Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szorul a hurok Schobert Norberték körül

 

 

 

Derült égből villámcsapásként érte a házaspárt, hogy a hosszú évek óta forgalmazott DVD-k zenei anyagának jogdíjáért bejelentkeztek a tulajdonosok képviselői.

Mint ismeretes jelenlegi állás szerint úgy készítették fitnesz videókat, hogy a zenék jó részét mindenféle ellentételezés nélkül használták fel. Az észbekapó kiadók most közel 400 millió forintos számlát szeretnének benyújtani az egyébként is spórolós fitneszgurunak.

 

 

A család ott spórol, ahol tud:

Norbi luxusautói, többnyire német rendszámmal

 

 

 

Na innen kezd csak újra érdekes lenni az egész. Ugyanis nagyon kezd úgy tűnni, hogy ha Norbi bajban van egyszerűen elkezdi felháborodott cáfolatokkal bombázni a rajongóit és gyakorlatilag elvárja, hogy pusztán a bemondásai alapján a fehérből azonnal fekete legyen. Így volt ez amikor a saját oldalán leigénytelenezte azt a kommentelőt, aki sokallta az ezer forintos árat a töltött káposztájáért. Akkor kis idő elteltével, látva az elementáris felháborodást bejelentette, hogy nem ő írta a bejegyzést, egyszerűen valaki feltörte az oldalát.

 

Réka tornázik, nyilatkozik, vetkőzik. Jelen állapot szerint egyelőre csak az utolsóba nem lehet belekötni:

Rubint Réka mindent megmutat otthon és a stúdióban is

 

A mostani eset kapcsán is valami hasonló történik. A tények ellenére, két napja a Facebook oldalán és nyilatkozataiban is egyre másra bizonygatja, hogy igenis fizetett a zenék használatáért. Ez csak azért tűnik üzletileg és emberileg is öngyilkosságnak, mert azóta a megnevezett személyek, DJ-k sorozatban cáfolják, hogy bármilyen jogot engedményeztek volna Norbira.

 


Amikor a fertőzéses gyulladás miatt a kórházban haldokoltam....

Norbi cáfol, támad, megsértődik


 

Az összes Norbi-DVD eseté­ben én ezeket a szerzői jogokat megvásároltam. A forgatásokon a megvásárolt CD-ről szólt a zene, tehát itt a szerzői jogok az enyémek, a tornák után járó szerzői jog is az enyém. A legnevesebb szerzőkkel írattam a háttérzenéket a filmjeimhez, és kezemben a joglemondó nyilatkozatok, tehát maximum nekem kéne a jogdíjakért várakoznom, mivel megvásároltam az aláfestést. Kiktől? A legjobbaktól. Sterbinszky Karcsi, Náksi Attila, Hauber Zsolti és sorolhatnám.

 

(Schobert Norbert

 

Semmiféle joglemondó nyilatkozatot nem írtam alá, már csak azért sem, mert nem én vagyok a dalok tulajdonosa. Úgy indult a közös együttműködés, hogy szabadtéri fellépéseikhez készítettem egy mixet különböző felvételekből. Arról meg pláne nem beszéltünk, hogy hanganyagot úgy adok át neki, hogy azt kereskedelmi forgalomba hozza. Igaz felmerült, hogy ez a zenei anyag esetleg később egy hazai kiadó égisze alatt megjelenik, ezért én akkor jeleztem neki, hogy le kell jogosítani a zenéket.

 

(DJ. Sterbinszky)

Ez a barát sem akar hallani a hivatkozott megállapodásokról. Sterbinszky szerint egyértelműen butaság, amire Norbi hivatkozik. Persze ő nem mondhatja, hogy valami annyira bűzlik a magyarázkodás körül, hogy az már köztisztasági probléma.

 

 

Segítettem Norbinak a kiadóval felvenni a kapcsolatot, azonban a folyamat a megjelenés előtt megszakadt. Utána nem tudtam beszélni Norbival, így akkor még nem tudtam, hogy a zenei anyag rákerült az egyik DVD-re. Később újra összefutottunk, készítettem neki egy mixet baráti alapon, semmilyen kötelezettséget nem vállalva. Elküldtem neki a tracklistát, és többször is jeleztem nekik, hogy meg le kell jogosítani a zenéket. Még a kiadó leszervezésében is segítettem neki, de itt megint elakadt a szál. Próbáltam vele beszélni, de újfent nem értem el, később azonban találkoztam a megjelent DVD-vel, amellyel nem is foglalkoztam, mert a jogdíjak és a jogosítási procedúrák nem rám tartoznak. A mostani posztja előtt ezért is állok értetlenül. Egyértelműen butaság az egész, hiszen nem írtam alá semmit.

 

(DJ. Sterbinszky)

 

 

Soha nem kaptam pénzt sem Rubint Rékától, sem Schobert Norberttől a háttérben hallható mix elkészítéséért. Igaz, nem is kértem, hiszen másról szólt a baráti megállapodásunk. Azonban a mixeken túl több saját dalom is szerepelt a DVD-ken, amelyek után azt gondoltam, kapok jogdíjat, de tévedtem.

 

(Hamvai PG)

 

 

Persze ez elsősorban jogi és rendőrségi ügy lesz. Ugyanis ha Schoberték nem fizetnek, akkor a kiadók bizony megteszik a szükséges lépéseket.

 

Bízunk abban, hogy ezt a vitát rendezhetjük egymás között - bár sok múlik az ő hozzáállásukon -, de amennyiben nem sikerül, akkor vagy polgári peres úton követeljük a meg nem fizetett jogdíjakat, vagy feljelentést is teszünk az illetékes hatóságnál. Akkor viszont Norbiék tette már bűncselekménynek minősül, amit a hatályos törvények kettőtől kilenc évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatnak. Norbiék éveken keresztül engedélyek hiányában forgalmazták a DVD-ket, ami a szerzői jog súlyos megsértése, és a büntető törvénykönyvbe ütközik.

 

Nem ez az első és talán nem is az utolsó eset, amikor a házaspár saját maga alatt vágja a fát:

Norbi és Réka a saját imidzsüket rongálják

 

Norbi viszont továbbra is mélyen fel van háborodva. Először is minek kellett egyáltalán a sajtót belevonni ebbe az egészbe? Aztán meg ő annyi mindent adott már e szegény nemzetnek, azon miért nem csámcsog soha senki?! Végül de nem utolsó sorban kissé sértődöttnek is tűnik. Elvégre a kicsinyeskedés helyett a hivatal talán jobban tenné, ha  az ő kiadványainak másolása ellen lépne fel, vagy  az Update márkanév tisztasága felett őrködne.

 

Mindig azt bántják, aki gürcöl a tömegek érdekében. Kegyetlen ez a világ!

2 Tovább

Megfenyegették a szexmániás úszónőt

 

 

 

Ha valaki véletlenül nem lenne tisztában az előzményekkel, annyit érdemes tudni, hogy van nálunk egy pályafutását nemrégen befejezett úszónő, aki saját bevallása szerint annyi sportoló társával feküdt le, hogy megszámlálni is képtelen.

Ez lenne a kisebbik baj, de mielőtt teljesen elfelednék az emberek, megírta memoárjait, amiben jól beazonosíthatóan megjelenik jó néhány ismert sportoló, akik kivétel nélkül azért kerültek be a nagy műbe, mert néhány percre magukévá tették a hölgyet.

 

Ráadásul az egyik szőke és nős sztárvízilabdásnak fel is rója, hogy mindössze 6 percig bírta a menetet, sőt mi több ez idő alatt meg sem csókolta és pillanatok alatt elsült, mint a nagyágyú.

 

 

Te minek nevezel egy hatperces menetet? Egy olyan pasival, akit bálványozott az ország, a vízilabda-válogatott sztárja volt, egyik a sok közül. Szöszke fürtök, angyalarc, s mellé persze komoly kapcsolat, feleség, kisgyerek. De ez sem zavarta őt. Ez sem gátolta meg abban, hogy ott bent a sötétben, ahol ketten maradtunk, mert úgy alakítottuk, úgy akartuk, jól megkefélt.

Illetve… Mondom, hat percig tartott. A mocskos szemét eközben meg sem akart csókolni. Csak a kielégülésre hajtott, a spriccelésre, a saját örömére, és úgy tekintett rám, mint egy szajhára, aki örüljön annak is, hogy a farkát a szájába veheti.”

 

Ott a gond, hogy a leírás tulajdonképpen egyetlen egy emberre illik a csapatban. Így annak ellenére, hogy nevek nem hangzanak el, mostanra egy ország kuncog a bálvány állítólagos teljesítményén.

 

Akinek nem inge ne vegye magára- tartja a mondás. Csakhogy az az illető, akire tökéletesen ráillik a jellemzés nem tudott magának parancsolni és őrjöngve hívta fel Szepesi Nikolettet a bővérű úszólányt, hogy azonnal törölje a könyvéből a róla szóló részt.

