Tulajdonképpen tényként lehet kezelni, hogy az egykori masszőr, a ma 83 éves Kicsi bácsi (Bacsa István) fiatal és gyereklányok tömegének tette tönkre az életét.

 

Szepesi Nikolett könyvében eléggé részletesen leírta, miként fogdosta izomlazítás ürügyén a férfi, aki, mikor szembesítették a vádakkal látszólag döbbenten tiltakozott és perrel fenyegetőzött. Csakhogy a botrány kirobbanása óta folyamatosan jelentkeznek azok az egykori gyereklányok, akik szerencsétlenségükre a férfi kezei alá kerültek.

 

Az öreg továbbra is tagad, de ehhez képest tegnap saját unokahúga mesélte el az Aktívban, hogy 12 évesen mit tett vele a kedves nagybácsija.

 

Tizenkét éves voltam, amikor édesanyámmal elkezdtem bejárni a Spariba, ezután előfordult, hogy egyedül is elmentem úszni. Ám egy nap izomlázra panaszkodtam Kicsi bácsinak, aki azonnal a masszőrszobába invitált, mondván, segít rajtam. Először slagból folyó vízzel mosta át az izmaimat, majd olajat kent rám, amelyet elmasszírozott rajtam, azonban egy idő után éreztem, hogy nem oda nyúl, ahová kellene.

 

 

Úgy látszik az úszóvezetés által oly nagyra becsült masszőr ugyanazt a módszert használta mindenkinél, hogy kiélje beteges vágyait. Ne feledjük, hogy a lányok már akkor is jelezték az edzőknek, hogy mi történik velük, de ez valamiért nem volt elegendő ahhoz, hogy valaki megállítsa az elvetemült férfit.

 

Teljesen félrehúzta az úszódresszt, mondván, hogy a fenekemet is meg kell masszírozni, ám a keze becsúszott a bugyimba. Ugyan nagyon megijedtem, kérdőre vontam, amelyre csupán annyit mondott, muszáj odanyúlnia, hogy elmúljon az izomlázam. Hiába próbáltam szóban megvédeni magam, nagyon féltem. Alig tudtam kiszabadulni a szobából, ugyanis amikor ellenkeztem, nagyon agresszív lett. Bár gyerek voltam még, tudtam, hogy nem normális, amit velem tett. Anyunak azonnal szóltam, aki egyből felkereste Kicsi bácsit. Hatalmas vita robbant ki, ám Kicsi bácsi mindent tagadott. A családunk azóta nem áll szóba vele, de akkor úgy gondoltuk, nem fordulunk a hatóságokhoz, mivel családtag. Nem sejtettem, hogy több lány is áldozatul esett neki.

 

 

Kicsi Bácsi elvetemültségére jellemző, hogy tudta azt is, hogy a kislányt egy évvel korábban valaki elrabolta és megerőszakolta, ennek ellenére tette közeli rokonával, amit tett.

 


Erre a pici lányra fente a fogát a masszőr, de azt is láthatjuk, miként tagadnak az érintettek:

Egyre rosszabb dolgok derülnek ki


.

A szűk család tudott arról, hogy elraboltak a metrón és megerőszakoltak, nagyon fájdalmas időszak volt számomra. Ráadásul édesapámat is nem sokkal azelőtt veszítettem el. Mindezek ellenére Kicsi bácsi ezt tette velem. Még mindig nem hevertem ki, hiszen hatalmas törés volt számomra, hogy a közeli családtagomban sem bízhatok. Az a legfájóbb az egészben, hogy az édesapám testvére ezt meg tudta velem tenni..

 

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az eddig nyilvánosságra került tettek mára már elévültek. Az egykori vezetőedző pedig szorgalmasan mosakodik, ők nem tudtak semmiről és nem igaz az a vád sem, hogy azt mondta a lányoknak: varrják be a nemi szervüket, ha ekkora problémát jelent nekik ha a masszőr nem tud parancsolni a kezeinek. A rendőrség ennek ellenére nyomoz.