Baukó Éva már egy ideje pedzegette, hogy a VV4 szépsége azért került be az Éjjel Nappal Budapest című napi sorozatba az RTL-en, mert sikerült eléggé közeli viszonyt kialakítania a rendezővel. Sokáig úgy hittük csak az irigység beszél belőle, mert neki ez idáig nem sikerült a tűz közelébe jutnia. Hihetetlen módon azonban tényleg igaz a hír. Olyannyira, hogy a férfi már el is vált Anikó kedvéért és nem is titkolják, hogy mi van közöttük.

 

 

A múlt hét végén egy visegrádi hotelben pihentem a családommal, amikor észrevettem, hogy az Éjjel-nappal Budapest szereplője, az egykori VV Anikó is ott fürdik a medencében. Ráadásul nem volt egyedül. Korábban olvastam róla, hogy Anikó a nála jóval idősebb főnökével jár, és amikor megláttam őket együtt, azonnal csináltam pár képet. Mindenki számára egyértelmű volt, hogy ők együtt vannak, hiszen el sem engedték egymást egész nap, folyamatosan együtt voltak, csókolóztak, és láthatóan nagyon jól érzeték magukat.

 

 

Az Anikónál sokkal idősebb férfi tényleg egy prominens személyiség a kereskedelmi csatornánál és amellett, hogy rendezi a sorozatot egyértelmű beleszólása is van személyi döntésekbe. Hogy melyik volt előbb a tyúk, vagy a tojás azt lehet találgatni, de sajnos a fentiek fényében egy picikét kétségbe kell vonnunk, hogy kizárólag Anikó színművészeti képességei voltak döntőek amikor szerepére kiválasztották.

 


 

Hol vannak már azok az idők, amikor Anikó meztelenül zuhanyozott, vagy a takaró alatt elégítette ki Szandikát. Ez ugyan a múlt, de mi azért nem felejtünk. Lássuk hát ezek mellett, hogyan kényeztette a protekciós lányt az RTL-es barátja a titokban készült szállodai felvételeken:


Többnyire nem sok ruhában kapták lencsevégre 


.

Egyébként a befolyásos férfi a volt feleségét is egy általa készített műsorban nézte ki. Úgy látszik ez szokása, ha párválasztásról van szó.

 

 

Harmincnégy éves voltam, amikor megnősültem. Elég rég­óta ismerem a feleségemet, még a Győzike-show-ban gyakornokoskodott.  

 

 

 Reméljük Anikó nem jár úgy mint elődje, vagy akár ő maga a sorozatban:

VV-Nádai Anikó szexel, majd repül

.

Anikó régebben egyáltalán nem csinált titkot belőle, hogy szexuálisan vannak problémái. Nevezetesen az, hogy a gyönyörű lány képtelen az orgazmusra. A férfiakat ez úgy látszik cseppet sem zavarja, ő pedig nagykanállal habzsolja a lehetséges hímeket, ami tényleg mintha jót tenne a karrierjének.