Elszakadt egy cérna, és olyan helyzetbe kerültem, amelyből abban a pillanatban úgy éreztem, nincs kiút.

 

(Nóci, miután kijózanodott)

 

 

Azt mondja Nóci, hogy súlyos válságba jutott az élete és ezért aludt el meglepetésszerűen az M0-ás közepén. Nem tagadja ő, hogy kicsit mélyebben nézett a pohár fenekére, mielőtt beült az autójába, de több információval nem tud szolgálni, mert totális filmszakadása van. Pedig annak az autósnak lehetett volna igencsak komoly magánéleti problémája, amelyik szerencsétlenségére éppen akkor siet hazafelé, amikor a VV egykori műsorvezetője a belső sávban kívánta egy kicsit álomra hajtani a szőke fejecskéjét.

 

Mostanában összecsaptak a fejem felett a hullámok, úgy gondoltam, nincs más megoldás, kicsit ki akartam ereszteni a gőzt, elfelejteni a problémákat. Persze tudom, hogy ez egyáltalán nem mentség arra, hogy ittasan ültem a volán mögé. Hatalmas szerencse, hogy nem történt baleset, ezerszer átgondoltam, mi lett volna, ha valaki ott fentről nem vigyáz rám ennyire. És talán pontosan ennek köszönhetőn megpróbálom ebből az irányból megközelíteni a problémát, kaptam egy újabb esélyt. Magam mögött kell hagyni a múltat, mindazt, ami idáig vezetett, és tiszta lappal indulni.

 

Nóci az egykor ünnepelt szexbomba tényleg nem panaszkodhatott korábban. Meztelen testét számtalan jobbnál jobb felvételen örökitették meg, miközben elhalmozták a jobbnál jobb állásajánlatokkal. Mintha csak egy furcsa fátum üldözné az egykor volt ValóVilág-os műsorvezetőket. Mindannyian tudjuk milyen módon végződött Sthol András kalandja, aki szintén úgy próbált meg autót vezetni, hogy arra a legkevésbé sem volt alkalmas. Amelyikünk vezetett már autót, vagy ivott picit többet a kelleténél, abban azért biztosan felvetődik a kérdés: ugyan mennyit is kell legurítani  ahhoz, hogy egy a Nóciéhoz hasonló eset megtörténhessen?

Innen is óriási köszönet annak a sofőrnek, aki menetközben is észlelte, hogy a szőke nők sztereotípiájának megtestesítője békésen horkol a záróvonalon, várva, hogy valaki 100 km/h sebességgel hátulról megkoccantsa a lökhárítóját.

 

Czifra Noéminak és a többi arra járónak is valóban hatalmas szerencséjük volt. Elméletben ugyan 3 év börtönt is kaphat a pár perces szundiért, de nem valószínű, hogy ilyen súlyos retorziót kapna a későbbiekben, főleg annak tükrében, hogy volt kollégája nem csak aludt az autójában, hanem letarolt vele néhány embert, de az az eset is csak 10 hónapot ért a bíróságon.  Ha pedig egy másik autós tényleg belerohant volna, szinte biztos, hogy nem is lett volna szüksége tárgyalásra az egykori szexi műsorvezetőnek.


Nóci pár éve még az egyik ügyeletes szexbomba volt, előszeretettel dobta le a bugyiját a fotósok legnagyobb örömére:

Nóci meztelen fotói, plusz egy kis verekedés élő adásban 

Jelenleg nagyon bánja a történteket és biztosit bennünket arról, hogy többé hasonló eset nem fog előfordulni. Ez már csak azért is valószínű, mert a rendőrség még a helyszínen elvette az öntudatlan lány hajtási engedélyét. Persze, mint tudjuk az autó benzinnel és nem jogosítvánnyal megy.