Bálint Antónia felháborodva cáfolja a híreket, hogy korábban egymillió forintot kapott volna havonta korábbi élettársától. Ő inkább úgy fogalmaz, hogy a férfi nagyon-nagyon jól ellátta. Hogy ez összegszerűen mit jelent azt nem részletezte, mert sokkal nagyobb problémának érzi, hogy gyermekének apja, aki jelenleg börtönben tölti büntetését, egyre kevesebbet szándékozik fizetni.

 

A Laci nem adott nekem havi egymilliót. Inkább úgy mondanám, hogy nagyon-nagyon jól ellátott bennünket. Én adtam neki kölcsön 17 millió forintot, mert eladtam egy kis lakásomat, és azt mondta úgy három évvel ezelőtt, hogy három hónapra kéri tőlem kölcsön. Azóta sem adta vissza, és amikor el kellett költöznünk, azt mondta, hogy a mi lakbérünket fizeti addig, amíg nem tudja visszafizetni a pénzemet és nem tudok magamnak lakást venni.

 

Földesi-Szabó László viszont egy korábbi interjújában egészen más állított. Elmondása szerint havi egymillió forint körüli összeggel támogatta a majdnem királynőt, vásárolt neki egy luxusautót, majd amikor Antónia lakást szeretett volna, annak meglévő 3 millió forintjához adott még 13-at, hogy létrejöhessen az ügylet. Úgy mondja ezenfelül Toncsi családját is komoly milliókkal támogatta annak idején.

 

Antónia meglehetősen ingerülten cáfolja a vádakat, Földesi-Szabó viszont kipakol:

Na most akkor kapott, vagy nem kapott?

:

A férfi jelenlegi felesége szintén azt nyilatkozta, hogy a pereskedés és a kisgyerek körüli huzavona is akkor kezdődött, amikor megszűnt a havi egymilliós apanázs.

 

(…)nem tudta a közel havi egymillió forintot adni a kislány édesanyjának, amit addig adott és ez nem talált túl pozitív fogadtatásra - fogalmazzunk így. Elmondta, hogy innentől nem bérel lakást, nem tudja ezt a nagy összeget adni, így felmerült az is, hogy nem kapja meg a gyereket.

 

A teljes igazságot persze csak ők tudják pontosan. Hosszú ideje megy már a nyilvános adok-kapok. Bálint Antónia és a volt élettársa is azt állítja komoly anyagi gondokkal küszködnek, minden fillérre szükségük van, ezért is robbant ki közöttük a lassan szappanoperába hajló pénzügyi vita. Ennek ellenére úgy tűnhet a felületes szemlélők számára, hogy a történetben a közös gyermek mintha másodlagos szerepet kapott volna.

 

 Bálint Antónia 43 évesen újra levetkőzött

   Bálint Antónia titkos sztriptíz videója