 

Szombaton felhívott egy pasi, aki úgy gondolja, hogy róla szól az egyik történet. Okoskodott, követelőzött, mondta a magáét, sőt még a feleségének is átadta a telefont.

 

 

Egyelőre nem világos, hogy min is háborodott fel a sztárvízilabdás. A szexuális képességeinek ilyen mértékű lefitymálásán, vagy azért, mert meglehetősen kínosan érintette odahaza, hogy ha csak 6 percre is, de a feleségén kívül más hölgynek is kölcsönadta kedvenc játékszerét.

 

Vajon ki is lehet a titokzatos szőke, gyorslövetű vizilabdás?

Szűkítsük a kört:



Mi csak a kiváncsiságtól égünk

 


Röhejes az egész, én egyből jeleztem, nem értem, miért vette magára azokat a mondatokat, ő viszont – úgy, hogy mellette ült a neje – nem tágított, perrel fenyegetett, mert neki meggyőződése, hogy róla írtam ezeket a sorokat. A fejemhez vágta, hogy ideje lenne felnőnöm és követelte, hogy húzzam ki az ominózus részt. Azt feleltem neki, hogy majd én eldöntöm, mit csinálok. Erre azt válaszolta: márpedig jobban teszem, ha megfogadom a tanácsát, különben nagy balhé lesz. Azóta is hívott párszor, de többet már nem vettem fel neki a telefont. Az elmúlt hetekben kaptam hideget-meleget, de hiába, pontosan tudom, mit csinálok. Ha kell, meg tudom védeni magam, akár a bíróságon is.

 

A kiadó elzárkózik attól, hogy bármilyen változtatást eszközöljön a botránykönyvön, ami már amúgy is a nyomdában van. A hamarosan megjelenő memoárok tartogatnak még jó néhány meglepetést. A könnyen kapható lány ugyanis egyáltalán nem titkolja el, hányan, milyen pozícióban és gyakorisággal tették magukévá az idők folyamán.

 

 

"Szex, mint az élet értelme. Sok férfival volt dolgom, sokan megb…tak, és voltak, akiket én tettem magamévá."

 

 

Nikolett hajlandósága mindig is megvolt arra, hogy a nagyvilág elé tárja bájait, számtalan felvétel örökitette már meg izmos  testét


Niki szeret meztelenkedni, akkor is, ha éppen nem lesz szex belőle

 

 

_

 

 

0 Tovább

Tömegek "imádják" Bálint Antónia fenekét

 

 

 

 

 

Néhány napja még azzal volt tele a sajtó, hogy szegény Toncsi kapott hevet-havat, amikor cérnatangás fenekéről készült fotóit feltette az internetre. Az akkori kegyetlen kritizálók szerint egyáltalán nem volt ildomos az ötödik x-ben járó anyukától, hogy cserfes tiniként posztolja hátsó felét egy kis dicséret reményében. A komoly kritikák hatására törölte is később a képeket és azok már csak mentett helyeken lelhetőek fel.

 

Ebből a helyzetből a Bors el tudta hitetni szegény nővel, hogy a cikkükre és a sokak által nevetségesnek ítélt fotókra kattintó százezer olvasó imádja szexi idomait. A megzavarodott, volt szépségkirálynőt addig heccelték, amíg az hajlandó volt a hízelgések hatására újra levetkőzni a fotósuknak, hogy még egy cikket ki lehessen sajtolni a remek sztoriból.

Antónia 44 éves feneke, ami nem jött be a rajongóknak, de van itt még más is

Bálint Antónia 43 évesen újra levetkőzött

Ráadásul Toncsi úgy látszik sohasem tanul. A múltkori komment vihar nem volt elegendő neki. Néhány órája ismét elkezdte a melleit fotózni és az eredményt posztolni. A Bors sem akar lemaradni, ők meg azokat a képeket mutatják be, ahol a bebolondított hölgy egy falatnyi bikiniben mórikálja magát az állítólagos százezres rajongótábor követelésére.

 

Lássuk, hát milyen mit milyen fotókra lehetett rávenni Antóniát a százezres rajongótáborra való hivatkozással. De megnézhetjük azt is, hogy felbátorodott hölgy milyen képeket kezdett újra posztolni magáról:

A Bors szerint százezrek kérték ezeket a fotókat
 

Kiszel Tünde lassan tényleg ideje nyugdíjba vonuljon. Úgy látszik megvan már a tökéletes utódja.

