Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így nyert a magyar Attraction a döntőben

 Fotó: MTI


„Mindegy, honnan jöttek, az előadásuk akkor is elképesztő.”

 (Simon Cowell)

.

Magyarországon nem kellettek Csillag születikben, a zsűri még az élő adásig sem szavazta el őket. A Britain's Got Talent angliai tehetségkutatót azonban tegnap óriási siker mellett megnyerték. Az első helyezéssel jár, 250 ezer angol font és számtalan szerződés, nem utolsósorban felléphetnek majd a királyi család előtt is. A Hip Hop Boyzból ismert Szűcs Zoltán és táncosai rendkívül látványos produkcióinak köszönhetően reméljük lassan elhallgatnak majd azok a felháborodott kommentelők is, akik nem nézik jó szemmel, hogy egy külföldi csapat vitte el a pálmát.

.

Így nyűgözte le a magyar csapat Angliát:


Az Attraction fantasztikus produkciói



Az biztos, hogy ez még csak a kezdet és sokat fogunk még hallani a magyar tehetségekről a továbbiakban. Már most rebesgetik, hogy Simon Cowell le akarja szerződtetni őket Las Vegasba, ahol a Cirque de Soleil látványszínház méltó riválisai lehetnének.

„Simon pontosan tudja, hogy melyik az a produkció, amelyikkel egy zsák pénzt kereshet. A magyarok pont ilyenek. Az előadásuk egyedi és lehengerlő, pont a csillogó Las Vegas-i éjszakába valók, ahol imádni fogják őket a nézők. Azt szinte felbecsülni sem lehet, öt év alatt mennyi pénzt tudnak keresni, de az biztos, hogy soha többé nem kell arra gondolniuk, mi lesz velük a nyugdíjaséveikben.”

(The Sun)


1 Tovább

Egymilliós gyerektartást kapott Toncsi?

 

 

Bálint Antónia felháborodva cáfolja a híreket, hogy korábban egymillió forintot kapott volna havonta korábbi élettársától. Ő inkább úgy fogalmaz, hogy a férfi nagyon-nagyon jól ellátta. Hogy ez összegszerűen mit jelent azt nem részletezte, mert sokkal nagyobb problémának érzi, hogy gyermekének apja, aki jelenleg börtönben tölti büntetését, egyre kevesebbet szándékozik fizetni.

 

A Laci nem adott nekem havi egymilliót. Inkább úgy mondanám, hogy nagyon-nagyon jól ellátott bennünket. Én adtam neki kölcsön 17 millió forintot, mert eladtam egy kis lakásomat, és azt mondta úgy három évvel ezelőtt, hogy három hónapra kéri tőlem kölcsön. Azóta sem adta vissza, és amikor el kellett költöznünk, azt mondta, hogy a mi lakbérünket fizeti addig, amíg nem tudja visszafizetni a pénzemet és nem tudok magamnak lakást venni.

 

Földesi-Szabó László viszont egy korábbi interjújában egészen más állított. Elmondása szerint havi egymillió forint körüli összeggel támogatta a majdnem királynőt, vásárolt neki egy luxusautót, majd amikor Antónia lakást szeretett volna, annak meglévő 3 millió forintjához adott még 13-at, hogy létrejöhessen az ügylet. Úgy mondja ezenfelül Toncsi családját is komoly milliókkal támogatta annak idején.

 

Antónia meglehetősen ingerülten cáfolja a vádakat, Földesi-Szabó viszont kipakol:

Na most akkor kapott, vagy nem kapott?

:

A férfi jelenlegi felesége szintén azt nyilatkozta, hogy a pereskedés és a kisgyerek körüli huzavona is akkor kezdődött, amikor megszűnt a havi egymilliós apanázs.

 

(…)nem tudta a közel havi egymillió forintot adni a kislány édesanyjának, amit addig adott és ez nem talált túl pozitív fogadtatásra - fogalmazzunk így. Elmondta, hogy innentől nem bérel lakást, nem tudja ezt a nagy összeget adni, így felmerült az is, hogy nem kapja meg a gyereket.

 

A teljes igazságot persze csak ők tudják pontosan. Hosszú ideje megy már a nyilvános adok-kapok. Bálint Antónia és a volt élettársa is azt állítja komoly anyagi gondokkal küszködnek, minden fillérre szükségük van, ezért is robbant ki közöttük a lassan szappanoperába hajló pénzügyi vita. Ennek ellenére úgy tűnhet a felületes szemlélők számára, hogy a történetben a közös gyermek mintha másodlagos szerepet kapott volna.

 

 Bálint Antónia 43 évesen újra levetkőzött

   Bálint Antónia titkos sztriptíz videója



0 Tovább

Unokahúgát is molesztálta Kicsi bácsi

  

 

Tulajdonképpen tényként lehet kezelni, hogy az egykori masszőr, a ma 83 éves Kicsi bácsi (Bacsa István) fiatal és gyereklányok tömegének tette tönkre az életét.

 

Szepesi Nikolett könyvében eléggé részletesen leírta, miként fogdosta izomlazítás ürügyén a férfi, aki, mikor szembesítették a vádakkal látszólag döbbenten tiltakozott és perrel fenyegetőzött. Csakhogy a botrány kirobbanása óta folyamatosan jelentkeznek azok az egykori gyereklányok, akik szerencsétlenségükre a férfi kezei alá kerültek.

 

Az öreg továbbra is tagad, de ehhez képest tegnap saját unokahúga mesélte el az Aktívban, hogy 12 évesen mit tett vele a kedves nagybácsija.

 

Tizenkét éves voltam, amikor édesanyámmal elkezdtem bejárni a Spariba, ezután előfordult, hogy egyedül is elmentem úszni. Ám egy nap izomlázra panaszkodtam Kicsi bácsinak, aki azonnal a masszőrszobába invitált, mondván, segít rajtam. Először slagból folyó vízzel mosta át az izmaimat, majd olajat kent rám, amelyet elmasszírozott rajtam, azonban egy idő után éreztem, hogy nem oda nyúl, ahová kellene.

 

 

Úgy látszik az úszóvezetés által oly nagyra becsült masszőr ugyanazt a módszert használta mindenkinél, hogy kiélje beteges vágyait. Ne feledjük, hogy a lányok már akkor is jelezték az edzőknek, hogy mi történik velük, de ez valamiért nem volt elegendő ahhoz, hogy valaki megállítsa az elvetemült férfit.

 

Teljesen félrehúzta az úszódresszt, mondván, hogy a fenekemet is meg kell masszírozni, ám a keze becsúszott a bugyimba. Ugyan nagyon megijedtem, kérdőre vontam, amelyre csupán annyit mondott, muszáj odanyúlnia, hogy elmúljon az izomlázam. Hiába próbáltam szóban megvédeni magam, nagyon féltem. Alig tudtam kiszabadulni a szobából, ugyanis amikor ellenkeztem, nagyon agresszív lett. Bár gyerek voltam még, tudtam, hogy nem normális, amit velem tett. Anyunak azonnal szóltam, aki egyből felkereste Kicsi bácsit. Hatalmas vita robbant ki, ám Kicsi bácsi mindent tagadott. A családunk azóta nem áll szóba vele, de akkor úgy gondoltuk, nem fordulunk a hatóságokhoz, mivel családtag. Nem sejtettem, hogy több lány is áldozatul esett neki.

 

 

Kicsi Bácsi elvetemültségére jellemző, hogy tudta azt is, hogy a kislányt egy évvel korábban valaki elrabolta és megerőszakolta, ennek ellenére tette közeli rokonával, amit tett.

 


Erre a pici lányra fente a fogát a masszőr, de azt is láthatjuk, miként tagadnak az érintettek:

Egyre rosszabb dolgok derülnek ki


.

A szűk család tudott arról, hogy elraboltak a metrón és megerőszakoltak, nagyon fájdalmas időszak volt számomra. Ráadásul édesapámat is nem sokkal azelőtt veszítettem el. Mindezek ellenére Kicsi bácsi ezt tette velem. Még mindig nem hevertem ki, hiszen hatalmas törés volt számomra, hogy a közeli családtagomban sem bízhatok. Az a legfájóbb az egészben, hogy az édesapám testvére ezt meg tudta velem tenni..

 

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az eddig nyilvánosságra került tettek mára már elévültek. Az egykori vezetőedző pedig szorgalmasan mosakodik, ők nem tudtak semmiről és nem igaz az a vád sem, hogy azt mondta a lányoknak: varrják be a nemi szervüket, ha ekkora problémát jelent nekik ha a masszőr nem tud parancsolni a kezeinek. A rendőrség ennek ellenére nyomoz.

0 Tovább

Saját luxusautóját törte össze Dzsudzsák

 

 

 

 

Mint ismeretes az M3-son immár a második, sokmilliós sportautóval szenvedett balesetet a magyar sztárfocista. Az eddigi hírekkel ellentétben azonban, most egy ausztriai autószalonban dolgozó szemtanú állítja: korántsem bérelt járműről van szó, hanem a focista sajátjáról. A fiatalember ugyanis jelen volt, amikor Dzsudzsák megvette a közel százmilliós Lamborghini Aventadort.

 

Kíváncsi voltam, mikor jelenik meg a médiában, hogy Balázs vásárolt egy Lamborghinit, hiszen Magyarországon rajtam kívül kevesen tudtak az üzletről. Persze, azt nem gondoltam, hogy a balesetével kerül majd a címlapokra. Bécsben mixerként és egy járműkozmetikai cégnél dolgozom, de múlt pénteken szóltak a munkahelyemhez közeli kereskedésből, hogy segítsek nekik kitakarítani egy fekete Lamborghinit, mert 14 órára jönnek érte. Délután kettő körül pedig megjelent Dzsudzsák Balázs és a menedzsere. Odamentem hozzájuk, váltottam velük néhány szót, még meg is jegyezték, milyen kicsi a világ, hogy itt is magyar emberrel találkoznak, sőt közös fotó készült.


A bennfentes szerint kizárt, hogy bérletről lett volna szó, ráadásul abban az üzletben nincs is lehetőség másra csak vásárlásra. Így nagyon is valószínű, hogy az eddigi nyilatkozatokkal ellentétben, a saját autóját törte ripityára, az átvételt követő pár óra múlva a magyar focista.

 

Abban a bécsi szalonban nem lehet bérelni járművet, csak venni. Talán az ideiglenes rendszám adott okot a félreértésekre. Sajnálom, ami történt. Alaposan összetörte az autót, első ránézésre, ha nem sérült a motor, legalább öt-tízmillió a kár. Az biztos, Magyarországon nem lehet javítani, vissza kell majd hoznia a kocsit

 

Egy Lamborghini Aventador utolsó órái



Dzsudzsák tavaly decemberben egy Porsche Panamera GTS-t tört össze, de szerencsére akkor is megúszta sérülés nélkül. Nem úgy 2006-ban, amikor szintén autóbaleset szenvedett, akkor még egy Suzuki Swifttel. Annak a karambolnak a következményeként kéztöréssel és agyrázkódással kezelték.

A mostani ütközés környékén egyébként három másik baleset is történt, közel hasonló időpontokban. Szakadt az eső, na.

.


0 Tovább

600 ezer a borravaló a magyar didibárban

 

 

"Apunak is tetszik, hogy itt dolgozom..."

.

A kevésbé tájékozott olvasók kedvéért elmondjuk, hogy már Budapesten is lehet lazulni Al Bundy kedvenc étteremben, ahol gyönyörű és nem utolsósorban hatalmas mellű pincérlányok szolgálják ki a vendégeket, természetesen mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon.

 

 

Aki elég fiatal és hatalmas a tűrőképessége, hogy teljes munkaidőben tűrje, ha középkorú férfiak viccelődnek a hatalmas cicijein, az jó eséllyel pályázhat a jól fizető állásra. Az éttermeknek az egész világon védjegye, hogy felszolgálóknak csak olyan lányokat alkalmaznak, akikkel átlagon felül bőkezű volt a természet. A munkaidőt pedig falatnyi egyenruhában kell eltölteni, hogy a kedves vendég szemeit a lehető legalaposabban tudja legeltetni a  személyzeten. A lányok között ennek ellenére nagyon is népszerű az állás, mert egy kis mórikálással és mosolygással könnyedén összejön a borravalókból a havi 600 ezer is.

 

Az árak természetesen más színvonalon mozognak, mint a sarki kifőzdében, de a remek üzleti koncepció nálunk is jól működik, hála annak a bőkezű rétegnek akik örömmel kifizetik a borsos árat, csak, hogy testközelből láthassák a buja idomokat. Aki pedig azt hiszi, hogy a helyen csak férfiak fordulnak meg téved. A vendégek között 40%-ban képviselteti magát a kíváncsi, (vagy irigy) női nem is.

 

Hogy a lényegre is rátérjünk a hálózat meghirdette a lányok szépségversenyét, ahol természetesen nem IQ teszten döntik majd el, hogy ki állhat végül a dobogó legfelső fokára. Külön öröm, hogy már a hazai pincérlányok is ringbe szállhatnak, hogy méltó módon képviselhessék a különleges adottságú magyar társnőiket a versenyben.

 

Lássuk hát milyen adottságokkal lehet labdába rúgni ezen a helyen és használjuk ki az alkalmat, hogy teljesen ingyen megvizsgálhatjuk a magyarországi 12 döntőst.

 

A hatalmas cicik karrierje a városban

 

0 Tovább

M.M.

blogavatar

Hallottál valamit? Cikk ötleted van? valowriter@gmail.com

Utolsó kommentek