Árnyalódik Rippelék naponta változó sztorija. Teljes bizonytalanságban voltunk eddig, hogy mi okozhatta az eddig szimpatikusnak tűnő páros elhidegülését. Egy ideig tartotta magát az a vélemény, hogy egyszerűen nem bírta ki a házasságuk azt a tényt, hogy Rippel Feri rávette sok évvel fiatalabb feleségét, hogy bújjanak ágyba más nőkkel is. Akkoriban ugyan az asszony alítása szerint ez neki simán belefért, de szakemberek szerint ez később könnyedén megbosszulhatta magát.

 


Nem kevés buja videó és fotó készült a szende artistafeleségről:


Lássuk, hogyan szabadul, meg Vivien a kamerák előtt intim ruhadarabjaitól!

Erre most a nemzet lelkiismerete, az első számú oknyomozó riporterünk, aki dögkeselyű módjára csap le mások nyomorúságára, kiderítette, hogy bizony az artista nem csak, hogy szerette, ha többen melegítik az ágyát, hanem a kapcsolat vége felé masszív alkoholistává is vált, ami megint segítette elő a békés családi együttlétet.

 

 

Egy normális gondolkodású ember számára amúgy felfoghatatlan, hogy némely pár miért csinál teleregényt életének intim részeiből és miért haknizza végig, a cseppet sem büszkeségre okot adó történeteivel a médiát? Ha meg már megtette, akkor miért fanyalognak, ha később viszontlátják az elmondottakat imitt, amott?

 

Nehéz elképzelni, hogy Rippelék rá lennének szorulva a Hajdú Péter által fizetett fellépti díjra. Az sem túl valószínű, hogy valamiféle kéjes öröm lenne számukra, egy országos csatornán ecsetelni, milyen mennyiségű bort gurított le esténként a torkán a férj, vagy mi vitte rá az ifjú szépséget, hogy megossza szerelmének kidolgozott testét más nőkkel is.

 

Elkezdtem inni. Két-három, vagy hat hónapig, nem is emlékszem. Vivi próbált jó útra téríteni, hiába. Elaltattam a gyermekemet, elővettem a boromat, beültem a számítógép elé és ittam…

 

Vivien azt nem kommentálta, hogy valóban csak ilyen rövid ideig tartott volna párja alkoholizmusa, de nehezményezte a férje életvitelét. Ha otthon volt is, hajnali négyig emelgette az üveget, ha meg hosszas külföldi tartózkodás után hazatért abban sem volt semmi köszönet.

 

 

Az elmúlt másfél évben úgy éreztem, senki vagyok a férjem mellett. Nagyon boldogtalan voltam. Nem tudtam már tolerálni azt, hogy egy hónapig nem láthatom, mert külföldön van. Amikor este hazajött, sokszor már aludtunk a kisfiammal. De előfordult, hogy nem is foglalkozott velünk, leült a számítógép elé vagy kiment a műhelybe barkácsolni.

 

A fiatal lány még megpróbálta megmenteni a házasságát az ősi női módszerrel. Hazaköltözött a mamához és vitte a kisfiát is. Azt remélte férje majd bűnbánóan rohan utána, mert rájön, hogy nem élet az élet nélküle. A számítása nem jött be, hiába várta, hogy ura egy csokor virág kíséretében bekopogjon az ajtón.

 

Most is gyomoridegem van. Számomra óriási csalódás volt, hogy Feri ilyen könnyen elengedte a családját. Nem küzdött értünk, és ezt nem tudom neki megbocsátani soha. Amikor elköltöztem a kisfiunkkal otthonról, azt hittem, belátja, mit veszített, és foggal-körömmel harcol majd értünk, de nem így lett.

 

A modern Flinstone család tagjai, a kezdeti negédeskedés után majdnem a stúdióban estek egymásnak, mikor a feleségből az újrakezdés lehetőségének kapcsán kibukott a keserűség. Rippel ekkor érezte úgy, hogy veszélybe kerülhet a renoméja és mielőtt valami visszafordíthatatlan történt volna kiborult asszonyába fojtotta a szót.

 

-Nem tudnám ezt a fél évet megbocsátani. Soha többé!

 

-Ennek a beszélgetésnek itt van vége. Mi mindent elmondtunk, amit szerettünk volna!

 

Pont a legérdekesebb résznél szakadt meg tehát a szappanopera. Mi meg csak ülünk és találgatunk, ugyan mi történhetett még az eddig elmondottakon felül, amit már maga az érintett is ennyire szégyell?

 


Vajon mi volt az a nagy titok? Persze akad itt egy, két lehetőség:


A vég és a kezdet



A házaspár egyik tagja sem titkolta, hogy mióta külön költöztek mindkettőjüknek volt már testi kapcsolata. Mindezt tették pusztán azért, mert úgy érezték ránk is tartoznak ezek a fontos információk.

.