   Bálint Antónia titkos sztriptíz videója




2 Tovább

Óriási pénzeket nyúltak le Norbiék

 

Az Update atyja és izmos felesége valami nagyon csúnyába gyalogoltak bele. Ráadásul Norbi volt rendőrként kerülhet nagyon hamar összeütközésbe volt kollégáival. Na de mi is történt, ami miatt egyáltalán egy lapon lehet említeni a patinás Schobert nevet egy köztörvényes bűncselekménnyel?

 

 

A házaspár a reformélelmiszerek egyre jobban menő forgalmazása mellett folyamatosan készítette fitneszvideóit. Sőt mondhatjuk, hogy tulajdonképpen az itt elért sikerei alapozták meg később az üzleti felemelkedését is a családnak.

 

A kezdetektől gyártották is a videókat szépen, sorban. Együtt és külön-külön is, változó minőségben. Néha minimalistán, néha kifejezetten egzotikus környezetben. Egy volt csak közös bennük: a tornagyakorlatok alatt mindig remek talpalávalók szóltak, különböző szerzők szerzeményeiből.

Illetve volt még egy közös a kiadványokban: kivétel nélkül megspórolták rajtuk az élelmes alkotók a zenék után fizetendő jogdíjakat. Gyakorlatilag teljes mértékben a húsz évvel ezelőtti állapotok szerint jártak el. Amely zenéről úgy ítélték meg, hogy jól lehet rá ugrálni azt gond nélkül  felhasználták a DVD-iken. Ez még a 2000-res évek tájékán viszonylag könnyen is ment. Norbiék nem érezték úgy, hogy fizetniük kellene az ilyesmiért, de sokan tették ezt akkoriban. Abban az időben így mentek a dolgok. Csakhogy a mostanra milliárdos bevételekkel rendelkező Schobert család azóta is úgy véli, hogy a szerzői jog csak is akkor érvényes, ha az ő kiadványainak másolása ellen kell fellépni, vagy a hivatalnak az Update márkanév tisztasága felett kell őrködnie

Így aztán jelenlegi állapot szerint úgy néz ki, hogy összességében közel 400 millió forintot felejtettek el befizetni ez ügyből kifolyólag

 

A család ott spórol, ahol tud:


Norbi luxusautói, többnyire német rendszámmal

.

Az illetékes hatóság sem áll persze a hivatása magaslatán, mert csupán egy véletlen folytán jöttek rá mostanában, hogy mekkora pénztől estek el az évek folyamán.

 

 

Egyik nap a kedvesem épp egy Rubint Réka DVD-re tornázott, amelyen a saját dalaimat hallottam viszont. Annyira meglepődtem rajta, hogy rögtön elővettem a jogdíjelszámolást, ugyanis nem emlékeztem rá, hogy engedélyt kértek volna a zeneszámok használatáért. Ezután több DVD-jüket is megvettem, hogy meghallgassam az edzések alatt futó dalokat, amelyek szintén ismerősen csengtek, így hamar kiderült számomra, hogy semelyik Rubint Réka, illetve Schobert Norbi DVD nincs lejelentve az Artistjus szerzői jogvédő szervezet rendszerében.

 

 

A felfedezés első sokkja után először finoman igyekeztek figyelmeztetni a fitneszgurut fizetési kötelezettségére, de az a hírek szerint nem éppen kultúráltan küldte el őket melegebb éghajlatra. Ezzel viszont csak azt érte el, hogy a megkárosított kiadók rögtön szövetségre léptek egymással és most közösen szándékoznak behajtani a közel félmilliárdos összeget.

 

Norbi enyhén szólva nem reagált jól, ezért kötelességemnek éreztem, hogy értesítsem a többi kiadót. Megkérdeztem, hogy hozzájuk érkezett-e a Schoberték felől megkeresés a zenék engedélyével kapcsolatban, de nemleges választ kaptam. Ezután ők is tájékozódtak az ügyben, és számukra is világossá vált, hogy rengeteg pénzzel károsították meg őket, majd összefogva megtették az első lépéseket.  

 

Bízunk abban, hogy ezt a vitát rendezhetjük egymás között - bár sok múlik az ő hozzáállásukon -, de amennyiben nem sikerül, akkor vagy polgári peres úton követeljük a meg nem fizetett jogdíjakat, vagy feljelentést is teszünk az illetékes hatóságnál. Akkor viszont Norbiék tette már bűncselekménynek minősül, amit a hatályos törvények kettőtől kilenc évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatnak. Norbiék éveken keresztül engedélyek hiányában forgalmazták a DVD-ket, ami a szerzői jog súlyos megsértése, és a büntető törvénykönyvbe ütközik.

