Érettségim vettem, diplomámat csaltam

 Fotó: Viasat3

 

 

 

Újabb  őszinteségi rohama támadt Hujber Ferencnek, aki éppen a napokban vallotta be, hogy 20 évig masszív alkoholista volt és csak úgy tudott megálljt parancsolni a további poharazgatásnak, hogy egy különleges kapszulát ültetettetett a fenekébe. Üsse kő! Melyik színésznek ne lenne joga legurítani néhány felest egy fárasztó előadás után? Apropó színész. Feri szerint nem a diploma tesz valakit azzá. Annál is inkább így gondolja ezt, mert néhány nap óta nem titok többé, hogy az érettségije pontosan annyit ér, mint a művészi végzettségét igazoló bizonyítványa. Az előbbit 8 ezerért  vette, az utóbbihoz pedig Schmitt Pál könnyített módszerével jutott hozzá.

 

Adva van tehát egy őszinte ember, aki már nem büntethető az egykori közokirat-hamisításért és a plagizálásért ezért elegánsan hátradőlve moralizálhat arról, hogy nem a papírtól érti ő a mesterségét, nyugodtan vissza is vehetik tőle, kutyafüle ez semmi más.

 

Érettségi nélkül nem mehet az ember a Színművészetire. Ez azt jelenti, hogy akkor a Színművészeti Egyetem szerint én nem lennék jó színésznek. Márpedig szerintem én nagyon jó színész vagyok, érettségi nélkül.

 

Nincs érettségim. Vennem kellett egy bizonyítványt, hogy felvételizhessek a színművészeti főiskolára. Ilyen tekintetben a diplomám érvénytelen. Régóta be akartam vallani, mert fontosnak tartom ezt is. Nem akarom, hogy egyszer, amikor majd pozícióban leszek, és rálépek valakinek a lábára, megjelenjen a hír, hogy Hujber Ferencnek hamis az érettségi bizonyítványa és a szakdolgozata plágium. Azt szeretném, hogy tőlem tudják meg.

 

Hujber mostanában azt is elmondta, hogy egy fenomén az ágyban és ettől a fantasztikus élménytől nem szeretne megfosztani senkit. A teljesítésben sem az alfelébe ültetett antialkoholista kapszula, sem a felesége, sem az a tény nem veti vissza, hogy immár 8 általánost végzett színészként  kell hatást gyakorolni a hölgyekre.

 


Hujber bevallja a kapszulát és még sok minden mást isAlig várom, hogy elvegyék a diplomámat. Mit számít a diploma? Most őszintén... Tényleg azt gondolja bárki, hogy én attól vagyok jó színész, hogy van diplomám? Komolyan azt hiszik, hogy emiatt kapok szerepet vagy bármilyen más munkát? Komolyan bárki ezt hiszi Magyarországon?

 

Nem hisszük. A dicséretes tényfeltárást pedig köszönjük. Mondjuk azért büszkének mégsem kellene lenni rá.

2 Tovább

Pornózni kezd Szepesi Nikolett?

 

 

„Én a magam örömére baszok, nem pénzért”

(Részlet a megjelent könyvből)


.

Az egykori bővérű úszólány megkapta az ajánlatok ajánlatát. Két egymástól független producer is szexfilmet kívánna vele forgatni, mert akkora húzónév lett szakmai berkekben, hogy véleményük szerint tuti a siker. Igaz a gázsik már nem olyanok mint régen, pusztán 50 ezret szoktak fizetni egy szereplésért, Nikinek azonban sokkal nagyvonalúbb ajánlatot terjesztettek elő, mert szerintük a sikerkönyvének sztorijaira alapuló történeteket rengetegen szeretnék vizuálisan is élvezni.

Az írónő nem háborodott fel az ajánlaton, sőt egyelőre alapos megfontolás tárgyává teszi, hogy milyen konkrét előnyökkel járna neki, ha még jobban kitárulkozna közönsége előtt.

 

 


Szepesi Niki sohasem volt szégyenlős
Nem mondom, nyeltem egy nagyot, mert erre azért nem számítottam. Kétségtelen, hogy amióta megjelent az első könyvem, nagyot fordult velem a világ. Új embereket ismertem meg, új kapuk nyíltak ki előttem, és olyan lehetőségek találnak meg, amelyekről korábban nem is álmodtam. Azt persze nem állítom, hogy szexfilmes melóról álmodtam volna valaha is, de most úgy vagyok vele, hogy… talán.

 

 

Persze most elsősorban a második rész megírása a feladat, az mégis csak biztosabban fizető meló.

 

Gondolkozom a dolgon, mert azt vallom, soha ne mondjuk, hogy soha, de az biztos, hogy most a második könyvem megírása a legfontosabb célom, erre koncentrálok.

 

 

A lány eddig kb. 8 millió forintot keresett a könyvével, ráadásul augusztusban már ki is jön a következő kötet. Azonban az álombevétel és az állítólagos komoly párkapcsolata ellenére is fontolóra veszi a pornózást, mint lehetséges karrierállomást. Igaz, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Moralizálni meg ráérünk később is.  

 

 

 

0 Tovább

Magyar a világ legjobb testű nője

 Fotó: Facebook

 

.

A világ legjobb testű modelljének választották Regős Lilit, a Miss World Hungary egykori döntősét Maiamiban.  

 

Az elmúlt két év alatt nagyon sokat izmosodtam: szélesebb lett a vállam, kockás a hasam, a derekam viszont  58 centi maradt.

 

Lili a Miss Fitness Universe Bikini elnevezésű versenyen diadalmaskodott száz másik lány ellenében.Hasonló ígéretes megmérettetés várhat nemsokára Simon Máriára, aki éppen most lett a hazai International Lingerie Model Search (ILMS) nemzetközi modellkereső verseny győztese. Ő egy hónap múlva kap lehetőséget, hogy Ausztráliában ismételje meg remek eredményét.

 

Mindig mosolygok, nem vagyok cérnavékony, az alakomat pedig sok edzéssel tartom karban, így szépen mutatnak rajtam a fehérneműk.


Ez nem is csoda, hiszen a 174 centis magas, 54 kilós lány, 89-61-91-es méretekkel büszkélkedhet. Hogy a szépségversenyekről tett rövid beszámolónk teljes legyen Vidéki Nikolettet sem szabad kihagyni, aki most lett Miss Birkózás. Aki ebből arra asszociál, hogy a nyertes alatt a dobogó recseget és ropogott nem kicsit fog meglepődni. A nyertes ugyanis a 167 centi és 44 kiló.

 

Nagyon sokan nyilván a női birkózót afféle debellaként képzelik el, aki jobban hasonlít klasszikus japán szumósra, mint balerinára. Pedig a birkózólányok kecsesek és csinosak. Nem erős medvék, hanem ügyes macskák. Jó alakúak, hiszen a sportág egyik legfontosabb fizikai követelménye a hajlékonyság. Feszes a bőrük, mert alatta nem szalonna lötyög.

 

 

Lássuk hát, kinek melyik győztes szépség idomai jönnek be a három közül:

Három szexbomba a dobogó tetejéről

.

.

0 Tovább

Varga Viktor meztelenül sokkol

 

 

„A meztelenség még a művészetünkre is nagy hatást gyakorol…”

 

 

Viktor sohasem volt különösebben szégyenlős. Ezen tulajdonsága nem feltétlenül kevélységből fakad, hanem talán pusztán abból a határtalan gyermeki egyszerűségéből, ami olyan szerethetővé teszi őt minden haladó gondolkodású honfitársunk szemében.

 

Jelenleg éppen Horvátországban tölti jól megérdemelt szabadságát kedvesével, de persze ott sem feledkezik meg rólunk és egyre másra gyártja a művészi életképeket a kevésbé szerencsés itthon maradottaknak.

 

A görög félisten a habokba bukva megmutatja nekünk, hogy méltán tüntetjük ki figyelmünkkel már hosszú ideje. Utánozhatatlan stílusa eddig is sok rajongót szerzett neki, de a mostani produkciója biztosan csak tovább fokozza majd a feléje érzett szimpátiát. A felvételen jól látszik amint az ifjú énekes meztelen fokhagyma fenekét kedélyesen megriszálva ugrik egy elképesztően szexi csukafejest, majd mint Neptunus modern megtestesülése előtör a felkorbácsolt víztömeg alól. Himbálódzó férfiasságát büszkén a kamera elé tárja, az optika pedig csettintve csillan meg ezen a hibátlan férfipéldányon. Valami szomorú letargia vesz erőt a nézőn megtekintve a videót, amit az adakozó Adonisz önzetlen módon azonnal közkincsé is tett: Szinte már előre félünk attól, hogy mi lesz majd, ha Viktor egyszer eltűnik a közéletből és érzékszerveink soha többé nem részesülhetünk hasonló élvezetekben, mint amit ez tökéletesen megkomponált látvány okozott számukra.

 

 .

Viktor és kedvese nem is rejtik véka alá, hogy rajonganak a meztelenségért. A portfolió megtekintése után kávéra már senkinek nem lesz szüksége:

Vitamin a szemnek, balzsam a léleknek...

..

0 Tovább

65 évesen újra levetkőzött Zalatnay Cini

 

 

 

 

12 hosszú éve is megvan már, hogy a Playboy magazinban megmutatta hihetetlen méretűre felduzzasztott melleit és úgy általában mindent, ami szemnek és szájnak ingere. Az akkor 550! köbcentis szilikonbetétjét azóta fokozatosan kissebre cserélték, jelenleg mindössze 180-as, ami még mindig tekintélyes méretnek számit. Ennek ellenére enyhén sokkoló hír látott napvilágot az énekesnőről: tegnap ismét ledobta a ruháját és ahogy ő mondja művészi félaktokat készítenek róla.

 

Már három éve tervezzük, hogy készül rólam egy naptár. Miután a fotók életem fontos részeiről szólnak majd, igent mondtam a felkérésre. A képeken szerepet kap egy apácaruha, különféle hangszerek, fotózunk tanyán, hiszen lelkes állat- és környezetvédő vagyok, leszek szexis nő, amelyhez a gyönyörű ékszereket Londonból hozták a kedvemért, és lesz félakt képem is, művészi beállításban.

 

A művésznő nem tart attól, hogy az emberek esetleg elítélik, mert 65 évesen még mindig ilyen típusú képeken kívánja megmutatni kebleit. Kora ellenére nem érzi gátlásosnak magát és újra készen áll megmutatni meztelen testét azoknak, akik kíváncsiak rá. Mivel felkérték, igent mondott.

 

Nincsenek gátlásaim, ez nem egy újabb Playboy-fotózás, ahol teljesen meztelen voltam. Most is többet mutatok a testemből, de másképp. Szeretném elkerülni, hogy az emberek azt mondják, mit ugrálok még itt 65 évesen félmeztelenül. Szeretném, ha látnák, hogy ezek a fotók valóban művésziek.

 

Az egykori fotók némelyike is művészire sikerült. De nem véletlen a rengeteg eladott példány, mert volt közöttük néhány olyan is, ami hatalmas megdöbbenés lesz azoknak, akik nem látták őket:

Zalatnay Sarolta hihetetlen fotói

:

Tegnapi nap folyamán el is kezdtek készülni a művészi képek, a különleges naptárhoz, amely feltehetőleg valamikor az év végén fog majd megjelenni. A képekre persze nem kell addig várnunk, egészen biztosan kapunk belőle mutatóba, ha a bevállalós modell átvizsgálta őket és kiválasztja azt a néhányat, amelyet közlésre érdemesnek talál. Arról nincs hír, hogy mekkora összeget kapott a nagymama korú díva a meztelenkedésért, de abban azért biztosak lehetünk, hogy a honorárium nem közelíti meg a 12 évvel ezelőttit, amikor is az eladott példányszámokkal azóta is megdönthetetlen csúcsot állítottak fel a szerkesztők.

A tini Zalatnay Sarolta énekel

.

 

 

 

2 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek