Néhány napja még azzal volt tele a sajtó, hogy szegény Toncsi kapott hevet-havat, amikor cérnatangás fenekéről készült fotóit feltette az internetre. Az akkori kegyetlen kritizálók szerint egyáltalán nem volt ildomos az ötödik x-ben járó anyukától, hogy cserfes tiniként posztolja hátsó felét egy kis dicséret reményében. A komoly kritikák hatására törölte is később a képeket és azok már csak mentett helyeken lelhetőek fel.

 

Ebből a helyzetből a Bors el tudta hitetni szegény nővel, hogy a cikkükre és a sokak által nevetségesnek ítélt fotókra kattintó százezer olvasó imádja szexi idomait. A megzavarodott, volt szépségkirálynőt addig heccelték, amíg az hajlandó volt a hízelgések hatására újra levetkőzni a fotósuknak, hogy még egy cikket ki lehessen sajtolni a remek sztoriból.

Antónia 44 éves feneke, ami nem jött be a rajongóknak, de van itt még más is

Bálint Antónia 43 évesen újra levetkőzött

Ráadásul Toncsi úgy látszik sohasem tanul. A múltkori komment vihar nem volt elegendő neki. Néhány órája ismét elkezdte a melleit fotózni és az eredményt posztolni. A Bors sem akar lemaradni, ők meg azokat a képeket mutatják be, ahol a bebolondított hölgy egy falatnyi bikiniben mórikálja magát az állítólagos százezres rajongótábor követelésére.

 

Lássuk, hát milyen mit milyen fotókra lehetett rávenni Antóniát a százezres rajongótáborra való hivatkozással. De megnézhetjük azt is, hogy felbátorodott hölgy milyen képeket kezdett újra posztolni magáról:

A Bors szerint százezrek kérték ezeket a fotókat
 

Kiszel Tünde lassan tényleg ideje nyugdíjba vonuljon. Úgy látszik megvan már a tökéletes utódja.

   Bálint Antónia titkos sztriptíz videója