 

Schobert Norbert egyelőre nem nyilatkozik az ügyben. Azt viszont tudjuk, hogy szereti hangsúlyozni mennyire a semmiből építették fel a cégüket. Így persze már érthető is az egész történet. Elvégre a semmiből nem lehet még jogdíjat sem fizetni.

.

Az alábbiakban láthatunk részletet a jogsértő DVD-kből, de Réka azt is elmondja mi a probléma Norbival az ágyban. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor bárki megcsodálhatja meztelen testét is:

 

Rubint Réka mindent megmutat otthon és a stúdióban is 

.

A hoppon maradt hivatal persze törekedne a megegyezésre. Vélhetően azért, mert a folyamatos jogsértések egy jó része elévült, tehát ezeket már nehéz lenne behajtani. Az azonban biztos, hogy alakuljon bárhogyan is ez a történet Norbiék reputációján mindig is lesz egy kicsi foltocska a továbbiakban.

.

A komoly reklámok ellenére Norbiék néha jobb lenne, ha csendben maradnának:


Norbi és Réka a saját imidzsüket rongálják

.

.

 További hasonló cikkek: 

Igazi tahó-e Update Norbi?

Norbi már megint német rendszámmal jár

Ebből (is) élnek jól Schobert Norbiék

0 Tovább

Szikora most nem pornózó gidát keres

 

 

"Az életem a tánc. Emiatt iskolába sem tudtam rendesen járni, magántanuló vagyok, jövőre érettségizem..."

 (Az előző gida)

 

Szikora Róbert 30 éves együttesében számtalan fiatal lány megfordult már. A gidaság intézményét nehéz ugyan pontosan meghatározni, de a lényeg az, az R-GO-ban is mint más zenekaroknál, hogy kívánatos testű, szép arcú teremtések emeljék az előadók fényét a színpadon. Jó néhány zenei formációban ezzel együtt jár a háttértáncosok másmilyen értelemben vett foglalkoztatása is. Robi azonban mindig is kifejezett figyelmet fordított arra, hogy még csak véletlenül se  senki hátsó gondolatokat a fejében, ha rá, vagy egyik-másik gidácskára tekint.

 

Most, hogy üresedés van az együttesnél gida fronton, ismét előtérbe kerültek az elvárások. Legyen szexi, tudjon remekül táncolni, de ne legyen erkölcstelen. A harmadik kitétel külön hangsúlyozására azért került sor, mert az előző lányok közül bizony a gondos válogatás ellenére is akadt olyan, aki titokban pornófilmet forgatott, vagy már 17 évesen fotózták meztelenül a Playboy számára. Emiatt később rendőrségi eljárás is indult.

 

Egy erkölcsös gida félrecsúszásai

 

A felajzott tinilányok most sem okoztak csalódást a veterán énekesnek. A meghirdetett állásra szép számmal jelentkeztek is az érdeklődő táncoslábú szexbombák. Elmondásuk szerint a feltételeknek tökéletesen megfelelnek. Erkölcsösek, remekül táncolnak, idomaik pedig olyanok, mintha egy elszabadult fantáziájú rajzoló alkotta volna őket. Többségük ráadásul még annak a ki nem mondott feltételnek is megfelel, ami, ha nem is elvárás, de mindenképpen előny. Nevesen: nem kell az átlagos IQ szintet nagyon magasról súrolni. Most persze viccelődhetnénk is: hogy ha egy 20 éves lánynak bomba teste van és remekül tud táncolni, akkor egyáltalán mi szüksége van arra, hogy a posztgraduális képzéseken vegyen részt a legszebb éveiben? Elvégre gidának lenni már egy olyan foglalkozásnak számit, amitől eltátják a szájukat az irigy barátnők.

 

Jelenleg telefonmarketinges vagyok, de ebből a fizetésből nem lehet megélni. Eddig nem igazán kezdtem semmit a szépségemmel, de most végre megtettem az első lépést.

 Lássuk milyen lányok kellenek gidának!



Robit persze szeretjük. Igaz talán már egy cseppet idősnek tűnik ehhez a cukrosbácsis, csöpögő gidázáshoz, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Amióta 10 millióért elvállalta a következő X-Faktor egyik mentorának szerepét folyamatosan a képernyőn van, de az együttesének tagjai mégsem boldogak ettől. Ugyanis számtalan fellépésüket le kell majd mondaniuk az adások miatt, ami jelentős anyagi veszteség a többieknek. A gidácskák véleményére persze senki sem kíváncsi…

0 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek