Fotó: Youtube

 

Nagyon jó kis felvétel került elő a sok mindent megélt tehetségről, aki amellett, hogy író lett továbbra is remek hangjával hasit a magyar popzenei világban.

 

 

Krisztián egy gyermeknapi rendezvényre érkezett meg félórás késéssel, majd egy laptopról bejátszott zenére félórát tátogott, állítólag a gyerekek nagy örömére. A poén az, hogy az illuminált fiatalember ezek után kamera elé állt, ahol a szintén szakmája csúcsán lévő riporter kérdéseire válaszolgatott meglehetősen őszintén.

 

K*rvára ki voltam bukva, ugyanis tegnap elég durva beba***s volt. Úgy jöttem ide. Basszus nem így akartam, de a péntek éjszakák ilyenek. Reggel nyolckor értünk haza az asszonnyal, azt sem tudjuk hogyan értünk haza, annyira K.O. voltunk.

 

Az előző este eseményei nem is múltak el rajta nyomtalanul, ez jól látszik a felvételen, ahol a biztonság kedvéért egy nagy pohár sörrel a kezében szerepel, hogy a véralkohol szintje ne csökkenjen a veszélyes koncentrátum alá.

 

Most sörözök, mert tegnap abszintot ittam...

 

Zámbó Krisztián remek interjúja és egykori brutális produkciói

.

A riportot nem szabad kihagyni, mert annak ellenére, hogy JFK olyan állapotban van amilyenben, egy meglepő oldalát is megmutatja. Annyi magától elszállt pillanat-celebet láttunk már fél futballpályányi arccal nyilatkozni, hogy a spiccesen őszinte, de a maga egyszerűségében emberi Zámbó fiúnak egy pillanatra még a GoldenEye feldolgozását is elfelejtettük.