Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A perverz masszőr és a tini úszólányok

 

Lehet, hogy mégis lesz olyan tartalom Szepesi Niki könyvében, amit nem lehet csupán egy legyintéssel elintézni. Az, hogy állítása szerint korábban folyamatos szexuális kapcsolatot folytatott az olimpiai vízilabda csapattal, még akár magánügye is lehetne. Ma viszont napvilágot látott a könyvének az a részlete, ahol leírja, hogyan molesztálták szexuálisan a tini úszólányokat felsőbb szintű jóváhagyással.

Ez már minimálisan is büntetőjogi kategória, még annak ellenére is, hogy nagy valószínűséggel az elkövetők egy része azóta már nincsen közöttünk.

„Volt egy stábtagunk, egy alacsony, kerti törpeszerű emberke, nagyjából ötven és hatvan között. Na most, ha azt mondom, hogy szexuális játékokat űzött velünk, akkor biztosan nem hiszed el, pedig így volt. Mentünk hozzá kezelésre, és ő a szájába vette a mellbimbónkat, szívta, szopogatta, nyalogatta, aztán csókolgatta, puszilgatta a p...kat is. El tudod ezt képzelni? Elhiszed, hogy ez velünk, sportolókkal, ott az uszodában megtörténhet? Pedig megtörtént. Ez a kis nyáladzó, perverz férfi megkérdezte, hogy megcsókolhatja-e a mellemet. Azt hittem, rosszul hallok, de mire tiltakozhattam volna, már ott volt a szája, a nyála, ott lihegett, aztán levette a fürdőruhát, mintha abban legalábbis nem tudott volna masszírozni, a fenekemet simogatta, a nyelvével érintette, majd a p...mat nyalogatta. Mindjárt hányok.”


Tudjuk, hogy milyen kiemelt támogatást élvez, mint pénzügyileg, mint erkölcsileg a magyar úszósport. És, hogy a szurkolók milyen rajongással tekintettek az érmeket folyamatosan szállítók edzőire, segítőire. A fentebb olvasottakat, már ha igazak, igazán nem lesz egyszerű megemészteni, ha az emlékfalakra vésett nevekre tekintünk.

 

„Egyszer, valamiféle gyakorlatot végeztem az edzőteremben, akkor már borotváltam a p...mat, így voltunk ezzel valamennyien, csajok. Lassan ifjú nővé cseperedtünk. Csináltam a gyakorlatot, odajött hozzám a Cár, egy korábbi úszóbajnok társaságában. Lehúzta a melegítőnadrágomat, félrehúzta a fürdőruhámat ott lent, és azt mondta neki: „Nézd már, milyen szépen leborotválta a p...ját…”


De miért is nem tett valaki, valamit a kiszolgáltatott lányok (és persze fiúk) védelmében. Kinek a feladata is lett volna rendet tenni az uszodában. Ki volt akkoriban a tejhatalmú úr a medence közelében?

„Otthon persze szóltunk többen is, hogy itt valami nem stimmel, hogy ez nincs benne a kezelésben, hogy nem értjük, miért csinálja mindazt az a pici ember. Jöttek is a szülők, szóltak a Cárnak, s a perverz disznó egy időre abbahagyta a kéjelgést. Majd újrakezdte. Megint szóltunk a Cárnak, és nem hiszed el, de ő akkor azt mondta: »Hagyjátok már az állandó siránkozást, nem tudok mit csinálni, varrjátok be a p...kat…!« Varrjátok be a p...kat?! Ezt a mondatot soha nem fogom elfelejteni, itt visszhangzik a fejemben, a lelkemben. Most már talán érted, miért nem tudtunk mi, női versenyzők soha közel kerülni a Cárhoz.”

 

A Cár. Ugyan ki lehet az…? Ez annyira egyértelmű, hogy mondjuk inkább azt: halottakról jót vagy semmit.    

Köztudomású, hogy az élsportban meglehetősen ki vannak szolgáltatva a fiatal jótestű tehetségek, a szexuálisan túlfűtött idősebb személyzetnek. Legyen szó a teniszről, vagy jelen esetben az úszásról. De számos más ágban volt már pletyka a mentorok átfogó és minden szempontból túlságosan is erőteljes gondoskodásáról.

