Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elbukta Alekosz a nyereménylakását

  Fotók: Cser Dániel

 

 

Tegnap esőfokon a bíróság felemás ítélete szerint, Alekosz miután két valóságshowban is szerepelt az RTL-en, szerződést szegett azzal, hogy Hajdú Péter csábításának eleget téve megpróbálta görögös sármjával megmenteni a haldokló Összeesküvőket a TV2-n. A két géniusz szövetsége olyannyira nem jött be, hogy éppen csak, hogy sikerült a teljes kimúlás előtt befejezni a párkereső műsort.

 

A jelenlegi állapot szerint az autóját és a hat hónapig folyósított egy-egy milliót megtarthatja Alekosz, de bizony az árulása miatt nem mehet nyaralni és a dédelgetett lakását is vissza kell adnia a korábbi csatornájának, amelynek vezetősége rendkívül elégedett az eredménnyel.

 

A bíróság talán azt is figyelembe vette a döntésekor, hogy egyáltalán minek is lakás egy olyan felnőtt férfinak, aki még mindig a szüleivel lakik, barátnője társaságában. De persze a háttérben az is állhat, hogy az RTL könyvelőinek ötlete nyomán a kocsit is, mint a fizetésének egy részét folyósították a görögnek, így azt meglehetősen nehéz lenne visszaigényelni.

Az alperes egyáltalán nem számított erre a döntésre mindvégig biztos volt a győzelmében, sőt eleinte még azt sem tartotta elképzelhetőnek, hogy birósági szakba jusson az ügy. Az ítélethirdetés után adott interjúiban viszont már meglepően meggyötörtté vált, a víz gyakorlatilag literszám folyt az arcáról, amikor igyekezett megmagyarázni, mennyire képtelen döntés született.

 

Vissza kell adnom a lakást. Nem tudom igazából, hogy számítottam-e rá. Ez még csak elsőfokú ítélet, egyelőre nem jogerős. 15 napunk van arra, hogy eldöntsük az ügyvédemmel, fellebbezünk-e. Megmondom őszintén, a tárgyalás felére nem is emlékszem, olyan fokozott lelkiállapotban voltam. Ez egy 35 milliós per volt, a bíró azt mondta, hogy a pernyertes nyert 20 milliót, vagyis a lakást, a vesztes, vagyis én 15 milliót.

 

Közvetlen a tárgyalás után kapták el a vesztest, aki láthatólag sokkban volt az ítélet hallatán. Ha valamit nem szeret Alek, hát pénzt kiadni:


Alekoszt lenyomta az RTL

Még lesznek további megbeszélések az ügyben. Van olyan vélemény, hogy megfelelő ez az ítélet, és olyan is, amely szerint nem. Engem meglepett, hogy a lakásra éleződött ki a kérdés, a kocsiról, a pénzről nem is beszéltünk. Egyértelmű már, hogy a lakást szeretnék visszavenni tőlem, most, hogy már tudom, mire megy ki a játék, nekem is át kell gondolni a stratégiámat. A következő napokban döntünk a fellebbezésről.

Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor élő adásban csodálhattuk, hogyan teszi magáévá az érte epekedő szépségeket:

Alekosz dicsőséges ágyjelenetei

Az más kérdés, hogy állítólag a TV2 jótállt minden jövőbeli veszteségért. Vagyis vállalta, hogy egy esetleges elmarasztaló ítélet esetén fizet Alekosz helyett. Így most úgy tűnik, hogy Hajdú Péter zseniális húzása nem csak, hogy jelentős kárt okozott a csatornájának, hanem ismét felmerül a szokásos kérdés, hogy vajon milyen műsort készítenének a Frizbiben, ha nem lenne a konkurenciának időről időre meginterjúvolható celebje.

Legutoljára éppen VV Éva, VV Béci és Pongó volt a műsorvezető partnere, ami ismét egy kiemelkedő szegénységi bizonyítvány és a szégyenérzet legteljesebb hiánya volt a producerek részéről. Azt a poént azért nyugtáznunk kell, hogy Hajdú nem hagyta ki a lehetőséget és megszondáztatta Baukó Évát, aki mit tesz a véletlen különös módon sikerrel átment a teszten. Az persze fel sem merül bennünk, hogy előre szóltak neki, így a büfében kihagyta a szokásos bátorító féldecit.

 

3 Tovább

Norbi már megint német rendszámmal jár

 Bréking!

 

 

Néhány éve már egyszer kikérte magának a vegzálást, amikor megkérdezték ugyan milyen okból kifolyólag van a 32 milliós Audiján német rendszám, csak nem az a néhány milliócska hiányozna a családi kasszából, amit a kapcsolódó adók miatt elvesztene?

Akkor a magyarázat szerint az egyik német partnercége nevén volt az autó és így szerinte teljesen jogosan hajtotta azt Budapest utcáin.

 

Tegnap délután egy gyorskezű fotósnak köszönhetően egy Ferrari 458-ban kapták lencsevégre, amin mit tesz Isten szintén egy német rendszám van. A fotós elmondása szerint, amikor a vezető meglátta, hogy fotózzák az autó villámsebesen gyorsítva igyekezett minél hamarabb kikerülni a látószögből. Ennek ellenére nagyon is jól látszik, hogy ki vezeti az autót. Megkérdeztük Norbit, hogy milyen viszony fűzi a német rendszámú autóhoz és, hogy van-e neki egyáltalán magyar felségjelzésű saját nevén lévő járműve a garázsban? Várjuk a választ.

 

Norbi megint külföldi rendszámú autót hajt. a lesi fotón eléggé jól látszik mennyire nincs elragadtatva, a felé irányított fényképezőgéptől. Néhány másodperc és már csak a szuper autó feneke látszik:


Norbi luxusautói, többnyire német rendszámmal 

További finomságok:


Egyszerűen látni kell, amikor Norbi és Réka lelátogat a szigetfesztiválra. Updateről ezúttal szó sem esik. Másról annál inkább...


Norbi és Réka a saját imidzsüket rongálják


 További hasonló cikk: 

Igazi tahó-e Update Norbi?

-----

3 Tovább

Gyilkos vadászik Hajdú Péterre

 

Puzsér Róbert azt írta ki pár hete a Facebook oldalára, hogy az idei évet a műsorvezető elleni mentális harcnak szenteli, mert szeretné eltávolítani a közéletből a bulvárműfaj rákfenéjét.

Nem éppen ő az egyetlen, akinek ambivalens érzései támadnak, amikor napi szinten értesül a Hajdú család életének apró mozzanatairól. Persze mindenki a maga módján fejezi ki érzéseit, amíg a hadjárat csupán verbális fegyverzetben zajlik nincs is nagy baj.

 

Tegnap azonban született egy újabb bejegyzés egy ez idáig teljesen ismeretlen fiatalembertől is. Az Árpád-sávos lobogóba öltözött, magát nemzeti érzelmű Rambónak aposztrofáló felháborodott néző egész egyszerűen a Frizbi oldalán üzent Hajdú Péternek.

Persze ő megszokhatta már, hogy ha kinyitja a laptopját, akkor az egy eltört főnyomócső módjára önti ki magából az anyázós kommenteket, éppen ezért nem is nagyon veszi fel az ilyesmit. A mostani eset viszont egészen más. A nevét és teljes identitását vállaló egyén egész egyszerűen bejelentette, hogy záros határidőn belül kivégzi a TV2 sztárját. Okait nem részletezi teljes egészében, de adatlapját áttanulmányozva sok kétség nem marad nézeteit illetően.

 

„Az ország szégyene vagy, te szar!! Majd ha kést fogok a nyakadhoz, akkor arcoskodj!! Meghalsz!!!

 

Péter most az egyszer tényleg megijedt miután megmutatták neki a beírást. Mint mondja egyáltalán nem ijedős fiú ő, de ez már sok. Megszokta és olyan dózisban kapja a kritikát, hogy gyakorlatilag immunissá vált velük szemben, de most az egyszer tényleg inába szállt a bátorsága és azon nyomban meg is teszi a rendőrségi feljelentést a rá vadászó polgártársával szemben.

 

 

Mivel a gyilkos indulatait nem titkoló férfi az adatait hasonló nyíltsággal kezeli, ezért mi is megmutathatjuk a veszélyes képét és magát a fenyegetést is:


Ez a fickó nézte ki magának Hajdú Pétert


„Nem vagyok egy ijedős fiú, de azt gondolom, a sajtónak és minden jóérzésű embernek kötelessége a legkeményebben fellépni az ilyen deviáns alakokkal szemben. Ha képes ismeretlenül halálosan megfenyegetni egy embert, mit tesz azokkal szemben, akik valóban megbántották vagy megsértették. Természetesen én magam is megteszem a szükséges jogi lépéseket az ügyben”

 

 

Jobb félni, mint megijedni. Annál is inkább, mert a fenyegető ars poeticája sem hagy sok kétséget afelől, hogy ha tehetné nem csak Hajdúval számolna le gyorsan és alaposan.

 

„Addig nem fog győzni a szabadság ügye, amíg a Magyar Nemzet saját áruló, korcs ivadékának hulláiból olyan hegyet nem rak, mint a Mátra, s a döghalom tetején az utolsó áruló apát a saját fia le nem nyakazza.”

 

 

Nehéz megmondani, hogy melyik riportja váltotta ki ezt a fokú ellenérzést a fenyegetőből. De lényeg az, hogy valamikor ezek szerint arcoskodott. Legutoljára Hada Renáta volt az, akivel kicsit összetűzésbe került a műsorában. A hölgy ugye az a jelenség, akit a megjelenő könyve kapcsán végigházalta a teljes magyar médiát, a Fábry Sándor szeretőjeként eltöltött borzalmas évekkel. Amikor Hajdú egyéb értékelhető történés híján erről a sztoriról kérdezte a hölgy felháborodottan utasította el, hogy a bugyijában turkáljanak. Ez persze amúgy sem lenne könnyű feladat, mert mostanában sokkal többet látni őt alsónemű nélkül, mint felöltözve.

 

„Megbeszéltük, hogy nem ezért jövök. Nem arról írtam alá, hogy a bugyogómban turkálj..”

 

Talán az lehetett a riporter bűne, hogy nem a Playboyban megjelent teljesen meztelen fotóiról kérdezte a hölgyet, ami tényleg bűnös hanyagság volt, tekintve az elkészült anyag mélyen kitárulkozó jellegét. Ha a fenyegető komment születésének idejét vesszük alapul egyáltalán nem kizárt, hogy a felbőszült férfi túlzottan is szívén viseli Renáta sorsát, aki nem is titkolja, hogy a nyulas magazinban megjelent portfoliótól is várja sorsa jobbra fordulását.

"Most már remélem, hogy helyrejövök, mert egyelőre tömöm be a lyukakat..."

 

Nincs miben turkálni, Hada Renáta bugyi nélkül. De természetesen megtekinthető a riport is, amit Péter már lehet, hogy bán azóta:

Hajdú és Hada csatája

Persze bármi más is motiválhatta a fenyegetőt, aki lehet szimplán csak egy idióta, hogy teljes arccal és névvel, megöléssel fenyeget egy közszereplőt. A feljelentés már azóta biztosan iktatva van ellene. Hajdú Pétert és a népszerűség iránti vágyait ismerve azonban a játszma még biztosan nincsen befejezve. Tőle simán el tudjuk képzelni, hogy a következő adásban már a rá pályázó férfival fog kedélyesen elcsevegni egy lehetséges gyilkosság elkövetésének profi kivitelezéséről.

 

 

 

3 Tovább

Nem kizárt, hogy újra részegen vezessek

 

 

 

Két évig vannak még biztonságban az utakon közlekedők. Stohl András ugyanis ez idő után kapja majd vissza az ittasan okozott baleset miatt bevont jogosítványát. Magával a visszaadással nem is lenne akkora baj, ha egyszer a bíróság emígyen döntött, de a színész már most nem zárja ki, hogy ha elkapja a gépszíj, akkor újra ittasan ül majd a volánhoz akár csak korábban.

 

 

Két év múlva visszakapom a jogosítványomat, de nincs arra biztosíték, hogy soha többet nem követem el ezt a hibát. Hiszen azon az estén is önző voltam, és csak arra gondoltam, hogy jól akarom magam érezni. Persze megígérhetem, hogy nem fordul ez többet elő, mert ezt várja a társadalom, de én már ezt a legelső balesetemnél is megtettem. Amikor eltörtek a bordáim, négy hónapig kómában feküdtem, és gégemetszést kellett végrehajtani az orvosoknak, akkor mindent megígértem, de tíz évre rá megint belém bújt a kisördög, s azt gondoltam, ez még belefér.

 

 

Amit a baleset után átéltem, nem tudom semmihez sem hasonlítani, annyira megviselt. A legnagyobb baj az volt, hogy nem ez volt az első eset, hogy így ültem autóba. Ha belém bújik a kisördög, nem bírok magammal, és én tényleg addig jártam a kútra, amíg el nem tört a korsó.

 




Őszinteség mindenek felett avagy lehet-e gyalogosra íjjal vadászni?




Az információ úgy teljes, ha azt is elmondjuk, hogy az őszinte színész fegyvertartási engedélyét is bevonták, így bár elméletben vadászhatna, de nincs neki mivel. Persze a magyar ember mindig is a ravaszságáról volt híres. Ezért Buci beiratkozott egy íjász tanfolyamra, hogy hivatalosan és teljesen legálisan addig is vadászhasson, amíg a fránya puskát újra a kezébe foghatja.

 

Lehengerlő élmény, amikor az ember járja a holdfényes téli erdőt, és csillog a szűz hó a fák között. Aztán egyszer csak felbukkan egy szarvas, na, az elmondhatatlan, ezt mindenkinek át kellene élni.

 

Micsoda figyelmetlenség! Miért nem volt a bírónak annyi esze, hogy erre a lehetőségre is gondoljon, sebaj, majd legközelebb!

3 Tovább

Vetkőzve bánja a pornózást Kelemen Anna

 

 

 

Újra levetkőzött az egykori botrányhősnő, igaz ezúttal hivatalosan már nem annyira öncélúan, mint azt eddig megszokhattuk tőle. A jobb napokat látott playmate az állatok védelmében dobta le ruháit és fedte fel jól ismert testét.

 

 

Kicsit szomorúan veszi tudomásul, hogy a régi jó világnak már csak az emléke van meg. A tévéműsorokba már nem hívják, mert szerinte annyira szókimondó, amit a jelenlegi vezetőség nem tolerál egyik csatornánál sem. Menne persze ő, ha lenne igény rá, mert továbbra is szereti megmutatni magát, de elfogadja, hogy valamiért egy olyan kép alakult ki róla, ami inkább Staller Ilonára hajaz mint egy matematika professzorra. De ha lenne munka, akkor sem adná a nevét holmi butuska csacsogó műsorokhoz. Ennél már azért fejlettebb lett. Eléggé nagy baj így is, hogy az emberek nagy részének egyből a pornófilmjei esnek le, ha a neve valahol szóba kerül.

 

Hülye volt, hogy egyáltalán elvállalta a munkát, de hát hibáiból tanul az ember. Ráadásul a filmekért szakított nagy pénzek jelentős hányadát nem is látta, mert azok a készítők zsebében landoltak. Csúnya világ ez, ahol még a pornófilmek szereplőit is lehúzzák. (Talán ezért is kényszerült szegény lány arra, hogy különböző online hirdetési felületeken kínálja szexuális szolgáltatásait potom 40 ezer forintért óránként. Szerk.)

 

 

Az alábbi összeállításban beletekinthetünk Annácska pályafutásának filmre vett állomásaiba. Amikor még ment a szekér és amikor már erősen tolni kellett. (főleg hátulról...)

Kelemen Anna a kezdetektől a végig

Az állatvédőket azóta szereti különösen, amióta elaltattatta Zeusz névre hallgató kutyáját, ami miatt folyamatos támadásokat kapott az ilyen szervezetektől. Valahogy mégis később helyreállt a béke és Annácska végül is egyik fő életcéljául tűzte ki, hogy segítse az elesett állatokat.

 

 

Köszönjük Kelemen Annának, hogy elmondta a véleményét a továbbra is folyó kegyetlen állatkísérletek ellen a sajtó több képviselőjének! Vegetáriánus és óriási állatbarát lévén hiteles arca lett a kampányunknak, melyet kissé átformálva mutatunk be hamarosan!

Nem tűrjük a manipulációt, attól, hogy a "Nagyok" belefáradtak a küzdelembe, mi felgöngyölítjük az EU tömegmanipulációját!

Harcra készen állunk!


Majdnem meztelenül tiltakozik az állatkísérletek ellen Kelemen Anna, aki miért is ne lehetne hiteles arca a kampánynak attól a kis kilengésétől függetlenül. Vetkőzni szeret, a kutya meg harapós volt, ezért vesznie kellett. Itt az ideje új életet kezdeni, jelentsen ez bármit is.

 

4 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek