Aki esetleg még nem hallott volna róla, Balogh József egy parlamenti képviselő, ráadásul Fülöpháza polgármestere és a saját maga által alapított Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületének elnöke. Ami pedig a legfontosabb van neki egy vak komondorja. Ez a fajta állat akkor is nagyon veszélyes, ha épek a látószervei, de az övé ebben az állapotban még arra is képes volt, hogy politikailag tönkretegye gyanútlan gazdáját.

 

A férfi élettársát nemrégen engedték ki a kecskeméti kórházból, ahová azután került, hogy egy esti közös iddogálás után hazafelé menet átesett az ármányos komondoron és agyba-főbe törte magát. Legalábbis a képviselő úr ezt vélelmezi, mert nem érzi életszerűnek a nő vádjait, mármint, hogy ő verte volna meg tökrészegen imádottját.

 

Úgy éltünk, mint bármely magyar család, voltak koccanások, nem tagadom, a jobboldali vidéki értékrendet képviselem. Nem nagyon feküdtünk le úgy este aludni, hogy haragban maradtak volna.

 

 

A gond ott kezdődik, hogy közben jelentkezett az előző asszony, aki hosszú riportban ecsetelte, hogy mit kellett anno átélnie és, hogy milyen komoly sérülései voltak férje mellett, pedig nekik még vak kutyájuk sem volt.

 

Balogh sem állit keveset.  Szerinte a volt felesége egy gondosan kitervelt zsarolási hadműveletet hajt végre, amikor azt mondja, hogy 25 éven keresztül ütötte verte őt. Néha a lapáttal, néha csak úgy visszakézből, de ha kedve úgy hozta a disznópörkölővel próbálta meg kidekorálni fegyelmezetlen asszonyát. Na most ez mind hazugság. A képviselő szerint a volt neje 2 millió forintot követelt tőle, hogy magában tartsa a kitalációit. Mivel a jelentős összeget nem kapta meg, most a komondor támadása után ő is csatlakozott a vérét akaró balliberális média uszító hadjáratához.

 
 

Egy alkalommal zsírkeverő kanállal vert úgy össze, hogy az első csapásra beszakadt a fejem, a következőre a kézfejem tört el, a harmadikra pedig a térdem ment szét. Ekkor arra kényszerített, hogy az orvosnak mondjam azt, hogy a vetőgépről esett le. Egy másik alkalommal pedig egy 25 literes alumínium tejeskannával vert véresre. Akkor négykézláb másztam el a szomszédig, ők ápoltak.

 

 

A további érdekesség az, hogy a rendőrség is nyomoz. Egyelőre nem azért, mert valaki orrcsonttörést és koponyalapi sérülést okozott a képviselő élettársának. (igaz is egy komondort nem lehet eljárás alá vonni) Nem, a nyomozás zsarolás kísérlete miatt indult, ismeretlen tettes ellen. Ugyanis, amikor lement a tévében a volt feleség által előadott véres sztori, a közös gyerekek annyira felháborodtak az asszony vádjain, hogy állítólag rögtön Balogh József segítségére siettek.

 

A gyerekeim végignézték. Eljöttek hozzám, miután látták ezt, és azt mondták, hogy apa, ha beleegyezel, ha nem, mi most bemegyünk a rendőrségre, és feljelentést teszünk anya ellen.

 

Úgy mondják ez meg is történt április 30-án, 20 óra 27 perckor. A csemeték feljelentették a saját anyjukat, mert álláspontjuk szerint igaztalanul vádolja a papát.

 

Lássuk a hihetetlen történeteket pro és kontra:

Na most verte, vagy nem verte?

Balogh József mindenesetre kilépett a frakciójából, mert várható volt, hogy páros lábbal rúgják ki onnan. A képviselői mandátumáról viszont nem mond le. Persze nem anyagi megfontolásból. Egyszerűen nem akarja cserbenhagyni a választóit, akik egykoron beléhelyezték a bizalmukat és továbbra is meg vannak győződve az ő családcentrikusságáról.

 

Egyébként indult is egy blog a képviselő védelmében. Bár a  szakértők szerint azt valószínűleg egyvalaki készíthette (ugyan ki…?). A felület meg is nevezi, hogy ki áll az egész lejárató kampány mögött. Na és most tessék megkapaszkodni: az elvetemült kombinátor nem más. mint Gyurcsány Ferenc, aki ezen az aljas módon szeretne fogást találni politikai vetélytársain.

 

Egyébként mi is úgy értesültünk, hogy Gyurcsánynak van egy titkos komondor tenyészete, ahol három hónapos korukban meg is vakítják az állatokat. Hogy ennek vajon mi értelme lehet?