 

Az idő kideríti majd, hogy igazak-e a könyvben megfogalmazott vádak. Az szerencsére bizonyos, hogy Nikit láthatólag nem tették szégyenlőssé a kéjenc masszőr vegzálásai. Azóta többször is levetkőzött meztelenre teljesen önszántából:

 

  Emiatt a gyönyörű test miatt izzadnak most jónéhányan

.

Ha a Szepesi Nikolett által leírtak fedik a valóságot, csak remélni merjük, hogy más sportolók is követik példáját, akár annak árán is, hogy a porba hullhat néhány piedesztálra emelt bálvány a magyar úszósportban. Várjuk a folytatást.

 

 

 Előzmények:

Már testőrrel védik a szexmániás úszónőt

Megfenyegették a szexmániás úszónőt

Hat percig tudott szexelni a sztárpólós

Egy szexmániás úszónő vallomásai

0 Tovább

Gallusz Niki megmutatta szerelmét: Laurát

 

 

 

 

„Másfél évvel ezelőtt találkoztunk egy rendezvényen és én először azt hittem, hogy ő egy fiú.”  

"Nem csalódtam a férfiakban. Nem terveztem, hogy egy nőbe leszek szerelmes, de nagyon boldog vagyok."

 

Niki és, Laura úgy élnek együtt, mint férj és feleség. A leszbikusságát egy ideje nyíltan vállaló színésznő és párja most már a lakásukba is beengedte a kamerákat. A két hölgy a Hal a tortán adásában szerepelt. Az összhang láthatóan megvolt közöttük, bár Niki szerint a kuki liszt nagyon fontos összetevő, Laura nem mindig díjazza ha beleszól a férfiak dolgába.

 

„Lari nagyon élvezi a főzést. A kamerák előtt nem mutatta, de én idegesíteni szoktam a konyhában. Persze ez legyen a legnagyobb bajunk! A fontos dolgokban szerencsére többnyire egyetértünk.”

 „Lari mindenben velem van, követi a gondolataimat, és én ettől érzem magam igazán nőnek.”

 

Gallusz Nikinek saját elmondása szerint varázskeze van, ami a jelek szerint a konyhában is jól jön olykor. Az ételek jól sikerültek, a vendégek elégedettnek tűntek. Mi pedig megismerhettük a rendhagyó páros intim életének publikus oldalát.

.

Gallusz Niki és testi-lelki barátnője

.

"Mint minden kapcsolatban nálunk is kialakultak már a szerepek, hogy kinek mi a feladata. Legalábbis a normális kapcsolatokban így van, és a mi kapcsolatunk nagyon normális"



Niki és Laura egyébként már eljegyezték egymást.

0 Tovább

Nádai VV Anikót már ciciben fényképezik

 

 

Az Éjjel-nappal Budapest sikere mára már töretlen. A kezdeti vánszorgást sikerült megfelelően felturbózni. Többek között köszönhetően Nádai Anikónak, akinek kellemes testét bármikor fel lehet használni, hogy dobjanak még egyet az érdeklődés volumenén.

 

Szerepe egyelőre egy kis hangoskodáson túl, itt ki is merül a sorozatban. Komolyabb színészi képességeire a producerek még nem tartanak igényt. Persze ami késik, az nem múlik, hiszen amint arról a napokban hírt adtunk Anikó szerelmi kapcsolatot alakított ki a rendezővel, aki azóta már el is vált miatta.

 

Addig amíg arra várunk, hogy a volt VV-s szépségből egy orbitális tehetség nője ki magát legeltessük a szemünket a most készült felvételeken, amiken, igaz kicsit szégyenlősen, de megfelelően erotikus pózokban tekergeti formásan hosszú idomait. Temészetesen a fotózáson a kamerák is forogtak, ezért nem maradunk kulisszatitkok nélkül sem:


Nádai VV Anikó újra a lencse végén

 

 

 Anikó korábbi nézettségnövelő megmozdulásai régen és mostanában:

Nádai VV Anikó szexel, majd repül

 

 

 

0 Tovább

Ezzel rúgatta ki magát Szebeni az MTV-ből

 

 

Kicsi késéssel, de meglett a felvétel, ahol Szebeni István az MTV volt sztárriportere kiakad a Híradóban. A közszolgálati televízió munkatársai ugyan mindent megtettek, hogy a kínos incidens minden nyoma eltűnjön, de hát mindig vannak olyan elvetemült rajongók, akik azt is felveszik amit nem kellene.

 

„Egyértelmű, hogy nagyot hibáztam. Ezt nem tagadom, de tudni kell, hogy a Híradó nem élőben ment. Én már otthon voltam, amikor leadták"

 

 

Mint ismeretes Szebeni több egykori kollégájához hasonlóan meglehetősen vulgáris szavakat engedett meg magának, a képernyőn, aminek következményeként viharos gyorsasággal rúgták ki az erkölcsökre éberen ügyelő főnökei.

 

„Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kib**szott Híradó, és itt ezzel kell szórakozni. Nem baj, az a lényeg, hogy az Aranyág még időben lemegy előttünk. Vagy Aranyvessző"

 

 

Az eset abból a vonatkozásból is érdekes lehet, hogy az M1 jelenlegi intendánsa Rákay Philip, igaz nem a királyi tévében és korábban, de ennél sokkal keményebben elengedte magát. Az ő szerencséjére az anyag csak sokkal később került közszemlére. De ha már itt tartunk ott van Lilu az RTL-től, aki szintén adásban ajánlotta fel a nézőknek, hogy kapják be. Persze a konkurenciát se hagyjuk ki a sorból, ott pedig Szarvas Lászlónak sikerült az alábbi módon elköszönni az esti hírek után: Kurva jó estét Magyarország!

 

 

 

Lássuk, hát a videót, miért is rúgták ki Szebenit és miért nem a többieket:

 

 Nem csak Szebeni engedte el magát olykor

 

 

Szebeni persze kiborult. Nem érti vele vajon miért nem elnézőbbek kicsit, mint a fenti esetekben.

 

„15 évet dolgoztam azért, hogy híradózhassak. Mindent jól akartam csinálni, és azért káromkodtam, mert az egyik bírósági tárgyalással kapcsolatban úgy fogalmaztam, hogy másnap folytatódik, de mivel éjfél után sugározták a Híradót, azt kellett volna mondanom, hogy ma tárgyalják tovább. Egyszerűen csak lelkiismeretesen akartam végezni a munkám, ugyanakkor mindannyian emberek vagyunk és követünk el hibákat.  Reméltem, hogy valami csoda folytán meggondolják magukat a főnökeim, és mégis maradhatok az MTVA-nál. Az életem volt a Híradó. Úgy terveztem, hogy nyugdíjas koromig itt fogok dolgozni, ez a pálya csúcsa. Tisztában vagyok azzal, hogy hibáztam, de nem élőben ment a Híradó, már otthon aludtam, amikor leadták."


Lilut senki sem hagyja ki:

További kollégák, akik megúszták

 

Közlemény:

 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap gyorsított vizsgálatának eredményeképp Szebeni István műsorvezetőnek, továbbá három másik munkatársnak (két belső és egy külsős kollégának) azonnali hatállyal a mai napon, megszüntetette a munkaviszonyát. A vizsgálat megállapította, hogy az ominózus adás szerkesztője, továbbá az adás lebonyolítás két érintett munkatársa is felelős a hétfő éjszakai Híradó elfogadhatatlan 10 mp-ének adásba kerüléséért. Az MTVA álláspontja továbbá is változatlan: sem élő adásban, sem stúdióban, sem felvételről bejátszott, sem pedig a kollégák közti kommunikációban nem elfogadott ez a magatartás. Az elhangzottakért az MTVA a Híradó nézőinek elnézését kéri.

 

 

0 Tovább

Már testőrrel védik a szexmániás úszónőt

 

Sokat tudni jó, sokat fecsegni veszélyes. Legyen szó akár államtitkokról, akár egy huszonéves lány erotikus naplójáról, aki, amelyik sztársportolót csak lehetett meglovagolta. Most már napi szinten jut valami atrocitás a kalandjait kiteregető írónőnek, amire számított is meg nem is.

 

 

Olyan könyvet írtam, amiben nem szerepelnek nevek. Más kérdés, hogy igyekeztem a lehető legőszintébb lenni, vagyis aki tud olvasni a sorok között, eljátszhat a szereplők azonosításával... Egyébként meg nem félek senkitől, azért ez nem Amerika. Viszont az utóbbi napok telefonjai, verbális támadásai meg néhány mocskolódó internetes komment miatt egyáltalán nem bánom, hogy a kiadó felajánlotta, vigyáz rám valaki a könyvbemutatón, illetve a dedikálások alkalmával.

 

 

Ennek ellenére már a második komolyabb figyelmeztetést kapta, hogy ideje lenne még most megrostálni a könyvben szereplők kalandjait. Pár napja az egyik megvádolt szőke vízilabdás, aki állítólag mindössze hat percig bírta az iramot, hívta fel telefonon a felesége társaságában, hogy rosszallásának adjon hangot, előtte pedig az egyik közismert öttusázónk jelezte erőteljesen: ez azért talán mégsem kellene.

 

Szép csöndben végighallgattam, majd annyit kérdeztem tőle: most már nem akar lefektetni? Régebben ugyanis nagyon pedálozott, annak ellenére, hogy párkapcsolatban élt.

 

Tudhatott azért valamit ez a lány, hogy mindenki az ő bugyiját akarta trófeaként…

 

Én, a szexmániás címmel szeretné Niki felpezsdíteni a prűd közéletet, mert álláspontja szerint úgy is mindenki ott és akkor csinálja, ahol és amikor csak tudja, akkor meg mire ez a nagy felháborodás? Aki meg annak ellenére bújt vele ágyba, hogy otthon feleség meg gyerek várta, az most vessen magára. A magukat veszélyben érző sporttársak és más ismert emberek különféleképpen reagálnak a várható lavinára. Az azonban biztos, egyikük sem tapsol örömében, hogy esetleg kiderülhet, miként múlatták az időt az edzőtáborokban vagy a nagy versenyek szüneteiben.

 

A lány könyve egyébként már átvette a vezetést az egyik internetes könyvesbolt előjegyzési listáján. Most vagy ekkora az érdeklődés a titokban folytatott aktusok után, vagy az a rengeteg múltbéli szexpartner szeretné ellenőrizni, hogy bekerült-e a memoárokba, vagy sem. Mindenesetre úgy tűnik lesz keletje a könyvnek és a vállalkozás eléri a célját. Bár Szepesi Nikolett úgy mondja, hogy mindössze a magyar gondolkodást szeretné kicsit megtisztítani a ránk oly jellemző ájtatos gondolkodástól, azért az anyagi érdek sem lehet egy utolsó szempont abban, hogy kéretlenül az arcunkba tolja hány híres, családos sportikonnal szexelt az évek során.

 

A következőkben két négyzetcentiméternyi ruhában vet csábos pillantásokat ránk Nikolett. Láthatólag szeret meztelenkedni ezért is sikerülhetett olyan bő élményhalmazt gyűjtenie a könyvéhez:

 

Emiatt a gyönyörű test miatt izzadnak most jónéhányan

 

A volt úszólány a későbbiekben szeretné modellként folytatni a pályafutását. Jelenleg párkapcsolatban él már hosszabb ideje. Hogy a mostani párja milyen szájízzel fogja olvasni az erotikus történetek garmadáját az érdekes kérdés.       

 

Mindenki ezt csinálja, csak álszent módon nem beszélnek róla. Akkor sem, ha éppen a párjukat csalják meg. Én is folyamatosan párkapcsolatban éltem ezekben az időkben.

 

Nyilván megkapom majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel. Sokan csak eddig jutnak el a gondolkodásban, a dolgok mögé már nem néznek. Abban viszont biztos vagyok, hogy sok nő szívesen lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha – hát nem hűha... És még az is lehet, hogy a sport világában én „műveltem" ezt az egészet a leggyengébben...

 

 Előzmények:

Megfenyegették a szexmániás úszónőt

Hat percig tudott szexelni a sztárpólós

Egy szexmániás úszónő vallomásai

10 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek