Kígyót melengetett a keblén a TV2 zenei műsorának a szerkesztősége, vagy ezúttal egy bennfentes végre kimondta a sokak által tudni vélt igazságot?

Az a szokás általában, hogy akit kiszórnak egy ilyen vetélkedőről az egy kis sírás kíséretében ugyan, de igyekszik méltósággal elvonulni és hagyni, hogy a többiek tovább csillogtassák vélt vagy valós képességeiket a nyilvános reménygyárban.

 

Bokor Marianna azonban nem egy a sok közül és egyelőre nem szándékozik beállni az engedelmesen bólogatók hosszú sorába. Annak ellenére sem hallgatja el kifejezetten vádló véleményét, hogy a csatornája már írásban szólította fel, hogy tegyen lakatot a szájára ellenkező esetben komoly retorziókra számíthat.

 

De végül is mivel vádolja a kiesett lány a műsor készítőit? Egyértelműen fogalmaz, nem is igazán lehet másképpen értelmezni az üzenetet: Az egész adás csalás és már előre el vannak döntve kik lesznek a nyertesek.

 

Marianna a Facebook oldalán folyamatosan kiáll veszélyes véleménye mellett:

 

Majd egyszer mindenki rájön, hogy ez is csak egy előre megírt műsor! ... Caramel nem süket, súgták neki, mit kell mondania! Nem ő döntött! ... Caramel ... csak egy bábú ott, ahogy mi is azok voltunk! ... Már előre el van döntve, ki lesz minden párosnál a továbbjutó! Szóval senki ne higgye azt, hogy ezek itt tiszta játszmák!

 

Bunda volt? - pontosít az egyik kommentelő. Az volt, de ezt mindenki tudta...

 

A dolog annyiban is érdekes, hogy mióta beindultak az emelt díjas szavazós műsorok, amelyek egyértelműen a nagyvonalúbb gondolkodásúak pénztárcájára apellálnak, azóta létezik az az elmélet, hogy a maximális profit érdekében manipulálják az eredményeket.

 

Soha senkinek nem sikerült ezeket a vádakat bizonyítani. Sőt több vizsgálat is egyértelműen cáfolta a csalás lehetőségét. Mégis most van valaki, aki akár szakmai  jövőjét is kockára téve állítja, hogy a nyilvánvaló csalás áldozata lett és mi több szerinte ezek a dolgok a legtöbb részvevő számára is teljesen nyilvánvalóak.

A konkrét esettől egy pillanatra eltekintve valóban igen sok különös eredmény született már az ehhez hasonló műsorokban. Itt akár gondolhatunk csak a múlt héten Zámbó Krisztián csillaghullására. Ő vagonnyi szavazatokat kapott minden adás alkalmával, de különös módon amikor már egyértelműen ciki számba ment a szerepeltetése egyik pillanatról a másikra elfordultak tőle a stabil rajongói. 

 

Most persze nem hasonló eset történt, egyszerűen a feljogosított ítész döntött, amit a kiesett énekes nem vett tudomásul, állítása szerint érthetetlen a döntés, mert egy bálnauszonyival jobb volt ellenfelénél és ezt csak egy süket nem érzékelhette. Szerinte egyértelmű szerkesztői nyomásra tette ki a szűrét Caramel, aki nem lehet zeneileg annyira képzetlen, hogy a nála gyengébbet jutassa tovább.

 

A kiesés után Bokor Marianna nem is fogta vissza magát. Még egy kereskedelmi adón is igen  durvának számító hangon hordta le akit csak lehetett.

 

Egyszerűen nem értem! Le kellene vetkőznöm meztelenre? De miért nem mondanak akkor negatív kritikát, hogy mi a jó isten fa...t kellene még csinálnom ahhoz, hogy... hát hogy mi a g...it kéne már tényleg, komolyan mondom, nem tudom, mit kéne még tennem!

 

 

 A két lány párbaja, a kemény hangú kirohanás és az egyértelmű vádak

 

 

A TV2 természetesen nem tűri el, hogy csalással vádolják és mindent megtesz a mundér becsületéért. A producer szerint egyszerűen arról van szó, hogy az egyik versenyző nem tud méltósággal távozni és tücsköt, bogarat összehord kínjában.

 

Megértjük a versenyző csalódottságát, de ez nem jogosítja fel arra, hogy valótlanságot állítson a produkcióról. Írásban figyelmeztettük arra, hogy tartózkodjon a hasonló megnyilvánulásoktól. Természetesen nem igazak a vádak, a Mestereknek önállóan döntenek. Nagyon sajnálom, hogy míg másoknak sikerült méltósággal veszíteniük, Mariannának nem. Meg kell értenie, ez egy verseny, aminek vannak szabályai, azok értelmében kellett távoznia. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy Mariannáról senki sem állította, hogy nem tehetséges, nagyon is az, hiszen nem kerülhetett volna be a Voice-ba. Egyszerűen csak kiesett, ezen nincs mit magyarázni.

 

 

Mi azért várjuk a folytatást. Kíváncsian és némi várakozással.  

Ajánló: