katára, mert ő ráadásul nem is rossz fej, csak szeret a felső tízezerbe tartozni. Azon azért kicsit meglepődtünk, hogy amikor beléptünk Hajdúékhoz, Kata egy házirendet nyomott a kezünkbe. Felszólított minket, hogy vegyük le a cipőnket, mossunk kezet a vacsora előtt, ne böfögjünk az asztalnál, és használjuk a fogpiszkálót az ujjunk helyett.

 

Elképesztő, hogy én otthon egy rongyos fotelből nézem a meccseket, itt meg olyan minőségű minden, amilyennel még nem találkoztam. Komolyan mondom, a jakuzzijuk alig férne be a nappalimba. Péter és Kata gardróbjában bújócskázni lehet, ráadásul meg sem találnánk egymást, olyan hatalmas az egész.

 

Cseke Katinka sem nagyon jutott szóhoz, amikor szembesült vele, hogyan is élnek Hajdúék.

A gyerekszobára voltam a leginkább kíváncsi, mivel nekem is van egy kislányom, de hát ilyet, amit itt tapasztaltam, én még csak a filmekben. Az emeleten két gyerekszoba van, mindkettő egy közös gyereknappaliból nyílik. Nekem már ez is sok volt, de hogy még gyerekgardrób is készült a kicsiknek, az már eszméletlen. Noncsi emeletes gyerekágya három szintből áll, Dávidkának pedig mozdony alakú az ágya. Mindenhol fürdőszobába botlottunk, és egy hatalmas, gondozott kert is tartozik a házhoz.


 

Maga az ingatlan még azért is érdekes, mert egy 2009-es felvételben azért jól láthatjuk, hogy mennyire más lakásban laktak még akkor. az sem volt egy putri persze, de a mostaniba biztos elmenne gardobszobaként. Úgy látszik ennyire jól jövedelmez a Frizbi és a szépségkirálynő választás.



Na mi is hüledezzünk akkor egy kicsit, lássuk azt a házikót:


Édes élet Hajdúéknál


Hajdúnét egyébként nem különösebben hatotta meg vendégei elképedése. Számára mindez teljesen természetes.

 

Nem bántott, hogy ennyire meg voltak lepődve a vendégek azon, hogy mi hogyan élünk. Mivel én csak ritkán, hétvégén szoktam készíteni valamit a családnak, nem vagyok gyakorlott szakács, és ez meg is látszott az este folyamán. A vendégek nem igazán laktak jól, de tudhatták előre, hogy nálunk csak egészséges ételek vannak, nem tartunk itthon kenyeret és cukrot sem.




A szexi feleség legújabb fotói, persze lesz a a régebbi ütősekből is, valamint az a bizonyos botrányos fotózás

Hajdú Péter legújabb parkolása, majd a bősz feleség is megszólal

Videók, képek Sarka Kata legújabb fotózásáról és a régebbi nem annyira szégyenlős felvételek



 

 

4 Tovább

Egy szexmániás úszónő vallomásai

 

 

 

 

„Egyszerűen nem értem, hogy egy lány hogy szúrhat ki magával ennyire és járathatja le magát önként és dalolva.”

(Komment)

 

 

 

„A sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyeneknek sokan hiszik őket. Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túlvagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól. Nyilván megkapom, majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel"

(Szepesi Nikolett)

 

 

Már csak két hónapot kell várni az idei év tuti botránykönyvére, ami a bevallottan szexmániás Szepesi Nikolett tollából van éppen születőben. Arról a lányról van szó, aki az athéni és a pekingi olimpiai csapat tagja is volt, de legjobb eredményét, egy harmadik helyet 2008 márciusában érte el, az eindhoveni Eb-n.

 

Nagykanállal faltam az életet, sok mindenkivel csináltam...

 

Az előzetes promóció annyira jól sikerült, hogy mostanra az írónőt a nyugodt alkotás érdekében biztonságos helyre kellett menekíteni a kíváncsi kérdések és a felháborodott sporttársak elől. A bővérű lány ugyanis szándékai szerint nem tesz majd lakatot a szájára és összes partneréről igyekszik majd beszámolni, márpedig azok voltak egy jó néhányan. A szereplők a kiadó szerint felismerhetőek lesznek, de nem névvel szerepelnek, így joggal aggódhatnak azok a partnerek, aki számára nem annyira jövedelmező a kitárulkozás, mint Nikolettnek.

 

 

Abban biztos vagyok, hogy sok nő lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha. Hát nem hűha. Bár nem csak sportolókkal voltam, a szállodákban más férfiak is vannak, meg lehet szervezni mindent, az edzőtáborban is vannak lehetőségek, aki ügyes, ki is tudja használni.

 

Nem csinál titkot belőle, hogy egy nagytermészetű férfi módjára állt a párosodáshoz, így jó néhány partnerének a nevére nem is emlékezik, legfeljebb a zoknijának a mintájára.

 

 

A férfias énemmel a folyamatos strigulázás volt a lényeg, nem az volt fontos, hogy ágyban vagy éppen asztalon történik-e meg.

 

Nekem ez segített abban, hogy a medencében jobb és jobb legyek. Erre volt szükségem, meg a folyamatos bulizásra. Éheztem az éjszakára, és a pasikra is. Így tudtam kikapcsolni.

 

A kikapcsolódás annyira jól, ment, hogy nem egy esetben az éjjeli orgiák után nem is aludt, így teljesen részegen ment a másnapi edzésre. Itt már persze az a kérdés is felvetődik, hogy edzője vajon mennyire volt tisztában a lány állapotával?

 

 

Milyen jó is volt részegen úszni! Azért arra figyeltem, hogy sohase késsek el. Istenem, ha belegondolok, hogy soha senki nem vette észre, milyen állapotban vagyok!

 

A szép és fiatal lányt gyakorlatilag bárki megkapott, akit akart, vagy őt kaphatta meg bárki, akinek kedve szottyant rá. Ezt felfoghatjuk pusztán technikai jellegű kérdésnek is. Amikor alig semmiben kamerák elé állt a CKM magazinban még tovább nőtt az ázsiója. Most, miután abbamaradt sportpályafutása ideje valami kis pénzt is kihozni a medencében töltött nehéz évekből. Fotózások –szintén nem nagykabátban- eddig is voltak, de valami nagyobb dobásra is szükség van. Így született meg a könyv ötlete. Nyilvánvalóan nem ő volt az egyetlen, aki részt vett a nagy össznépi szex szpartakiádon, de neki volt egyedül tehetsége és bátorsága, hogy felvállalja milyen mennyiségű szexpartnere volt az elmúlt időszakban.

 

A következőkben láthatjuk Nikolettet meztelenül, úgy ahogy a sok szerencsés férfiember szemlélte egykoron, de megtekinthetjük azt az interjúját is, amit a készülő könyve kapcsán adott, már itt is kifecseg néhány titkot:

 

Egy nagytermészetű úszólány portréja

 

Nikolett felkészült a botrányra, azt sem bánja, ha a leírtak miatt a nős partnerei családi életét töri derékba. Mint mondja ő is folyamatosan párkapcsolatban élt ezekben az időkben, de ez egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy falja az izmos fiúkat. Saját családját azonban szeretné megkímélni attól, hogy szembesüljenek a leírtakkal és a vele történtekkel, ezért az édesanyja és a nagymamája számára már most megtiltotta, hogy belepillantsanak a majdan megjelenő memoárokba.

 

Imádok szexelni! Szeretem a vadabb dolgokat, odavagyok a játékszerekért, de beöltözni is szeretek. Voltam rendőr, túlrúzsozott, copfos diáklány, és van egy nyaktól talpig neccruhám.


Mindenki ezt csinálja, csak álszent módon nem beszélnek róla. Akkor sem, ha éppen a párjukat csalják meg. Én is folyamatosan párkapcsolatban éltem ezekben az időkben.

 



A család számára megtiltottam, hogy elolvassák a történeteket. Már mondtam, hogy kiplakátolom az összes könyvesboltban, hogy ők nem vehetik meg a könyvet.

 


Csábítások és elcsábulások. Mámoros orgiák és megalázó pofonok...
Sokkoló valóság.

(Részlet a kiadó ajánlásából)

Persze kinek-kinek érdeme szerint. Egykoron Egeszegi Krisztina, vagy Kovács Ágnes valamiért nem érzett késztetést, hogy egy hasonló típusú visszaemlékezéssel hivja fel magára a lankadó figyelmet. Most is igaz a mondás: mindenki azzal főz amije van.

_

5 Tovább

Zimány Linda mindent levetett

 Fotó:Playboy

 

 

 

 

És még annál is többet szeretne. Egyelőre azonban kicsit röghöz kötöttnek érzi magát, mert a külföldi hatóságok akadályokat gördítenek boldogulásának útjába. Viszont lélekben keresi már az új jelöltet, aki mellett esélye lenne, hogy véglegesen a tengerentúlon maradjon. Legelsőként azonban most egy amerikai munkavállalási engedélyre lenne szüksége, mert ugyan minden porcikájával kívánkozik már az igéretek földjére, de problémákba ütközött.

 

Linda megmutatja mivel fogja elkápráztatni az amikat, de mesél a terveiről is, ha tényleg újra bekerül Playboyba:

Linda tényleg mindent levetett

Nemrégen első díjat nyert egy rangos szépségversenyen, aminek egyik hozadéka egy nyolcvanezer dolláros modellszerződést és számos munkalehetőség is. Csakhogy ezek kiaknázásához szükség lenne a megfelelő dokumentumokra. Ráadásul az amerikai Playboy is beállt a vele szerződni remélők sorába és az itthoni címlapok után ott is szeretnék meztelenül megmutatni az európai szépség iránt fogékony olvasóknak. Az ügyvédek persze már villámsebesen intézik, amit kell, Linda pedig kijelentette, hogy ha a kint tölthető idő alatt netalán szerelembe esne, esze ágában sincsen visszajönni Magyarországra.

 

„A versenyhez jártak ajánlatok, de ehhez kellenek a munkavállalási papírok, amik 2-3 hónap alatt készülnek el. Utána irány Amerika, és ha úgy alakul, és rám talál a szerelem, vissza sem jövök."

 

Azért kicsit szomorúak vagyunk, hogy se egy könnyes búcsú, vagy pici zsepilengetés, se egy apró köszönöm az eddigi rajongásunkért. Ezek szerint, ha odakint egy vastag pénztárcájú hím kinézi magának a mi Lindánkat, lehet többet nem is látjuk idehaza? Kegyetlen az élet.

Kis vigasztaló az itthon maradottaknak:

Zimány Linda különleges meztelen videói és a megjelenő képek



 Linda kebelbarátnői, akik még egyenlőre itthon is hajlandóak vetkőzni: 

Megtörtént az elképzelhetetlen, együtt a három grácia tökéletesen meztelenül  

Hargitai Beuska munkásságának kellemes gyümölcsei 

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni 

Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég... 

Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem  

 


0 Tovább

185 centis szőke prostival támad az RTL

 

 

 

"Nem lenne rossz összefutni Berlusconival, bár azt hiszem, ismerve az „áldozatait”, a magam 22 évével én már öreg vagyok az ő ízlésének..."

(Mariann az új csodafegyver)



Azt már réges-régen megszokhattuk, hogy a két országos kereskedelmi csatorna folyamatosan sértődött óvódásokként verseng egymással. Többnyire persze a TV2 az, amelyik kevésbé csinál etikai problémát abból, hogy a konkurencia által levetett sárgapöttyös fehérneműt felvegye. Nagyon úgy tűnik ezúttal is ez fog történi, mert a Barátok köztből kiírt Berényi Andrást tartják az év fogásának a kreatívok a Jóban Rosszban ötletasztalánál. Egyelőre még megy a ködösítés, de már szinte mindenki tényként kezeli, hogy az előd egyik legjellegtelenebb karakterét fogják felturbósítani.

 

Na de, ha TV2 Pistike megmutatja az új játékát, akkor biztos, hogy RTL Móricka is azonnal hazaszalad és a papájával rögtön vetett magának egy háromszor akkorát, hogy elkápráztathassa a többieket. Móricka, mondjuk viszonylag ritkábban fanyalodik rá, hogy lenyúlja a kikopottakat az ellenféltől, ő inkább igyekszik saját gyártásban összehozni a válaszlépést.

 

Fordított esetben egy a másik sorozatban befutott, ismert arcot mi biztos, hogy nem alkalmaznánk. Ennek az az oka, hogy a nézők elvárásai szerint ugyanazt a karaktert szeretnék viszontlátni, amihez már hozzászoktak, ez viszont nem lehetséges. Ez a szakmailag megalapozatlan döntés a nézők becsapását is jelentheti, ami nem növelné a nézettséget. Sőt!

 

 

Az biztos, hogy ezúttal sem sokat kell gondolkodnunk, hogy melyik új szereplőt szeressük inkább a két sorozatban. Amíg a Jóban Rosszban talán R. Kárpáti Péterrel igyekszik erősíteni magát, addig a Barátok közt egy 185 centiméteres szőke bombázót vezet be a napi történésekbe, aki ráadásul egy vérbő luxusprostituáltat alakit. A lány akárcsak a való életben, úgy a sorozatban sem lesz szégyenlős egyáltalán.

 

Szaffi szereti a férfiakat, a pénzt, az életet. Nem tagadom, én magam is így vagyok ezzel…”- nyilatkozta a bombázó az új szerepe kapcsán.

 

A Beckhammel és Ronaldóval is hírbe hozott Fogarasy Mariann ezek szerint igazán testhezálló szerepet kapott. Természetesen az intim jelenetek sem okoznak majd problémát neki, mert a vetkőzést már megszokta. Számtalan videója és fotója kering a neten, ahol minden kétséget eloszlat afelől, hogy ne lenne alkalmas egy prostituált eljátszására.

 

Ruha semmi nincsen rajta, hihetetlen idomok annál inkább:

Fogarasy Mariann az RTL új csodafegyvere

A szőke bombázó egy igazán kapitális példány, annyira magas, hogy a közös jelenetekben le kellett vennie a cipőjét, hogy ne magasodjon partnere fölé.

 

Nekem azért kellett egy pici idő, hogy megszokjam ezt a helyzetet, mégis csak intim szituációkban kellett játszanunk. Egyébként száznyolcvan magas vagyok, Mariann azonban öt centivel magasabb. A jeleneteinkben le is kellett vennie a magas sarkúját, hogy ugyanolyan magasnak tűnjön - mondja Igort, a gengsztert alakító Nagy Sándor, akinek nem sikerült olyan könnyedén elsőre azonosulnia a szereppel, mint kolléganőjének.

 

 __

0 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek