Fotó: MTI


„Mindegy, honnan jöttek, az előadásuk akkor is elképesztő.”

 (Simon Cowell)

.

Magyarországon nem kellettek Csillag születikben, a zsűri még az élő adásig sem szavazta el őket. A Britain's Got Talent angliai tehetségkutatót azonban tegnap óriási siker mellett megnyerték. Az első helyezéssel jár, 250 ezer angol font és számtalan szerződés, nem utolsósorban felléphetnek majd a királyi család előtt is. A Hip Hop Boyzból ismert Szűcs Zoltán és táncosai rendkívül látványos produkcióinak köszönhetően reméljük lassan elhallgatnak majd azok a felháborodott kommentelők is, akik nem nézik jó szemmel, hogy egy külföldi csapat vitte el a pálmát.

.

Így nyűgözte le a magyar csapat Angliát:


Az Attraction fantasztikus produkciói



Az biztos, hogy ez még csak a kezdet és sokat fogunk még hallani a magyar tehetségekről a továbbiakban. Már most rebesgetik, hogy Simon Cowell le akarja szerződtetni őket Las Vegasba, ahol a Cirque de Soleil látványszínház méltó riválisai lehetnének.

„Simon pontosan tudja, hogy melyik az a produkció, amelyikkel egy zsák pénzt kereshet. A magyarok pont ilyenek. Az előadásuk egyedi és lehengerlő, pont a csillogó Las Vegas-i éjszakába valók, ahol imádni fogják őket a nézők. Azt szinte felbecsülni sem lehet, öt év alatt mennyi pénzt tudnak keresni, de az biztos, hogy soha többé nem kell arra gondolniuk, mi lesz velük a nyugdíjaséveikben.”

(The Sun)