Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megkerült a megvádolt perverz masszőr

 

 

Fotók: Nemzeti Sport

.

Már a parlamentben is téma volt Szepesi Niki könyve, annak azon fejezete kapcsán, amikor a szerző leírja, hogy tinilányként, hogyan zaklatta őket egy masszőr. A már akkor is idős ember, a lány állítása szerint többször is egészen speciális masszást kényszerített rá és társaira.

 

„Volt egy stábtagunk, egy alacsony, kerti törpeszerű emberke, nagyjából ötven és hatvan között (...). Mentünk hozzá kezelésre, és ő a szájába vette a mellbimbónkat, szívta, szopogatta, nyalogatta, aztán csókolgatta, puszilgatta a p...kat is (...). Ez a kis nyáladzó, perverz férfi megkérdezte, hogy megcsókolhatja-e a mellemet. Azt hittem, rosszul hallok, de mire tiltakozhattam volna, már ott volt a szája, a nyála, ott lihegett, aztán levette a fürdőruhát, mintha abban legalábbis nem tudott volna masszírozni, a fenekemet simogatta, a nyelvével érintette, majd a p...mat nyalogatta."

 

 

Az úszószövetség elnöke felháborodott és vizsgálatot helyezett kilátásba, de ez idáig senki nem nevezte nevén az illetőt, aki a könyv szerint a neki kiszolgáltatott fiatalkorú lányokon élvezkedett. A Blikk viszont nem volt rest és felkereste az idős embert és egy kis előzetes kedélyes beszélgetés után szembesítették a leírtakkal az addig gyanútlan masszőrt, akinek korábban agyvérzésen átesett felesége is jelen volt a beszélgetésnél. A jelenleg 83 éves öregúrban megállt a levegő, amikor a remek úszósztorikat megszakítva felolvasták neki, miket irt róla Niki.

 

Hát ez hihetetlen! Isten az atyám, én erről nem tudok! A leírtak alapján rám illik, de nem én vagyok.


Sz..házi a Niki, hogy ilyet megír, és rám meri kenni! Hogy tud ilyet kitalálni? Megáll az ész! Én, én vagyok az! De én nem csináltam....

 

A beteg feleség valahogy felül az ágyon és kerek szemmel bámulja a vörös fejű férje felháborodott dadogását, aki számára láthatóan nagyon is kínos a szituáció. Azt ő sem tagadja, hogy a leírás egy az egyben ráillik, sőt abban az időben nem is volt más gyúró aki szóba jöhetne a beazonosításnál. Mivel a kamera forgott, nem akármilyen felvételek készültek a megvádolt férfi újpalotai lakásán. Bacsa István, vagy ahogy mindenki nevezte azokban az időkben: Kicsi bácsi feljelentéssel fenyeget és állítja egy rosszindulatú hazugság áldozata lett. A férfi fénykorában, az ötvenes években Jávor Pált, Puskás Öcsit is gyúrta, sőt Rákosi Mátyást is jól ismerte. Ennek ellenére most nagy valószínűséggel majd a rendőrségen kell számot adnia a vele elhangzott vádakkal kapcsolatban.

 

 

A riportra megéri rászánni a három percet, ezenfelül meghallgathatjuk a legújabb Szepesi Nikolettről írt dalocskát is, amit a lány könyve ihletett:


Mindenkit elér a végzete, avagy ki zaklathatta a tini úszólányokat?

 

„Otthon persze szóltunk többen is, hogy itt valami nem stimmel, hogy ez nincs benne a kezelésben, hogy nem értjük, miért csinálja mindazt az a pici ember. Jöttek is a szülők, szóltak a Cárnak, s a perverz disznó egy időre abbahagyta a kéjelgést. Majd újrakezdte. Megint szóltunk a Cárnak, és nem hiszed el, de ő akkor azt mondta: Hagyjátok már az állandó siránkozást, nem tudok mit csinálni, varrjátok be a p...kat…! Varrjátok be a p...kat?! Ezt a mondatot soha nem fogom elfelejteni, itt visszhangzik a fejemben, a lelkemben.”




4 Tovább

Utoljára meztelenkedik Éden Tünde

 Fotó: Playboy

Ha minden igaz és semmi nem jön közbe, akkor a majdnem playmate utoljára mutatja meg pucér testét a közönségnek. Nagy dolog ez ám, mert a Viasat3 műsorában feltűnt, majd időjóssá is avanzsált lány bevallottan súlyos összegeket keresett azzal, hogy pucéran engedte fotózni magát a világ különböző részein.

 

Egy egynapos munkáért minimum ötszáz eurót adnak, vagyis körülbelül százötvenezer forintot. Nekem jó néhány utam van havonta, hónapokra előre be van osztva az időm. Legtöbbször Milánóba, Párizsba, Londonba, Velencébe, Bécsbe hívnak, de voltam már Kolumbiában, Szlovákiában, Belgiumban és Indonéziában is. Utóbbi volt életem legkifizetődőbb munkája, majdnem egymillió ütötte a markomat!

 

Ennek ellenére most úgy döntött, hogy fitneszmodell lesz. Nem mintha a teste már nem lenne alkalmas egy alapos feltáró jellegű szemlére, csak úgy érzi itt az ideje valami komolyabba belevágni. A Playboy számára azonban még egyszer biztosította a lehetőséget, hogy a lehető legalaposabban feltérképezzék minden szóba jöhető szögből.

 

 

Pont egy éve voltam harmadik a playmate-választáson, ez lesz a második címlapom a nyuszis magazinban. Egyben az utolsó is, nem vállalok több ilyen fotózást, mert fitneszmodell leszek. Hetente négy-öt alkalommal edzek, készülök, hogy ha minden jól megy, és a magyarországi válogatón úgy végzek, szeptemberben mehessek az Arnold Classicra

 

 

Az elméletileg utolsó vetkőzés Thaiföldön történt meg, ahol az érzéketlen személyzet valamilyen oknál fogva nem esett hanyatt az egy szál semmiben flangáló lánytól és felszólították, hogy kapjon magára valamit, mert gyermekek is vannak a közelben.

 

Fekete Tünde erotikus portfoliója



 

Phuketen, a szállodánál annyira nem örültek nekünk, nem szerették, hogy nincs rajtam ruha. Azt kérték, vegyem vissza a fürdőruhámat. Még szerencse, hogy több helyszínen készítettük az ezer képet, és a lakatlan szigeteken nem zavartunk senkit.  Én kértem, hogy ez ilyen legyen, különleges helyszínen készüljünk. Aztán összekötöttem a kellemest a hasznossal, és kiélveztem a thaiföldi időjárást. Három hétig voltunk ott, majd még Malajziába is eljutottunk

 

 

Lássuk hát, hogy mitől fosztja meg elhatározásával a modell az éhes férfiszemeket, szerte a világban!

Ez a test megér egy estet


0 Tovább

Nagy bajba sodorta Nikit a szexmániája

  Fotók: Bors/Ulpiusház

Ahogy várható volt kezdenek beindulni a perek az Én a szexmániás című könyv kapcsán. Az persze kicsit vicces, hogy nem valamelyik meggyanúsított sporttárs, vagy annak felháborodott neje teszi meg az első jogi lépéseket, hanem Voksán Virág.

 

A szexi lemezlovas ugyanis felháborodva olvasta a megjelent könyvben, hogy egy kajakos azt állította róla, hogy 2008-ban, a Sztárok a fejükre estek című reality forgatásán bizony a természet lágy ölén többször is megadta magát a jótestű sportoló vonzerejének. A Szepesi Nikolett tolmácsolásában megszellőztetett lamur miatt a hölgy már fel is kereste ügyvédjét, mert úgy érzi, hogy hírneve jelentős csorbát szenvedet a finom utalások miatt.

 

Jóban maradtunk, a mai napig barátok vagyunk. Mindig mesél, mindig beavat a kalandjaiba. A popdívát később lecserélte egy válogatott sportolónőre. De a kalandjait, a hódításait ez sem befolyásolta. Ott volt például az a külföldi forgatás. Az egyik kereskedelmi tévé szervezte ezt a valóságshow-t, sztárokkal, ilyen-olyan feladatokkal. A kajakos örömmel ment, s nem csak a pénz miatt. Az sem volt csekély. Újabb kihívás, újabb hódítás. Miután hazajött, s újra találkoztunk (akkor már nem volt szex közöttünk…), szerényen mesélte, hogy ott kint, abban a forró országban, az éhező gyerekek megsegítése közben precízen magáévá tette az egyik versenyzőtársat, a népszerű cicababát és (most kapaszkodj meg!) a műsorvezetőt is.

Bizony. Most vagy a kajakos volt remek formában és tényleg sikerrel fektette le Voksán Virág előtt/után Liptai Klaudiát is, vagy Niki igazán nagyvonalúan kezelte a költői szabadságot.

 

Voksán Virág a „plasztikcica”, a „népszerű cicababa” jelzőkből egyértelműen beazonosította önmagát és mivel emlékei szerint semmiféle kajakossal nem hancúrozott jogi úton kívánja demonstrálni, hogy nem ajánlatos őt könnyű vérűnek titulálni. Klaudia még nem reagált a vádakra, de ügynöke szerint rengeteg olyan férfi van, aki azzal dicsekszik, hogy megvolt neki a művésznő. Amúgy teljes mértékben kitalációnak minősítette a történetet.

 

Azon felül, hogy lassan úgy tűnik, hogy az idei év botránykönyve tényleg a bíróságon fog majd igazi kritikát kapni, kicsit komikusnak tűnik, hogy a mostani cikk női szereplői már kivétel nélkül levetkőztek valamelyik férfi magazinban. Az is előre borítékolható, hogy Nikolett nemsokára újra felkérést kap majd valamelyiktől, hogy ezúttal már a szexmániája kapcsán tárja a felajzott olvasók elé bájait. Lehet, hogy szüksége is lesz az újabb bevételre, mert nem kizárt, hogy a sorozatos perek miatt veszteségesre fog kijönni a könyve, az érte kapott súlyos milliók ellenére.

.

Voksán Virágon sem lehet teljesen eligazodni, mert van olyan felvétel, ahol ő maga meséli el, hogyan szexelt egy zsúfolt medencében barátjával, ráadásul olyan meztelen fotói vannak, hogy kajakos legyen a talpán, aki nem csábul el tőle. Könnyű vérről persze szó se essék!

.

Voksán Virág kalandjai és hihetetlen idomai

18+

Liptai Claudia bizony egy szál bugyi nélkül folyat valamit a testére

18+


Szepesi Niki sem volt sohasem szégyenlős

.

Nikolett a könyvének megjelenését követő sajtóbemutatót DopeMan emelte fényével, aki, mint moderátor igyekezett kedvet csinálni az izgalmas olvasmányhoz. Később egy riportot is készített az írónővel, aki már mintha kicsit szégyellné ezt az egész történetet. Válaszokat mindenestre nem nagyon tudott kipréselni magából, inkább csak kínosan kacarászott a provokatív kérdések hallatán.

.

DopeMan persze csak hozza a tőle régen megszokott vonalat:

DopeMan kicsit belekérdez Niki történeteibe



.

 Előzmények:

A perverz masszőr és a tini úszólányok

Már testőrrel védik a szexmániás úszónőt

Megfenyegették a szexmániás úszónőt

Hat percig tudott szexelni a sztárpólós

Egy szexmániás úszónő vallomásai

.


6 Tovább

Részegen playbackelt Zámbó Krisztián

 Fotó: Youtube

 

Nagyon jó kis felvétel került elő a sok mindent megélt tehetségről, aki amellett, hogy író lett továbbra is remek hangjával hasit a magyar popzenei világban.

 

 

Krisztián egy gyermeknapi rendezvényre érkezett meg félórás késéssel, majd egy laptopról bejátszott zenére félórát tátogott, állítólag a gyerekek nagy örömére. A poén az, hogy az illuminált fiatalember ezek után kamera elé állt, ahol a szintén szakmája csúcsán lévő riporter kérdéseire válaszolgatott meglehetősen őszintén.

 

K*rvára ki voltam bukva, ugyanis tegnap elég durva beba***s volt. Úgy jöttem ide. Basszus nem így akartam, de a péntek éjszakák ilyenek. Reggel nyolckor értünk haza az asszonnyal, azt sem tudjuk hogyan értünk haza, annyira K.O. voltunk.

 

Az előző este eseményei nem is múltak el rajta nyomtalanul, ez jól látszik a felvételen, ahol a biztonság kedvéért egy nagy pohár sörrel a kezében szerepel, hogy a véralkohol szintje ne csökkenjen a veszélyes koncentrátum alá.

 

Most sörözök, mert tegnap abszintot ittam...

 

Zámbó Krisztián remek interjúja és egykori brutális produkciói

.

A riportot nem szabad kihagyni, mert annak ellenére, hogy JFK olyan állapotban van amilyenben, egy meglepő oldalát is megmutatja. Annyi magától elszállt pillanat-celebet láttunk már fél futballpályányi arccal nyilatkozni, hogy a spiccesen őszinte, de a maga egyszerűségében emberi Zámbó fiúnak egy pillanatra még a GoldenEye feldolgozását is elfelejtettük.


0 Tovább

Negyedmillióért vőfélykedik Rékasi Károly

Fotó: Youtube

 

Nem lesz nehéz talpra állni a színésznek, pedig ha igazak a hírek és 60 milliós házát ott kell hagynia Détár Enikőnek. Nem tisztázott okokból ugyanis az értékes ingatlan egy az egyben a feleség nevén van, ami a válás után sem lesz másképpen. Annak ellenére sem, hogy 12 éves kisfiuk elhatározása szerint az édesapjával szeretne maradni a továbbiakban.

 

Pikali Gerda akivel egyértelműen hírbe hozták Rékasit nemrégen ügyvédi nyilatkozatban cáfolta, hogy bármi köze lenne a váláshoz. A bulvárlapok ettől függetlenül továbbra is tényként kezelik, hogy nem csupán munkatársi kapcsolat fűzi őket egymáshoz a mostanra már egyedülállónak számító kollégájával, aki egyébként már meg is kezdte egzisztenciája újraépítését méghozzá meglehetősen egyéni módon. Rékasi Károly ugyanis hivatásos vőfélynek állt és falusi lakodalmakon megfelelő javadalmazás ellenében vállalja a ceremónia levezénylését.

 

Az állítólagos új barátnő, de a feleségről is van itt valami



Főiskolás koromban nagyon sok jászsági lakodalomban vőfélyként vettem részt. Nemrégiben azonban megkeresett egy pár Jászberényből, ám először több alkalommal is nemet mondtam. De annyira szimpatikusak voltak a szerénységükkel és elszántságukkal együtt, hogy végül is elvállaltam. Újból összegyűjtöttem a szövegeket, és még ruhát is készítettem magamnak. Amikor elkezdtem készülődni a nagy napra, annyira megtetszett a dolog, hogy úgy döntöttem, újból felveszem a vőfélykedést a repertoáromba.

 

A különös maszekolás végül úgy derült ki, hogy a Youtube-ra felkerült egy videó, ahol a népszerű színész valóban vőfély jelmezben mondja  a rigmusokat és vezényli az eseményeket a násznép legnagyobb örömére. Rékasi a megkeresésre nem is tagadta, hogy valóban így egészíti ki a jövedelmét, sőt szándékában áll továbbra is folytatni ezt az elfoglaltságot. Arról, hogy ez anyagiakban mit jelent kitérő választ adott, de persze nem nehéz kideríteni milyen összeg állhat a kacifántos válasz mögött.

.

Tényleg van egy videó, ahol Rékasi jelmezben vőfélykedik. de megnézhetjük, hogyan játszik kisfiával, illetve hogyan tiltakozik ügyvéddel Pikali Gerda:

Rékasi új életet kezdett

 .

Sohasem kíváncsiskodtam más ­gá­zsi­jával kapcsolatban, ezért nem tudom összevetni más vőfélyek gázsijával. Így azt sem tudom megmondani, hogy drágább vagyok-e vagy olcsóbb az átlagnál. Mindenkinek saját magának kell meghoznia azt a döntést, hogy mennyiért érzi jól magát az adott feladatkörben.

 

Egy átlagos celeb-vőfély körülbelül 150 ezer forintot kaphat hasonló esetben. Az nem kérdés, hogy egy ilyen ismert ember legkevesebb az eredeti ár dupláját elkérheti ugyanazért a munkáért. Persze nyilván teljes joggal.

 

Most már csak az a kérdés egy hónapban hány haknit tud bevállalni az egyébként igen elfoglalt színész, aki a jászkapitánysági megtisztelő felkérést pont a bokros teendőire való hivatkozással mondta le. Persze akkor még senki nem gondolta, hogy ebbe beletartozik a vidéki lagzikon való megjelenés is.

1 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek