A Szépségkirálynő immár második versenyzője állítja valami mutyi zajlott a háttérben és előre leosztott lapok alapján hozta mg a döntését a zsűri. Ezért nyert Kárpáti Rebeka, aki a nemrégen a TV2-vel hírbe hozott R. Kárpáti Péter lánya.

 

 A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Mindenesetre hajrá Korinna, és gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott.

 

 

Pontosan ez áll Vígh Diána Facebook oldalán, ami már lényegében kimeríti a csalás vádját. Az érintett házaspár viszont mélyen meg van sértve. Hajdú szerint szándékos lejáratási kísérletről van szó. Kocsis Korinna előre eltervezve utasította vissza a koronát, az meg, hogy ő befolyásolta volna a döntést azért is nevetséges, mert tagja sem volt a zsűrinek.

 

Meg kell védeni a verseny becsületét. Mára már világos: Korinna arra készült, hogy vagy első lesz, vagy más módon oldja meg, hogy róla szóljon a műsor. Ezzel elismerte tiszteletlenségét a többi lány, a verseny készítői, a tévénézők iránt. (…) csak azt nem tudom, mi lett volna, ha helyezést sem nyer. Meztelenül rohant volna be, vagy felpofozza Kasza Tibit? Vígh Dia vádjai nevetségesek, senki sem gondolhatja komolyan, hogy a több évtizedes szakmai referenciával rendelkező zsűritagok nevüket adnák bármilyen csaláshoz. Egyébként sem én, sem Kata nem voltunk tagjai a zsűrinek.

 


Kocsis Korinna visszaadja a koronát, itt indult el a lavina 


A hírnevében sértett Hajdú véleménye az egészről:

A nyertes szépségek és Hajdú Péter is megszólal



A felelős ügyvezető még ennél is szigorúbban áll a kérdéshez. Sarka Kata szerint nem kérdés, hogy perelni fognak, elvégre a becsületük és férje hírneve a tét.

 

Nagy valószínűséggel mindkét lány ellen perek indulnak majd, hiszen a lányok megnyilvánulása alapján ezt már több zsűritag is kilátásba helyezte, és nem csak a cégünk, de a férjem hírnevét is megsértették érzésünk szerint.