Fotó: Youtube

 

Nem lesz nehéz talpra állni a színésznek, pedig ha igazak a hírek és 60 milliós házát ott kell hagynia Détár Enikőnek. Nem tisztázott okokból ugyanis az értékes ingatlan egy az egyben a feleség nevén van, ami a válás után sem lesz másképpen. Annak ellenére sem, hogy 12 éves kisfiuk elhatározása szerint az édesapjával szeretne maradni a továbbiakban.

 

Pikali Gerda akivel egyértelműen hírbe hozták Rékasit nemrégen ügyvédi nyilatkozatban cáfolta, hogy bármi köze lenne a váláshoz. A bulvárlapok ettől függetlenül továbbra is tényként kezelik, hogy nem csupán munkatársi kapcsolat fűzi őket egymáshoz a mostanra már egyedülállónak számító kollégájával, aki egyébként már meg is kezdte egzisztenciája újraépítését méghozzá meglehetősen egyéni módon. Rékasi Károly ugyanis hivatásos vőfélynek állt és falusi lakodalmakon megfelelő javadalmazás ellenében vállalja a ceremónia levezénylését.

 

Az állítólagos új barátnő, de a feleségről is van itt valami



Főiskolás koromban nagyon sok jászsági lakodalomban vőfélyként vettem részt. Nemrégiben azonban megkeresett egy pár Jászberényből, ám először több alkalommal is nemet mondtam. De annyira szimpatikusak voltak a szerénységükkel és elszántságukkal együtt, hogy végül is elvállaltam. Újból összegyűjtöttem a szövegeket, és még ruhát is készítettem magamnak. Amikor elkezdtem készülődni a nagy napra, annyira megtetszett a dolog, hogy úgy döntöttem, újból felveszem a vőfélykedést a repertoáromba.

 

A különös maszekolás végül úgy derült ki, hogy a Youtube-ra felkerült egy videó, ahol a népszerű színész valóban vőfély jelmezben mondja  a rigmusokat és vezényli az eseményeket a násznép legnagyobb örömére. Rékasi a megkeresésre nem is tagadta, hogy valóban így egészíti ki a jövedelmét, sőt szándékában áll továbbra is folytatni ezt az elfoglaltságot. Arról, hogy ez anyagiakban mit jelent kitérő választ adott, de persze nem nehéz kideríteni milyen összeg állhat a kacifántos válasz mögött.

.

Tényleg van egy videó, ahol Rékasi jelmezben vőfélykedik. de megnézhetjük, hogyan játszik kisfiával, illetve hogyan tiltakozik ügyvéddel Pikali Gerda:

Rékasi új életet kezdett

 .

Sohasem kíváncsiskodtam más ­gá­zsi­jával kapcsolatban, ezért nem tudom összevetni más vőfélyek gázsijával. Így azt sem tudom megmondani, hogy drágább vagyok-e vagy olcsóbb az átlagnál. Mindenkinek saját magának kell meghoznia azt a döntést, hogy mennyiért érzi jól magát az adott feladatkörben.

 

Egy átlagos celeb-vőfély körülbelül 150 ezer forintot kaphat hasonló esetben. Az nem kérdés, hogy egy ilyen ismert ember legkevesebb az eredeti ár dupláját elkérheti ugyanazért a munkáért. Persze nyilván teljes joggal.

 

Most már csak az a kérdés egy hónapban hány haknit tud bevállalni az egyébként igen elfoglalt színész, aki a jászkapitánysági megtisztelő felkérést pont a bokros teendőire való hivatkozással mondta le. Persze akkor még senki nem gondolta, hogy ebbe beletartozik a vidéki lagzikon való megjelenés is.