Addig üsd a vasat, amíg megy a szekér, mondhatnánk, de erre semmi szükség, mert Gabi tökéletesen tisztában van ezzel és hajt is rendesen, hogy kihozza a lehetőségekből a maximumot.

 

 

Az idei év nagyon jól alakult az énekesnőnek, aki a folyamatos fellépések, reklámszerződések és különböző felkérések miatt alsó hangon 25 millió forinttal gyarapodik majd. Ősztől már az X-Faktor mentori székéből instruálja majd utódjait, Alföldi Róbert, Geszti Péter és Szikora Róbert társaságában. Sikerei ellenére sokan támadják Gabit extrám stílusa miatt, de vannak olyan irigy kommentelők is, akik azt feszegetik, hogyan ülhet valaki 8 általánossal a komoly művészi múlttal rendelkező veteránok közé. Ettől függetlenül nagyjából 10 milliót kap majd a szerepléséért, de a csatornától korábban a Szombat esti lázért járó 5 milliót se felejtsük el. További néhány milliót hoz neki, hogy a Győri Nemzeti Színházban is jól honorálják a havi 4-5 fellépését.  De a címben szereplő összeghez természetesen hozzá jönnek még az Éjjel-nappal Budapest főcímdaláért kapott honorárium, a különböző jogdíjak, és koncertfelkérések kapcsán járó fizetségek is.

 

Igen csak kevesen tudják, hogy Gabi az általános elvégzése után azért megpróbált továbbtanulni és beiratkozott...: asztalosnak. A tananyag azonban túlzottan nehéznek bizonyult és váltani kényszerült.

"Később átiratkoztam egy szakközépiskolába, ahol marketinget tanultam, de végül azt sem fejeztem be..."

Egy asztalos munkapadtól indult karrier nyomában

.

A végösszeg tehát inkább 35 millióra tehető, de persze a kasszát csak decemberben lehet majd véglegesen lezárni. Az azonban biztos, hogy mára Tóth Gabi az ország egyik legjobban fizetett énekese lett. Így az sem meglepő, hogy celebjeink közül ő azon ritka személyek közé tartozik, akik saját maguk fizették a mellnagyobbító műtétjüket. Ez a mai világban szinte már dicsérni való cselekedetnek számit. De biztosan megérte a kiadás, mert láthatólag nagyon is jó befektetésnek bizonyult.

 

 

Az énekesnő nem tűri, hogy azzal vádolják, hogy műmellű celeb lenne. Ráadásul látványosan gerjed haragra, ha egyáltalán szóba hozzák a 350 cm3-es kicsikéket. Na jó, de akkor illik így megjelenni?

Tóth Gabi óriási mellei, de azt is megnézhtjük, amikor kiosztja a kérdezősködő riportert 

.

Az majd csak az év végén derül majd ki, hogy mennyire volt jó üzlet az RTL számára az X-Faktor zsűrijébe leszerződtetni a lányt, de valószínűleg nagyot nem tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy jól fogja egyéni stílusával árnyalni az idősebb mentorok visszafogottságát. A nézők, mint tudjuk két dolgot szoktak a képernyőn követni: azt amit szeretnek és azt amit nem. A számokkal tehát tuti nem lesz baj.

Téma ajánló:

Budapest legveszélyesebb környékei