A Népszínház utca, ahol bármit meg lehet kapni. A drogosok, a tolvajok, a rablók, a nepperek és a hajléktalanok jól megférnek a régi kisboltok mellett. Még a helyi csibészek is azt mondják, hogy az asszonyt egyedül nem engedik le az utcára. Idegeneknek pedig sötétedés után egyáltalán nem ajánlják ezt a helyet.

Ide, este 8 után nem tanácsos betérni. Egykor a Nemzeti Színház utcája volt, elegáns környék, elegáns boltokkal. Ma viszont állandóak a balhék, a verekedések. Itt mindent megkapni, csak tudni kell kihez fordulni: lopott holmit, drogot, sőt fegyvert, lányokat. Az itt lakók azt mondják, hogy a Népszínház utcában olyan gyorsan szúrják az emberbe a kést, hogy arra sincs idő megnézni, ki tette.  

 

 

Bármire van szüksége a különleges igényű fogyasztónak, akár egy svédasztalról válogathat ebben az utcában. Persze nem árt, ha némi helyismerete is van az embernek, mert, ha csak úgy ténferegni támad kedve errefelé, könnyedén kioszthatnak számára két komolyabb pofont az idegeneket különösebben nem szívlelő helyiek.

 

De innen nem messze a 10. kerületben is van egy olyan környék, ahova figyelmeztető jelzéseket írtak ki irgalmas szamaritánusok, mert egyáltalán nem veszélytelen néhány másodpercnél tovább autóval parkolni, vagy nyitott ajtóval megállni a stoptáblánál. Itt közel ezer ember lakik két olyan házban, aminek a körülményeit a belvárosból elképzelni is lehetetlen.  

Pizzafutár, kábelszolgáltató nem vállal fuvart errefelé. Az utolsó villanyszerelőt, aki bemerészkedett a házba megverték, autóját összetörték. Mocsok, bogarak, eldobott fecskendők mindenfelé. Aki egyszer itt lakást vett annak nincs menekülés, mert biztos, hogy még egy olyan palimadarat nem fog találni, mint amilyen ő volt.

 

Nem véletlen, hogy két olyan videó is ezen a környéken született, ami azóta is hódit a megosztókon. Sajnos a hozzánk látogató turisták, ha előzetesen információt keresnek meg is találják mindkét gyöngyszemet. A felvételeken egyikén egy eszméletlenségig részeg nő látható, akinek minden komolyabb alkatrésze kikandikál a bugyijából, miközben röhögő polgártársai filmezik az aszfalton. A másikon pedig egy szintén nem szomjas idős nő sztriptízel a Combino megállójában késő délután, az autósok legnagyobb gyönyörűségére.

 

Veszélyes környékek és egy önfeledt nimfa

Ha eszméletlenül részeg nőt látsz az utcán filmezd le!

.

Persze a két veszélyes környéket is megmutatjuk. A felvételeket látva talán lenne üzlet a főváros számára, ha külföldieknek túlélő túrákat szerveznének az érintett területekre, persze csak saját felelőségre. Városnézésre viszont inkább a Halászbástya környéke javasolt.

.

Ahogy idejöttünk, egy hét után betörtek. Elvitték a mosógépet, a tévét, mindent: kétszázezer forintos kár volt. Levették a rácsot és berúgták az ajtót.

– Sok a balhé?
- Öldöklik itt egymást az emberek, ásóval kergetik egymást.
– Éjszakánként?
– Este. Olyan balhék mennek, hogy az nem igaz. Pedig az utca túloldalán a készenléti rendőrség van.
– Mikor tízen ideállnak és nem engednek át, akkor körbe kell menni az egész lakótelepet, hogy be tudjál menni. Veszélyes. Tegnapelőtt a szomszédban beszélgettünk, egyszer csak halljuk, hogy feszegetik a rácsot. De egymástól is lopnak. Volt, hogy meglopta egyik a másikat, a többi meg összeverte. És itt beszélnek meg mindent az ablakunk alatt, ha nem akarjuk, akkor is halljuk. "Rendeltek egy mosógépet, most oda be kell mennünk, mert az is pénz, és elosztjuk ötfelé."


Itt sem életbiztositás az üzletkötés:


Olcsó szexet kínálnak a lányok a Nyugatinál