Egyre jobban döngeti az ajtónkat a tél, igazán nem csoda, hogy a hölgynek nem nagyon akaródzik hazajönni a 35 fokos indonéziai kánikulából. A meghatározhatatlan státuszú kiruccanás csak nyúlik, mint a rétestészta.  Közben Sylvi vagy nagyon unatkozik, vagy csak egyszerűen fél, hogy ha két napnál tovább nem közöl magáról egy újabb aktot, akkor még elfelejtik az itthoni hímek.

 

Így, vagy úgy, de halvány esélyünk sincsen, hogy ne értesüljünk a friss, bugyi nélküli akciókról. Az tisztán látszik, hogy a fotókat, nem egy eldobható kis fényképezőgéppel csinálta a szálloda éppen ráérő takarítónénije. Így a spontán nyaralás és a profin porciózott pucér alkotások valószínűleg egy jól megtervezett szisztéma szerint kerülnek elibénk.

 

De mit is számit ez, amikor a kezdeti szolid képeket egyre jobban überelő, igazán profin megkomponált képekben gyönyörködhetünk. Itt van például ez a legújabb. Sylvi fontosnak tartotta egy elképesztő szexis fotóval bemutatni, hogy ő bizony még mindig nem szorul sminkre. Nem is használ mostanság semmi ilyesféle úri huncutságot. Persze, hogy ezt a dicsérendő szokását, miért a pompás alfele kendőzetlen közszemlére tételével kívánta alátámasztani, az nem tisztázott. De kit érdekelnek a zavaró részletek? A habokból kiemelkedő sellőn tényleg nyoma sem látszik bármilyen púdernek, testén ott is megcsillan a napfény, ahová többnyire csak a nőgyógyásza nyer bepillantást. Egy kis kémiai segédletet egyedül a szempillája kap, amit naponta kétszer ken be valamilyen csodaszérummal. A képet nézve azonban garantáltan századrangúvá válik, hogy most akkor dúsabban az a pilla, avagy sem.

 .

A bugyi most aztán tényleg lecsúszott, Bódi Sylvi gondoskodik a rajongói élvezetéről:


Púder tuti nincs rajta, de semmi más sem 

Több, mint egy hónapja nem volta rajtam smink. Köztudott, hogy azon modellek közé tartozom, akik a természetesség hívei, így bátran vállalom az arcom smink nélkül is. Az égvilágon semmi dekorkozmetikumot nem hoztam magammal erre az útra!

Egyetlen dolog amit magammal hoztam az a (x.y.) szempillaerősítő szérum. Naponta 2x kenem a pilláimat és ezáltal még szebbek és erősebbek lettek!

 

Az egyetlen nyitott kérdés most már csak az, hogy ha még egy-két hétig ott marad a forróságban a vastag szempillájú szépség, miként tudja majd ezt a képet felülmúlni? Bár ezt gondoltuk akkor is, amikor egy pálmafával élt meztelenül szerelmi életet és akkor is amikor egy kóbor kiscicával tudta csak betakarni elsődleges nemi azonosítóját.

Bódi Sylvi majdnem megmutatja a csúnyáját, de a pálmafán is szeret terpeszkedni


Igy is lehet a rúdon megmutatni a rejtett bájakat, de ha valakinek még ez sem elég...