„A meztelenség még a művészetünkre is nagy hatást gyakorol…”

 

 

Viktor sohasem volt különösebben szégyenlős. Ezen tulajdonsága nem feltétlenül kevélységből fakad, hanem talán pusztán abból a határtalan gyermeki egyszerűségéből, ami olyan szerethetővé teszi őt minden haladó gondolkodású honfitársunk szemében.

 

Jelenleg éppen Horvátországban tölti jól megérdemelt szabadságát kedvesével, de persze ott sem feledkezik meg rólunk és egyre másra gyártja a művészi életképeket a kevésbé szerencsés itthon maradottaknak.

 

A görög félisten a habokba bukva megmutatja nekünk, hogy méltán tüntetjük ki figyelmünkkel már hosszú ideje. Utánozhatatlan stílusa eddig is sok rajongót szerzett neki, de a mostani produkciója biztosan csak tovább fokozza majd a feléje érzett szimpátiát. A felvételen jól látszik amint az ifjú énekes meztelen fokhagyma fenekét kedélyesen megriszálva ugrik egy elképesztően szexi csukafejest, majd mint Neptunus modern megtestesülése előtör a felkorbácsolt víztömeg alól. Himbálódzó férfiasságát büszkén a kamera elé tárja, az optika pedig csettintve csillan meg ezen a hibátlan férfipéldányon. Valami szomorú letargia vesz erőt a nézőn megtekintve a videót, amit az adakozó Adonisz önzetlen módon azonnal közkincsé is tett: Szinte már előre félünk attól, hogy mi lesz majd, ha Viktor egyszer eltűnik a közéletből és érzékszerveink soha többé nem részesülhetünk hasonló élvezetekben, mint amit ez tökéletesen megkomponált látvány okozott számukra.

 

 .

Viktor és kedvese nem is rejtik véka alá, hogy rajonganak a meztelenségért. A portfolió megtekintése után kávéra már senkinek nem lesz szüksége:

Vitamin a szemnek, balzsam a léleknek...

..