Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyilvános helyen vetkőzött Sarka Kata

 

 

 

 

"Szeretek Katával dolgozni. Mindent megtesz, amit kérek tőle..."

(Borzi Vivien, a fotós)

 

 

Hajdú Péter továbbra is büszke a feleségére, aki két gyerek után is annyira csinos maradt, hogy bárhol és bármikor levetkőzhet.

 

 

Kata állítása szerint csak is azért vállalta el, hogy egy csokor virág takarja pusztán a testét, mert ez egy annyira új dolog és ő még nem látott hasonlót soha. Persze a találmány, hogy egy pőre lányt csak néhány virágszirom védjen az éhes férfiszemektől, egyáltalán nem új keletű, de ne rójuk fel az ifjú kismama tájékozatlanságát.

Belső információk szerint az alapkoncepció tényleg az volt, hogy egyenként ragasztanák a szirmokat a meztelen testére, így az ehhez szükséges paravánt is megrendelték, hogy a Füvészkert kíváncsi látogatóinak szemei elől eltakarhassák a speciális folyamatot. Sajnos a dolog végül nem jött össze, mert a ragasztó nem tartott úgy ahogy kellett volna és folyamatosan lepotyogtak a kellékek, így Kata akárhogyan fordult is, mindig többet mutatott a bájaiból mint szerette volna. Végül aztán egy remek ötlettel sikerült megmenteni a fotózást, ezért mégiscsak láthatjuk a virágcsokorba vetkőzött Sarka Katát.

 

 

A sajtó természetesen jelen volt a pikáns fotózáson, ezért mi is láthatjuk, hogy hol is engedett el az a fránya ragasztó:

Lássuk mennyit tud eltakarni néhány virág

.

És mit szól ahhoz a férje, hogy idegen kezek érintik fedetlen testét munka ürügyén? Állítólag nincs probléma belőle. Mi kifogása lehetne, amikor oldalbordája szabadidejét feláldozva mindent megtesz, hogy a család a lehetőségek szerint soha ne kerüljön le a címlapokról.

 

Peti szereti a művészi, kreatív dolgokat, szerintem tetszeni fog neki! Különben nem szól bele a munkáimba, de azt nem engedné, hogy levetkőzzek. Igaz, én sem tenném, már csak azért sem, mert édesanya vagyok, és nem is vagyok rászorulva. Ezt a fotózást azért vállaltam el, mert tetszett az alapötlet.


 

Azt persze mi is tudjuk, hogy nem szorul rá az aprópénzre. Még mindig hüledezik a fél ország, miután egy riportban bemutatták milyen luxusban élnek:



Édes élet Hajdúéknál


 

Kicsit azért lássuk, be önző ez a Hajdú Péter. Semmi kifogása sincsen, ha a felesége átlagban kéthavonta levetkőzik valahol, de hogy ő megtegyen valami hasonlót a boldogulásért az bezzeg eszébe sem jut. Pedig biztos, hogy hetekig vezető hír lenne mindenhol, ha néhány tulipánnal takarná el lényegi részeit és úgy örökítené meg magát a Margit híd közepén. Hiába no, férfi soviniszta világban élünk.

Hasonló videók:

A szexi feleség legújabb fotói, persze lesz a a régebbi ütősekből is, valamint az a bizonyos botrányos fotózás

Hajdú Péter legújabb parkolása, majd a bősz feleség is megszólal

Videók, képek Sarka Kata legújabb fotózásáról és a régebbi nem annyira szégyenlős felvételek

0 Tovább

Gruppenszex miatt válnak Rippelék?

 

Fotó:CKM

 

 

 

„Nincs olyan dolog, amit ne vállalnék…”

 

(Rippel Vivien)

 

Négy év házasság után elhidegült egymástól az artista férj és kozmetikus felesége. Történt ez annak ellenére, hogy a jóval fiatalabb lány tényleg mindent megtett, hogy megtartsa a népszerű párja érdeklődését. Ennek ellenére az önző hím nemrégen kijelentette, hogy már csak barátként tud tekinteni rá.

 

 

Nem vagyok prűd, sőt inkább bevállalós. Feri az elején meg is lepődött. Nincs olyan dolog, amit ne vállalnék. Néha újítani kell, különben a legjobb kapcsolat is ellaposodhat. Nekem akár egy harmadik fél is belefér: persze csak lány, és megfelelő kritériumok alapján.

 

Szerelmük hajnalán, még végighaknizták a médiát azzal, hogy ők bizony olykor-olykor beengednek egy másik szépséget is az ágyba csak, hogy Ferinek még jobb legyen. Ráadásként Vivien egy kis protekcióval a CKM férfimagazinba is bekerült, ahol szintén nem nagykabátban fotózták. A férj egyenesen izgatónak találta, amikor az asszonya meztelen testének rejtett zugain csillogott a vakú.

 



Nem kevés buja videó és fotó készült az artistafeleségről, a férj ezt nem is ellenezte, sőt örömmel ülte végig forgatást. Fejben valószínűleg az esti hármast tervezve éppen:

 



Lássuk, hogyan szabadul, meg Vivien a kamerák előtt intim ruhadarabjaitól!



Én már az elején elmondtam Vivinek, hogy én többnejűségpárti vagyok. Igen, a kedvesem megvalósította nekem minden férfi álmát.

 

A biztonság kedvéért a fiatal feleség még arra is hajlandó volt, hogy celebférjét nyilvános rendezvényeken is kielégítse. Érthetetlen, hogy milyen kifogása lehet ezek után az urának ellene.

 

 


 

Beleszaladtunk már néhány extrém fordulatba. Az egyik legizgalmasabb egy szállodában rendezett fogadáson történt. A hatalmas terem szélén lógó függönyök mögé bújtunk be, és pár méterre az ezernyi résztvevőtől sikerült összebújnunk.





A szexuálpszichológus szerint a tortából is megárt a sok. Néha az sem árt figyelemben tartani, hogy jobb, egy kis pörkölt vasárnap délutánonként, mert ha megutálod az édességet, utána már nehéz izgatott szemmel nézni a túlságosan adakozó cukrászra.

 

 

Szükséges szabályokat lefektetni még az együttlét előtt, különben problémák adódhatnak, ami akár váláshoz is vezethet. Nem elképzelhetetlen, hogy a harmadik fél teszi tönkre a házasságot, ahogy az sem, hogy a feleség egy idő után nem élvezi a hármas játékot. Persze a férfi is elcsábulhat, és érzelmi kapcsolatba bonyolódhat a választott lánnyal, vagy épp az asszony érzi úgy, hogy többet kap egy érzéki nőtől, mint egy robusztus férfitól.

 

A szakértő finoman csak azt nem mondta ki, hogy csak akkor ne játssz a tűzzel, ha nem félsz, hogy megégeted magad. Illetve, ha az ifjú férj nászéjszaka helyett swinger klubba viszi az aráját, akkor azért hosszú, közös életre nem érdemes számítani.

 

-

5 Tovább

Címlaplány Szandra imádja a kemény szexet

 

Mongi a becenevem, édesanyám mongol. Kreatív vagyok, kívül-belül egzotikus. Eddig nem voltam címlapon, de ez a műsor ezt meg fogja változtatni!

 

 

 

Az egzotikus lány amellett, hogy komoly modelltervei vannak az életben, azt tartja magáról a legfontosabbnak elmondani, hogy libidója kifejezetten igényli, hogy naponta néhány alkalommal kicsit erőteljesebben megszorongassák az ágyban. Erre mondhatnánk azt, hogy oké, akkor tépjétek egymás haját minél gyakrabban és később majd jó lesz nektek, meg egyébként is kit érdekel ez? Na de most a Címlaplányok című műsor Szandrájáról van szó, aki ráadásul bekerült az e-havi Playboyba fergeteges testével.

 

 

Az egy dolog, hogy összejött a Playboy-fotózás, de az biztos, hogy ez csak a kezdet. Nem ilyen szinten szeretnék a címlapokon lenni, hiszen az igazából nem az én érdemem, hogy levetkőzöm. Azt bárki meg tudja tenni. Folyamatosan járok énektanárhoz, könnyűzenei pályán akarok elhelyezkedni. Régen operát énekeltem.

 

 

 

Eme kvalitásai ellenére Szandra a melleire a legbüszkébb és nem is csinál titkot a véleményéből, miszerint a lányok között neki van a legszebben elkészítve. Mert persze az övét sem a természetanya szabta ilyen szépre, hanem egy ügyes kezű doktor, aki ezúttal tényleg jó munkát végzett. Szükség is van a gyönyörű idomokra, mert ugye egy modellaspiráns nem árt, ha jól néz ki, másrészről Szandra nem tagadja, hogy szexrajongó, aminek rendszeres gyakorlásához jól jönnek a kecses idomok. Ráadásul az egzotikus lány nem is a szimpla ágytornáért rajong, hanem rá kellett jönnie, hogy sokkal jobban esik neki a dolog, miután barátjával valamilyen piszlicsáré okból egymásnak esnek és csak egy rövid ordítozás után kötnek ki az ágyban, hogy megvigasztalják egymást. Viszont ennek is megvan a hátránya, mert, ha huzamosabb ideig nem jut hozzá, mint például a Címlaplányok forgatásán, hát komoly elvonási tünetek alakulnak ki rajta. Szereti a szexet, na!

Annak ellenére, hogy a lány szerint nem csak a testével akar boldogulni, mi igencsak ütős képeket és videókat találtunk róla:

Szandra nem csak a Playboynak vetkőzött meztelenre

 

Attól függ, hogy kivel, de például a barátommal nagyon hiányzott a szex. A második hét után már minden bajom volt a forgatások alatt. Meg tudunk mindent beszélni. Nem mondom, hogy tetszett neki, mert egy férfi sem örül annak, ha a barátnője levetkőzik másoknak. Voltak belőle kisebb-nagyobb problémák, de harmonikus a kapcsolatunk, és ezt is megoldottuk. Tény, hogy viharos a kapcsolatunk, elég sűrűn van nálunk tányértörés, de ez tart 15 percig, aztán jön a békülős szex, és minden nagyon jó. A szomszédaink biztos nagyon szeretnek minket. Úristen, mit gondolhatnak rólunk?

 

 

Bár Szandrát ezek szerint nem szeretik a szomszédai, mert, vagy ordítozik a barátjával, vagy nyitott ablak mellett űzik a békülős szexet, ő még sincsen elkeseredve. Énekesi karrierről ábrándozik, úgy érzi ő lehet a magyar Rihanna.

 

Szép lehet az ember egy ideig, de ebből nem sokáig lehet megélni. Én 5-6 évet tudnék ebben maradni, mert a 26 éves csajok már öregnek számítanak. Én hosszútávon szeretnék a címlapokon maradni, és nem abban a formában, amiben most vagyok.

Sok sikert! Bár nekünk tulajdonképpen a mostanval sincsen sok bajunk.



0 Tovább

Balhézott Debreczeni Zita brutális pasija

 

 

 

A megtért bűnöző kis híján leütötte a TV2 operatőrét, mert az feléje merte fordítani a kameráját.

 

Hírt adtunk már róla, hogy a modell legújabb szerelme egy volt brutális bűnöző. Börtönben is ült, mert védelmi pénzek beszedése ürügyén társaival agyba-főbe vert néhány romániai sofőrt.

Pénze viszont most is van bőven így belefér abba a profilba, amelynek megléte általában szükséges akkor, ha Zita barátot választ magának. Sőt látszólag igenis dúl a szerelem, mert a támadások ellenére a hölgy kitart a férfi mellett. Szerinte ugyanis az álomember már megváltozott, kenyérre lehet kenni és ideje már elfelejteni azt a kis botlását a múltból.

