Fotó: Playboy

Ha minden igaz és semmi nem jön közbe, akkor a majdnem playmate utoljára mutatja meg pucér testét a közönségnek. Nagy dolog ez ám, mert a Viasat3 műsorában feltűnt, majd időjóssá is avanzsált lány bevallottan súlyos összegeket keresett azzal, hogy pucéran engedte fotózni magát a világ különböző részein.

 

Egy egynapos munkáért minimum ötszáz eurót adnak, vagyis körülbelül százötvenezer forintot. Nekem jó néhány utam van havonta, hónapokra előre be van osztva az időm. Legtöbbször Milánóba, Párizsba, Londonba, Velencébe, Bécsbe hívnak, de voltam már Kolumbiában, Szlovákiában, Belgiumban és Indonéziában is. Utóbbi volt életem legkifizetődőbb munkája, majdnem egymillió ütötte a markomat!

 

Ennek ellenére most úgy döntött, hogy fitneszmodell lesz. Nem mintha a teste már nem lenne alkalmas egy alapos feltáró jellegű szemlére, csak úgy érzi itt az ideje valami komolyabba belevágni. A Playboy számára azonban még egyszer biztosította a lehetőséget, hogy a lehető legalaposabban feltérképezzék minden szóba jöhető szögből.

 

 

Pont egy éve voltam harmadik a playmate-választáson, ez lesz a második címlapom a nyuszis magazinban. Egyben az utolsó is, nem vállalok több ilyen fotózást, mert fitneszmodell leszek. Hetente négy-öt alkalommal edzek, készülök, hogy ha minden jól megy, és a magyarországi válogatón úgy végzek, szeptemberben mehessek az Arnold Classicra

 

 

Az elméletileg utolsó vetkőzés Thaiföldön történt meg, ahol az érzéketlen személyzet valamilyen oknál fogva nem esett hanyatt az egy szál semmiben flangáló lánytól és felszólították, hogy kapjon magára valamit, mert gyermekek is vannak a közelben.

 

Fekete Tünde erotikus portfoliója



 

Phuketen, a szállodánál annyira nem örültek nekünk, nem szerették, hogy nincs rajtam ruha. Azt kérték, vegyem vissza a fürdőruhámat. Még szerencse, hogy több helyszínen készítettük az ezer képet, és a lakatlan szigeteken nem zavartunk senkit.  Én kértem, hogy ez ilyen legyen, különleges helyszínen készüljünk. Aztán összekötöttem a kellemest a hasznossal, és kiélveztem a thaiföldi időjárást. Három hétig voltunk ott, majd még Malajziába is eljutottunk

 

 

Lássuk hát, hogy mitől fosztja meg elhatározásával a modell az éhes férfiszemeket, szerte a világban!

Ez a test megér egy estet