Fotó: RTL Klub

 

Bangó Margit, akinek művészi kvalitásait senki nem vitathatja, úgy tűnik a kaszinókban már nem annyira tehetséges. Mindössze két alkalomra volt szüksége, hogy hárommillió forintot veszítsen a Lucky Lady elnevezésű nyerőgépen. Kollégája, a szintén énekesi szakmában tevékenykedő Bódi Guszti a napokban pedig másfél milliót hagyott ott a rulettasztalon, az úgynevezett olvasóriporterek legnagyobb örömére.

 

 

Csak ötszáz és ezres téten játszott, annál kevesebbel soha, pedig a legtöbben inkább ötvenesen, vagy százason szoktak. Eleinte szerencséje volt, láttam, hogy kivehetett volna négyszázhetvenötezer forintot a gépből, de nem tette. Tovább játszott és ez lett a veszte, mert azt is elbukta teljes egészében, meg még további hatalmas összeget.

 

Egyszerre négy gépet foglalt. Egy hölggyel volt együtt, akiről azt mondta, a húga. Neki adta a pénzt, ő hozta mindig a tiketeket, amikkel játszhatott. Úgy láttam, csak tíz- és húszezres volt nála, kisebb címletet egyáltalán nem is hozott magával. Feszülten viselkedett, ideges volt, folyamatos az elektromos cigarettáját szívta, mert még annyira sem akarta otthagyni a nyerőgépet, hogy kimenjen rágyújtani.

 

 

Fentebb Bangó művésznő kálváriájának szemtanúja osztotta meg velünk emlékeit. De Bódi Guszti pechszériájának is van krónikása.

 

Csak húszezresek voltak nála, annál kisebb tétet egyszer sem tett fel. Úgy tűnt azonban, nem hiányzott neki az a másfél millió, különösebben nem zsörtölődött. Mindössze annyit mondott, ezután majd többet kell dolgoznia.

 

Az egyik budapesti kaszinóban játszott már délutántól fogva. Eleinte nyert ötszáz-hatszázezret is, de az nem volt neki elég, tovább játszott. Rendkívül közlékeny volt, ezeket maga mesélte el ott a kaszinóban. Később megint nyert 527 ezer forintot, de egy az egyben visszatette. Én este negyed tizenegyre értem oda, onnantól kezdve hajnali fél háromig legalább másfél milliót vesztett.

 

Egyik szerencsejátékos sem volt elragadtatva, hogy nyilvánosságra került költséges szenvedélye, így különösebb beszámolót tőlük ne várjunk. A mobiltelefonok kamerái viszont titokban megörökítették a hatalmas bukásokat:


Titkos felvételek a pénzt szóró hírességekről


.

Ezeket a hatalmas összegeket mindössze egy-két nap alatt veszítették el a sztárok. Hogy ez hosszabb távon milyen hatással van a bankszámlájukra az egyelőre nem nyilvános. Erről az oldalukról nem különösebben szívesen nyilatkoznak. Ritka kivétel volt MC Hawer, aki nemrégen bevallotta, hogy súlyos függőség alakult ki nála és az évek során legalább hatvanmillió forintot szórt be a játékgépekbe. Őt jelenleg a saját fia támogatja anyagilag.