Fotó: TV2

 

 

Nem hittük volna, de megtörtént, Hajdú Péter erkölcsi magasságokba emelkedett. Egy reggeli rádióműsorban rántotta le a leplet a legnagyobb magyar mágusról, Lui Padre-ről. A sztori egyrészről hihetetlen, de a másik oldalról a szereplők és a történtek miatt ráadásul gusztustalan is:

 

 

A műsorvezető nyíltan megfogalmazott vádjai szerint a mestervarázsló a hozzá segítségért forduló női pácienseket egészen elképesztő dolgokra veszi rá. Ráadásul még kezet sem mindig mos előtte.

 

Tudjátok, mit tesz? Elmegy hozzá valaki, aki például szakított a barátjával, csinál egy szerelmi kötést, és konkrétan megujjazza, hogy testnedvvel próbálja megcsinálni a kötést. Ezek után többen feljelentették, de végül aztán nem vállalták, és visszavonták a vádakat. Köztudott a szakmában, hogy Lui Padre ily módon is végez szerelmi kötést. Szerintem ez vérlázító, de persze nem tudom, ki az a hülye, aki ezt hagyja.

 

Utóbbi mondatával mi is egyet kell értsünk, bár kétségbeesett embereket sok mindenre rá lehet venni. Lui Padre, alias Papp Lajos valamit biztosan tud, mert lassan már két évtizede fordulnak hozzá szerelmi és egyéb problémáikkal az emberek annak ellenére, hogy anno a Big Brotherben nyilvánosan perverzkedett a gyanútlanul alvó Kapocs Zsóka ágyában.

 

 

A mágus persze felháborodott a vádakon és kikéri magának a műsorvezető állításait. Perelni mégsem szándékozik, mert az nem az ő műfaja. Az persze nem kizárt, hogy azóta méteres kötőtűket szurkál egy aprócska Hajdú babába este lefekvés előtt. Természetesen a TV2 leütötte a magas labdát és meginterjúvolták az állítólagos perverzt, aki elképesztő díszletek között és stílusban mondta el az álláspontját. Véleménye szerint Hajdúnak már nemigen állhat fel a varázsvesszeje ezért van ideje ilyen dolgokat terjeszteni róla. De persze az sem igaz, hogy anno egyik kollégája feleségéről intim nyalakodással akarta volna levenni a rontást.

 

Lássuk hát miként felel meg a vádakra Lui. Bonuszként tanúi lehetünk amint kötőtűket szurkál egy Orbán Viktor vudu babába, illetve láthatjuk amikor csúfosan beégetik egy jóslása alkalmával:

Egy mestermágus mindennapjai