Kevés megosztóbb riporternő van a kereskedelmi televíziózásban, mint Demcsák Zsuzsa, akit az ország egyik fele rajongásig imád, míg a másik meglehetős visszafogottsággal reagál, amikor megpillantja a képernyőn.

 

A TV2 vezetősége láthatólag sokáig őrlődött, hogy mi is lenne a legjobb megoldás, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, de Demcsák Zsuzsa se menjen át a konkurenciához.

Nos igaz, ami igaz, precedens tényleg nincsen rá, hogy mit is kell csinálni egy olyan műsorvezetőnővel, aki egy kínhalál kapcsán élő adásban röhög az áldozat történetén, miközben a síró hozzátartozók ott várakoznak a vonal túlsó végén. Valóban az sem mindennapos, hogy valakit megvadult szamarak tépjenek szét. Ezért, ha a reggeli adást egy kétnapos médiagyakorlattal rendelkező gimnazista lány vezeti, akkor még elfogadható is lenne, hogy becsúszik egy ilyen baki.

 

Ime az eredeti és a megvágott verzió, ráadásnak egy kis bónusz:

Nem sikerült eltüntetni a nevetgélő Demcsák felvételét

.

Demcsák Zsuzsa, ha emlékezünk két hónapig folyamatosan szerepelt a bulvárban brutális férje kapcsán, akitől azóta külön is költözött. Az idő tájt könnyedén hozta a tragikus figurát a képeken, a mások tragédiája kapcsán kevésbé együttérzőnek tűnő csodariporter.

 

Demcsák Zsuzsa erotikus fotói

Sokkal kevesebbért is röpültek már riporterek a televízióból és itt hozhatjuk példának szerencsétlen Szebenit, aki egy véletlen elszólása miatt távolítottak el véglegesen a köztévéből. Zsuzsinak ennél sokkal megbocsátóbb főnökei vannak. Első körben törölték a videótárból az ominózus röhögést a halálhír beolvasásakor. Majd összeszedték minden szemöldökráncoló képességüket és egy fegyelmivel lezárták az idei év egyik leggusztustalanabb televíziós történetet.

 

 

A törlés ellenére persze megnézhetjük mindkét verziót a röhögőset és a tároltat is. Demcsák persze azóta nem győz bocsánatot kérni. Az persze más kérdés, hogy ezt valamiféle belső indíttatásból teszi, vagy ez egyértelmű feltétele volt a maradásának?