Majd szeretném megkérdezni tőle, hogy miért nem inkább valami pantomim sztárkeresőbe jelentkezett inkább? Sok mindent örökölt édesapjától, egyet nem, a hangját.

 

(Nézői komment)

 

 

Még nem veszíthetek! – énekelte kétségbeesetten tegnap este Junior Jimmy, akit kegyetlen nézők párbajra kényszertettek. Kezdett már nagyon ciki lenni az egész produkció számára a szellem, amely kiszabadult a palackból és egyéni hangjával egyre jobban kezdete beteríteni a hazai popkultúrát.

 

Az egészben csak az a furcsa, hogy eddig nyílt titok volt, hogy a Jimmy imitátor kapta mindig, magasan a legtöbb szavazatot, egészen a tegnapi adásig. De hát minek kellett történnie ahhoz, hogy varázsütésre ennyire hirtelen megváltozzon az ezerfejű szörnyeteg ízlése?

 

 

Azt mondják mindig a legegyszerűbb magyarázat az igaz. De esetben pedig biztosan nem az a legkézenfekvőbb, hogy többszázezer rajongója hirtelen elkezdte utálni Krisztiánt. Na de akkor ugyan mi történhetett? Az persze eleve kizárt, hogy az RTL a lassan már nevetségesség számba menő előadások és a folyamatos kritikák hatására kicsit megmanipulálta a szavazást. Már a ValóVilág óta tudjuk, hogy ilyen nincs. Teljességgel érthetetlen ez a fordulat. A fogadóirodákban már 10:1 lehetett arra fogadni, hogy Zámbó Krisztián egészen a döntőig menetel és az SMS-ekkel hatalmas bevételt generál a csatornának.

 .

  A brutális Zámbó produkciók és amin az ország röhög

.

És mégis valami csoda történt. Egész egyszerűen csak arra tudunk gondolni, hogy hirtelen, mindössze egy hét alatt, Jimmy rajongóinak fülébe egytől egyig egy énektanár költözött és tegnap mégis meghallották azokat a hangokat, amitől az elfogulatlanabb hallgatókat folyamatosan a hideg rázta eddig is. Némely utálatos kommentelők szerint egész egyszerűen elfogyott a Zámbó család SMS-ekre szánt pénze és ez lett az oka a fiatal tehetség bukásának.

 

Keresztes Ildikó amúgy jó szokásához híven könnyektől fulladozva asszisztálta végig kedvence bukását. A másik három mentor bár elismerte, hogy a párbaj dal talán az eddigi legjobb volt, mégis elégedetten szusszanva egyöntetűleg fordította lefelé az ujját, az ajtó és egyben minden bizonnyal a világhírnév felé is irányítva a legvitatottabb szereplőt az eddigi összes adás történetében.

.

 A tegnapi párbaj dalok és mentorok döntése


.

Stone és Krisztián párbaján úgy tűnt eleinte, hogy nem egyenlők az esélyek. Stone szintén nem az a Pavarotti klón és énekhangja alapján ő is maximum a Blaha Lujza téri aluljáróban nyújthatna emlékezetes produkciót az összegyűlt turistáknak. Ellenfele ráadásul szokás szerint édesapja egyik legnagyobb slágerével próbált meg némi előnyt kicsikarni. Ez esetben viszont nem volt kegyelem. A mentorok akkor sem engedték volna tovább, ha egy dal erejéig maga Jimmy hangján szólalt volna meg a műsor ciki faktora.

 

Miért baj ha az édesapja dalait énekli? Be kell látni, hogy ezek állnak igazán jól neki!!!

(Nézői komment)

 

Már rég kiléptél az apád árnyékából –összegezte az eddigi teljesítményt mentora miközben mogyorónyi könnycsepp gurult le csobbanva az asztalra. Véleményével a mentorok között annyira sokan nem értettek egyet, ha csak nem olyan értelemben, hogy addig volt jó nekünk, amíg az az árnyék jótékonyan eltakarta a kétes zenei értékű Jimmy utódot.

Végezetül csemegének lássuk mit nyilatkozott a kieső és mentora közvetlenül az adás után. Hogy még rátegyünk egy lapáttal és ellensúlyozzunk kicsit, Láthatjuk Puzsér Róbert véleményét is amiből itt csak egy mondatot idéznénk: "Nem akarok a Zámbó kölyköt b*sztatók kórusához csatlakozni, de..."

.

Az érintettek saját és Puzsér cseppet sem finom véleménye a produkciókról

Ajánló:

Zámbó Krisztián barátnőjének fotói, harca a Facebookon és Krisztián ominózus produkciója