Fotó: VV Éva/Facebook

.

Hosszas szünet után újra életre kelt a lány Facebook oldala. Megjelentek rajta azok a fotók amelyek Athénban készültek egy nemzetközi szépségversenyen. Sokak számára hihetetlen módon ide hivatalos volt Baukó Éva is, aki kapott még az élettől és egy elvakult férfirajongójától egy utolsó esélyt. A kezdeti hírekkel ellentétben ugyan nem, mint Budapest szépe vett részt az eseményen, hanem, mint asszisztens.  A görög szállodatulajdonos, aki a versenyt rendezte viszont törököt fogott a meghívással. Éva eleinte még viszonylag csendesen töltötte idejét, bár a posztolt fotók között azért volt egy-két igen sejtelmes példány. A díjnyertes az, amelyiken egy másik szépség tarja a kissé vörös arcú hazánklánya méretes melleit. Viszont hogy ne csigázzuk tovább a teljesen friss történésekre éhező olvasót, vágjunk bele a közepébe: hogyan is ért véget ez a remek, akár nyaralásnak is felfogható utazás?

 

Gyorsan és brutálisan. VV Évát szégyenteljes körülmények között egyszerűen kirúgták a szállodájából, mert gyakorlatilag folyamatosan részegen több komoly botrányt is okozott.

 

.

Szerencsére készültek fotók a görögországi kiruccanásról

 

.

Egész nap iszik, reggeltől estig vodkázik, nem tartotta be a szálloda szabályzatát, jogunk van az utcára tenni – nyilatkozta telefonon az egyik biztonsági őr. Majd nem sokkal később a görög rendőrség is megjelent a helyszínen miután hazánk büszkesége, járni alig képesen, ordítozva kezdte végigtántorogni a folyosókat, hogy megtalálja azt a lányt, aki megnyerte a Miss Bikini címet. Persze nem gratulálni akart ebben a felajzott állapotban, hanem az elmondások szerint megölni a nyertest, aki elbujdokolt, hogy megússzon egy komolyabb atrocitást.

 

Miután megnyertem a Miss Bikini címet, előtört Évából a féltékenység. Azt mondogatta, éjszaka megöl. Majd a szerb lányt akarta megverni. A fodrászra is rátámadt, mert nem tetszett a haj, amit csinált neki. Éjszaka engem a saját szobámból kimenekítettek, hogy ne találjon meg, ő meg fel-alá járkált részegen a folyosókon, ordibálta a nevemet. Néhány szobába bejutott, a lányok sírtak. Borzasztó volt, és félelmetes.

 

Meglepő módon a történtek ellenére a rendőrség nem vitte el a csendháborítót, csak segítettek abban, hogy a biztonságiak gyorsan kitegyék a szűrét a hotelből. A meghívója ezek után nem sajnálta a költséget és mentendő a helyzetet újra a zsebébe nyúlt, hogy a másnapi repülőn a lehető leghamarabb hazaküldjék nekünk a mi kis büszkeségünket. Aki persze nem teljesen úgy emlékszik a történtekre, mint a többiek:

 

Igen, tegnap kicsit berúgtam. De igenis megdolgoztam azért a pénzért, amit eddig rám költöttek. Nem hagyom annyiban ezt a dolgot.

 

A legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy prostitúcióra akarták kényszeríteni az elegáns hotelben és nemsokára borulni fog a bili. Jelenleg éppen a követségen szándékozik bejelentést tenni az őt ért elképesztő traumáról.

 

Gyerekek a foszervezo george azert rakott ki a szallodabol es a versenybol mert azt akarta h kurvalkodjak?!!!errol nyilatkozni is fogok a tv-ben ...miss budapestkent hivott ki es itt kozolte h mas lenne a feladatom en ezt nem vallaltam.el akarok menni a magyar konzulatosra bejelentest tenni...a magyar lany pedig annyira fain volt velem h elmondta a szervezonek h bejelentest akarok tenni!!" meg mindig itt vagyok ma repulok haza remelem!!!!!


.

Éva titokban már a testével üzletel

Éva részegen az RTL-ben (ezért rúgták ki)

VV Éva egy másik full részeg interjúja

VV Éva dokumentált alkoholmámoros megmozdulásai