"Az illető mélyen hallgat, de pont erre számítottam, ez a viselkedés a legjellemzőbb rá nézve..." 

Önmagában még annyira nem is lenne érdekes, hogy a jobb napokat látott showman miféle technikákat alkalmazott az ágyban. Viszont volt szeretőjét felkérték egy Playboy fotózásra annak ellenére, hogy már a 36.-at tapossa. Tudva lévő, hogy a magazin mindig is igyekezett egy kis pluszt csempészni a pucér fotók mellé, ezért most Hadas Renáta néhány exlusziv információval igyekszik megfejelni a hamarosan megjelenő fotósorozatot.

 

 

Először is, ami a lényeg, hogy az idősödő bombázó elmondja, hogy annak ellenére, hogy 13 évig volt teljesen titokban Fábry partnere, mégsem tudta szeretője igazán kielégíteni. Merthogy ő nem igazán van oda az olyan szimpla szexért, ahol a férfi csak úgy hagyományosan szeretgeti a szíve hölgyét. Erélyre vágyott ő mindig is, de ez a tutyimutyi alak  folyton csak maszatolt az ágyban.

 

Szeressen előtte és utána, de szex közben ne! Szeretem szolgálni az uram az ágyban.

Az igazi szőke nő persze nem áll itt meg és tovább meséli szomorú hányattatásának hiteles történetét. Elkesergi a kíváncsi újságíróknak, hogy idősebb barátja nem viselkedett főnökként az ágyban és ez meglehetősen károsan hatott a libidójára. Tulajdonképpen így a messzi idők távlatából kell ráeszmélnie, hogy nem is volt túlságosan nagy testi vonzalom közöttük. Apakomplexusa volt őneki, amit a kéjsóvár Fábry méltatlanul kihasznált.

 

Sándorral nem volt köztünk olyan elemi testi vonzalom. Sokkal inkább az apakomplexusom kötött hozzá, hiszen elhagyott gyerek voltam, akire nem volt kíváncsi az apja. Ő olyan volt számomra, mint egy mentor, aki ellát tanácsokkal, a testiség nem játszott akkora szerepet a kapcsolatunkban. De nem csak emiatt nem lehettem igazi nő mellette az ágyban. Sok fájdalmat okozott nekem azzal, hogy nem becsült meg, pedig én jóban-rosszban vele voltam. Akkor döbbentem rá igazán, hogy véget kell vetni a kapcsolatnak, amikor kiderült, hogy van a combomban egy daganat. Nagy csalódás volt számomra, hogy akkor nem volt mellettem. Már végleg lezártam, valószínűleg ezért is tudtam felszabadulni a szexben.

 

Kicsit sántít persze az okfejtés, de mi lehet nagyobb elégtétel annál, mint hogy félimpotensnek és gyalázatos numerának állítjuk be a volt szeretőnket?

 

 

A szexualitás terén most kapott el a hév. Szeretek szerelmeskedni, a lételemem a szex, ezért bárhol és bármikor kapható vagyok arra, amit a párom megkíván. Ez azonban egyértelműen a szerelmemnek köszönhető, korábban jóval visszafogottabb voltam.

 

Hadd árnyaljuk kicsit mi is a hölgy portréját, mert úgy általában hajlamos csak a szépre emlékezni. A pikáns titkok kifecsegő interjú és a kedvcsináló meztelen fotó mellett hadd kedveskedjünk egy olyan videóval is, ahol a hölgy egy néhány évvel ezelőtt ünnepségen különbözik össze Majkával. Itt már a csinos modell olyan vállalhatatlanul részeg, amire a sokat látott bulvár búvárok is meglehetős iszonyattal tekintettek. Ha ezek után szeretett volna valamilyen érdemi teljesítményt látni Fábrytól, akkor végül is meg lehet érteni, hogy a szenvedély lángja csak olyan nyugdíjasan parázslott közöttük azon az éjszakán.

 

.

Ezt a meztelen teste bukta Fábry, de ezzel a részeg nővel kellett ágyba bújnia:

A pikáns részletek a hölgyről a partneréről

.

Hadas Renáta teljes meztelenségében fogja feltárni magát a hamarosan megjelenő újságban, aminek első példányát mi magunk is szeretnénk lázas izgalommal átlapozni, hogy minél több érdekfeszítő információt megtudjunk az életkora haladtával egyre kivánósabbá lett nőstényördögről. Aki pedig azt hiszi, hogy meztelenül fotózkodni gyerekjáték, az alaposan téved. Fárasztó ám egész nap tűsarkúban sétálni fel, s alá. Igaz még mindig jobb, mint a kőműves fandlit és a kubikos taligát cserélgetni egész nap.

 

Nagy megtiszteltetés, hogy felkértek a fotózásra, hiszen nem vagyok már olyan fiatal. Minden percét élveztem a munkának, azonban kicsit kimerültem, hiszen meztelenül mászkáltam a hidegben egy tűsarkúban, de ez mégsem olyan fáradtság, mint amit a munkásemberek érezhetnek egy nehéz nap után.

 

 

Fábry Sándor feltehetőleg most két érzés között őrlődik. Először is őrülten szívja a fogát, hogy a volt szeretője jobb híján az ő szexuális képességeit ecsetelve szeretne 15 perc hírnevet kiharcolni magának. De persze a vérbő pucér fotókat látva az is lehet, csak most kezdi sajnálni igazán, hogy annyira nyámnyila volt egykoron, mert amennyire most viszket a tenyere bizton tudna egy maradandó emléket hagyni az ágyban a hölgynek. Vagy csak még mindig azon mereng, hogy mekkora szerencséje van, amiért végre sikerült megszabadulnia, a jellem bajnoknőjétől, akivel oly sokáig titokban gyűrték a lepedőt.