Mint ismeretes az M3-son immár a második, sokmilliós sportautóval szenvedett balesetet a magyar sztárfocista. Az eddigi hírekkel ellentétben azonban, most egy ausztriai autószalonban dolgozó szemtanú állítja: korántsem bérelt járműről van szó, hanem a focista sajátjáról. A fiatalember ugyanis jelen volt, amikor Dzsudzsák megvette a közel százmilliós Lamborghini Aventadort.

 

Kíváncsi voltam, mikor jelenik meg a médiában, hogy Balázs vásárolt egy Lamborghinit, hiszen Magyarországon rajtam kívül kevesen tudtak az üzletről. Persze, azt nem gondoltam, hogy a balesetével kerül majd a címlapokra. Bécsben mixerként és egy járműkozmetikai cégnél dolgozom, de múlt pénteken szóltak a munkahelyemhez közeli kereskedésből, hogy segítsek nekik kitakarítani egy fekete Lamborghinit, mert 14 órára jönnek érte. Délután kettő körül pedig megjelent Dzsudzsák Balázs és a menedzsere. Odamentem hozzájuk, váltottam velük néhány szót, még meg is jegyezték, milyen kicsi a világ, hogy itt is magyar emberrel találkoznak, sőt közös fotó készült.


A bennfentes szerint kizárt, hogy bérletről lett volna szó, ráadásul abban az üzletben nincs is lehetőség másra csak vásárlásra. Így nagyon is valószínű, hogy az eddigi nyilatkozatokkal ellentétben, a saját autóját törte ripityára, az átvételt követő pár óra múlva a magyar focista.

 

Abban a bécsi szalonban nem lehet bérelni járművet, csak venni. Talán az ideiglenes rendszám adott okot a félreértésekre. Sajnálom, ami történt. Alaposan összetörte az autót, első ránézésre, ha nem sérült a motor, legalább öt-tízmillió a kár. Az biztos, Magyarországon nem lehet javítani, vissza kell majd hoznia a kocsit

 

Egy Lamborghini Aventador utolsó órái



Dzsudzsák tavaly decemberben egy Porsche Panamera GTS-t tört össze, de szerencsére akkor is megúszta sérülés nélkül. Nem úgy 2006-ban, amikor szintén autóbaleset szenvedett, akkor még egy Suzuki Swifttel. Annak a karambolnak a következményeként kéztöréssel és agyrázkódással kezelték.

A mostani ütközés környékén egyébként három másik baleset is történt, közel hasonló időpontokban. Szakadt az eső, na.

.