Fotók: Bors/Ulpiusház

Ahogy várható volt kezdenek beindulni a perek az Én a szexmániás című könyv kapcsán. Az persze kicsit vicces, hogy nem valamelyik meggyanúsított sporttárs, vagy annak felháborodott neje teszi meg az első jogi lépéseket, hanem Voksán Virág.

 

A szexi lemezlovas ugyanis felháborodva olvasta a megjelent könyvben, hogy egy kajakos azt állította róla, hogy 2008-ban, a Sztárok a fejükre estek című reality forgatásán bizony a természet lágy ölén többször is megadta magát a jótestű sportoló vonzerejének. A Szepesi Nikolett tolmácsolásában megszellőztetett lamur miatt a hölgy már fel is kereste ügyvédjét, mert úgy érzi, hogy hírneve jelentős csorbát szenvedet a finom utalások miatt.

 

Jóban maradtunk, a mai napig barátok vagyunk. Mindig mesél, mindig beavat a kalandjaiba. A popdívát később lecserélte egy válogatott sportolónőre. De a kalandjait, a hódításait ez sem befolyásolta. Ott volt például az a külföldi forgatás. Az egyik kereskedelmi tévé szervezte ezt a valóságshow-t, sztárokkal, ilyen-olyan feladatokkal. A kajakos örömmel ment, s nem csak a pénz miatt. Az sem volt csekély. Újabb kihívás, újabb hódítás. Miután hazajött, s újra találkoztunk (akkor már nem volt szex közöttünk…), szerényen mesélte, hogy ott kint, abban a forró országban, az éhező gyerekek megsegítése közben precízen magáévá tette az egyik versenyzőtársat, a népszerű cicababát és (most kapaszkodj meg!) a műsorvezetőt is.

Bizony. Most vagy a kajakos volt remek formában és tényleg sikerrel fektette le Voksán Virág előtt/után Liptai Klaudiát is, vagy Niki igazán nagyvonalúan kezelte a költői szabadságot.

 

Voksán Virág a „plasztikcica”, a „népszerű cicababa” jelzőkből egyértelműen beazonosította önmagát és mivel emlékei szerint semmiféle kajakossal nem hancúrozott jogi úton kívánja demonstrálni, hogy nem ajánlatos őt könnyű vérűnek titulálni. Klaudia még nem reagált a vádakra, de ügynöke szerint rengeteg olyan férfi van, aki azzal dicsekszik, hogy megvolt neki a művésznő. Amúgy teljes mértékben kitalációnak minősítette a történetet.

 

Azon felül, hogy lassan úgy tűnik, hogy az idei év botránykönyve tényleg a bíróságon fog majd igazi kritikát kapni, kicsit komikusnak tűnik, hogy a mostani cikk női szereplői már kivétel nélkül levetkőztek valamelyik férfi magazinban. Az is előre borítékolható, hogy Nikolett nemsokára újra felkérést kap majd valamelyiktől, hogy ezúttal már a szexmániája kapcsán tárja a felajzott olvasók elé bájait. Lehet, hogy szüksége is lesz az újabb bevételre, mert nem kizárt, hogy a sorozatos perek miatt veszteségesre fog kijönni a könyve, az érte kapott súlyos milliók ellenére.

.

Voksán Virágon sem lehet teljesen eligazodni, mert van olyan felvétel, ahol ő maga meséli el, hogyan szexelt egy zsúfolt medencében barátjával, ráadásul olyan meztelen fotói vannak, hogy kajakos legyen a talpán, aki nem csábul el tőle. Könnyű vérről persze szó se essék!

.

Voksán Virág kalandjai és hihetetlen idomai

18+

Liptai Claudia bizony egy szál bugyi nélkül folyat valamit a testére

18+


Szepesi Niki sem volt sohasem szégyenlős

.

Nikolett a könyvének megjelenését követő sajtóbemutatót DopeMan emelte fényével, aki, mint moderátor igyekezett kedvet csinálni az izgalmas olvasmányhoz. Később egy riportot is készített az írónővel, aki már mintha kicsit szégyellné ezt az egész történetet. Válaszokat mindenestre nem nagyon tudott kipréselni magából, inkább csak kínosan kacarászott a provokatív kérdések hallatán.

.

DopeMan persze csak hozza a tőle régen megszokott vonalat:

DopeMan kicsit belekérdez Niki történeteibe



.

 Előzmények:

A perverz masszőr és a tini úszólányok

Már testőrrel védik a szexmániás úszónőt

Megfenyegették a szexmániás úszónőt

Hat percig tudott szexelni a sztárpólós

Egy szexmániás úszónő vallomásai

.