 

 

Igen ám, de Kristóf a médiaérdeklődés ellenére, valamiért nem igazán szeretné, ha fizimiskája közismert lenne, ezért igyekeznek is mindent megtenni, hogy értékelhető fotó ne készüljön róla. Az okát ő tudja csak igazán, hogy miért. Éppen ezért több mint értelmezhetetlen, hogy miért mentek el közösen csütörtökön Debreczeni Zita által tervezett ruhák bemutatójára?

Látszott már az elején, hogy baj lesz. Az sem világos, hogy az észrevehetően rendkívül feszült lány ugyan minek engedte be az inkognitójára olyan kényes dúvadat a rendezvényre, ha az ennyire képtelen parancsolni az indulatainak? Komoly idegbeteg lehet az az ember, aki elmegy egy nyilvános rendezvényre - ráadásul oda, ahol a barátnője alapvető érdeke, hogy minél nagyobb nyilvánosságot kapjon – majd százak szeme láttára majdnem megveri egy országos televízió operatőrét, mert az filmezni merészel.

 

Nagyon sajnálom őt, mert miattam történik ez az egész vele. Természetesen most is mondtam neki, hogy nem szabad így reagálnia. Azt tanácsoltam, hogy ilyenkor el kell fordulni és kész. Egyébként Kristóf kifejezetten jámbor lélek, már egy éve vagyunk együtt, és még egyszer sem veszekedtünk. A médiafelhajtást is nagyon jól tudta viselni. Eddig legalábbis...

Direkt nem mentem oda a páromhoz az este folyamán, mert azt akarta, hogy ne keltsen feltűnést a jelenléte. Ez volt a kifejezett kérése, amit tiszteletben is tartottam. A sajtó munkatársai viszont nem tették ezt meg, Kristóf hiába szólt nekik többször, hogy hagyják békén. Ekkor pattant el benne valami, mert a szép szóra nem hallgattak a fotósok meg az operatőrök, ezért így próbálta nyomatékosítani a kérését.

Az esetről természetesen felvétel is készült. A páros mindennapi viszonyáról azért eléggé árulkodó az a pillanat, amikor Kristóf megindul az operatőr felé, hogy keresztben lenyelje. Kristóóóóf!!! - ordítja kétségbeesetten és a ráragasztott műmosolyt olyan átmenet nélkül váltja fel a jeges rémület Zitácska arcán, hogy nem lehet nem sajnálni. A jelenet egyértelművé teszi, hogy ha nem ér oda egy tizedmásodperccel korábban, akkor a felbőszült, párja ízekre tépi a szerencsétlen paparazzit.

 

Zita is szeret balhézni, de amit a kigyúrt szerelme művelt mindenképpen viszi a pálmát:

A mostanra már kenyérre kenhető úriember elszabadult 


A zsaroló barát  és Zita forró dossziéja 

Persze lehet, hogy csak szimplán részeg volt az egykori maffiózó, mert arról is van egy képünk, amikor a rettegő menyecske két ujját a szeméhez emelve mutatja neki, hogy rajta tartja a szemét és fogja vissza magát, mert nem a Markó utcában van, hanem egy média eseményen.  Ennek ellenére történt, ami történt. Később, a dolgok odáig fajultak, hogy egy eldugott ruhatár homályában önfeledten egymásnak is estek, arra azért mindvégig ügyelve, hogy ne lehessen jól fotózni a nyilvános hajtépést.

Jó fej a srác, tuti, hogy még lesz mit írnunk róla…

A tárgyhoz nem tartozik szorosan, de nem lehet röhögés és szó nélkül hagyni az est sztárfellépőjének, Kállay-Saunders Andrásnak a produkcióját sem. A fenti linken ő is megtekinthető, mert nála sem lehetett valami teljesen rendben, ugyanis szinte a teljes előadása alatt a falloszát markolva állt a színpadon, mint akit már csak néhány másodperc választ el attól, hogy összevizelje magát. Szürreális este volt, na.

_

 

2 Tovább

Hat percig tudott szexelni a sztárpólós

 

 

"Szex, mint az élet értelme. Sok férfival volt dolgom, sokan megb…tak, és voltak, akiket én tettem magamévá."

 

 

Folytatódik Szepesi Nikolett ámokfutása, aki azok után, hogy kétvállra fektette, majd megmászta a fél olimpiai csapatot, most vidáman kiteregeti kalandjai szaftos részleteit. Az, kifejezetten kéjes örömmel tölti el, hogy az általa álszenteknek titulált nős partnereiről is elmondja, hogyan és miként töltött velük forró perceket. Igen, mindössze rövid numerákról van szó, mert a leírtak szerint a fent említett szuper testű magyar vízilabdás mindössze 360 másodpercet szánt a kielégülésre az egyik edzőtáborban. Az írónő nehezményezi is, hogy a gyorslövetű kan még csak meg sem csókolta, hanem pusztán arra hajtott, hogy minél előbb a saját örömére beléspriccelhesse értékes magját. Nikolett nem érti, hogy az általa angyalarcú pólosnak nevezett férfi miért tekintette őt szajhának, akinek még az is megtiszteltetés, ha egy olimpikon falloszát a szájába veheti.

 

Te minek nevezel egy hatperces menetet? Egy olyan pasival, akit bálványozott az ország, a vízilabda-válogatott sztárja volt, egyik a sok közül. Szöszke fürtök, angyalarc, s mellé persze komoly kapcsolat, feleség, kisgyerek. De ez sem zavarta őt. Ez sem gátolta meg abban, hogy ott bent a sötétben, ahol ketten maradtunk, mert úgy alakítottuk, úgy akartuk, jól megkefélt.

Illetve… Mondom, hat percig tartott. A mocskos szemét eközben meg sem akart csókolni. Csak a kielégülésre hajtott, a spriccelésre, a saját örömére, és úgy tekintett rám, mint egy szajhára, aki örüljön annak is, hogy a farkát a szájába veheti.”

 

A lány továbbra is állítja, nem a pénzért teregeti ki a csipkés szennyest, hanem tabukat szeretne ledönteni és felnyitni honfitársai szemét, akik méltatlanul emelik piedesztálra a sportolókat, akiknek a hiedelmekkel ellentétben csak a dugáson jár az eszük.

 
 

Szex­őrült­nek is tarthatsz, de ugyanúgy árulónak is. Besúgónak, aki valami megmagyarázhatatlan vágytól vezérelve a szeretőiről vall. A szeretőiről, a hódításairól. Ez a könyv is árulás, a célja pedig, hogy kiteregessem a szennyest. Nem szép dolog, de ha végigolvasod majd, megértesz. Most megtudhatod, milyenek valójában az agyonsztárolt csúcspasik.

 

Szepesi hajlandósága mindig is megvolt arra, hogy a nagyvilág elé tárja bájait, de az csak most derült ki, hogy a magánéletben is hasonlóan nyitott volt minden szempontból:


Niki szeret meztelenkedni, akkor is, ha éppen nem lesz szex belőle

Tanúja voltam megannyi bizarr szituációnak és megszámlálhatatlan kalandnak. Én akartam ezt. Én kergettem a vágyat, és a vágy jött mellettem, jött velem kézen fogva. A nálam okosabbak azt mondják, az élet már csak olyan, hogy megszületsz, meghalsz, a kettő között pedig dugsz megállás nélkül. Ennyire egyszerű. Mert ha végiggondolod, és ha néhány pillanatra elfelejted, kitörlöd magadból az álszentséget, te is tisztában vagy ezzel.


Persze nekünk megvan a magunk tippje, hogy ki volt a 6 perces gyorslövetű, lássuk:

Mi csak a kiváncsiságtól égünk

 _

17 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek